i love pokerstar
Počet príspevkov: 32 • Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
i love pokerstar
dnes som hral kvalifikaciu na sunday million za 2,20 skoncil som 5. po dvoch river bad beatoch ked bezmozgovi idioti mali zase raz stastie dakujem P****Stars
- joco66
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Re: i love pokerstar
naco tam hras? hraj v normalnych herniach (to znamena v hociktorej inej) ;-)
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: i love pokerstar
ja si to tiez vzdy hovorim ale predsa len maju najlepsie turnaje, zas mam pokazeny vecer:-!
- joco66
Re: Re: Re: i love pokerstar
hraj 3-4 turnaje naraz a budes mat aj nieco pozitivne vacsinou
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Re: Re: Re: i love pokerstar
ty hras tak? to si stihas vsimat kto ako hra?
- joco66
Re: Re: Re: Re: Re: i love pokerstar
no ja si to velmi nestiham vsimat ani ked hram jeden stol, takze je mi to jedno :) a hravam skoro vzdy 3-4 turnaje naraz
ak je niekto uplny kon tak si to po case vsimnem a spravim poznamku, blindy v online turnajoch idu hore tak rychlo ze aj tak nemas velmi sancu si vsimnut ako kto hra a vyuzit to. To ako niekto hra ked ma 100xBB sa moze (malo by sa) lisit od toho ako hra ked ma 20xBB a ked ma 10xBB.
Okrem toho turnaje su take jednoduche :) na malych buyinoch naozaj vela toho nenarozmyslas. Nie je treba byt nejak extra tricky staci hrat svoje karty.
ak je niekto uplny kon tak si to po case vsimnem a spravim poznamku, blindy v online turnajoch idu hore tak rychlo ze aj tak nemas velmi sancu si vsimnut ako kto hra a vyuzit to. To ako niekto hra ked ma 100xBB sa moze (malo by sa) lisit od toho ako hra ked ma 20xBB a ked ma 10xBB.
Okrem toho turnaje su take jednoduche :) na malych buyinoch naozaj vela toho nenarozmyslas. Nie je treba byt nejak extra tricky staci hrat svoje karty.
-
btw
ked hovorime o bezmozgovych idiotoch tak dnes som od nich dostal peknu nakladacku na cash games, za ten svet sa mi proti nim nedarilo. Mal som typka co rad isiel all in pred flopom so sprostostami, mal asi 20-30xBB
prehral som s nim v priebehu 5 minut tri alliny po sebe za spolu asi 60$ ked moje TT, AT, AK porazil s Q9, 68, K3. Bohuzial v dalsej ruke vsetko prehral proti inemu hracovi a uz sa nedokupil :(
no a uz nehovorim o borcoch ktori zanovito tahali na postupky proti mojim AA a KK - jedine co ma na tom tesi ze obaja na dorovnanie mojich betov na flope a turne potrebovali riadne implied odds a akosi pozabudli betnut river takze som im nic nemusel preplacat :)
prehral som s nim v priebehu 5 minut tri alliny po sebe za spolu asi 60$ ked moje TT, AT, AK porazil s Q9, 68, K3. Bohuzial v dalsej ruke vsetko prehral proti inemu hracovi a uz sa nedokupil :(
no a uz nehovorim o borcoch ktori zanovito tahali na postupky proti mojim AA a KK - jedine co ma na tom tesi ze obaja na dorovnanie mojich betov na flope a turne potrebovali riadne implied odds a akosi pozabudli betnut river takze som im nic nemusel preplacat :)
-
Joco66
Pocuj clovece, naco to hras, ked ta to stale vytaca?
Skus trochu nadhladu... si skoncil 5....co myslis, ako si sa dostal tak vysoko? Len dobrou hrou? Si prejdi ten turnaj cely, a poriadne si pozri, kde si ty kdekoho uluckoval... je dost nefer nazyvat niekoho bezmogovym idiotom, len preto, ze mu dojde lucky river:(
Ja som hral dnes live freezout 1000Sk, skoncil som tesne pred peniazmi, na turne bol allin, chalan mal 2 outy, a dosiel mu... no sa z toho nezblaznim, som kontinualne v pluse live ci online, ine ma nezaujima:)
Takze trochu pohody a objektivity do toho...
Skus trochu nadhladu... si skoncil 5....co myslis, ako si sa dostal tak vysoko? Len dobrou hrou? Si prejdi ten turnaj cely, a poriadne si pozri, kde si ty kdekoho uluckoval... je dost nefer nazyvat niekoho bezmogovym idiotom, len preto, ze mu dojde lucky river:(
Ja som hral dnes live freezout 1000Sk, skoncil som tesne pred peniazmi, na turne bol allin, chalan mal 2 outy, a dosiel mu... no sa z toho nezblaznim, som kontinualne v pluse live ci online, ine ma nezaujima:)
Takze trochu pohody a objektivity do toho...
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
a este cosi
A dalsia vec, Yegon ma pravdu, online nemozes hrat 1 turnaj... ja hram 4, to hravo stihas, sledujem to tak orientacne, pisem si poznamky a da sa to...
Hlavne ta to odnauci pripustat si badbeaty, na jednom stole sa ti to stane, na dalsom vyhras haluz a hned vies, ze spravodlivost existuje:-D
Hlavne ta to odnauci pripustat si badbeaty, na jednom stole sa ti to stane, na dalsom vyhras haluz a hned vies, ze spravodlivost existuje:-D
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: Joco66
ten turnaj si velmi dobre pametam a neuluckoval som nikoho a pametam si to celkom dobre kedze hram iba jeden turnaj a nie styri sucasne raz som mal stastie ked moje JJ vydrzalo proti AK, a vytaca ma to jednoducho preto lebo nedokazem pochopit preco niekto dal allin pred flopom s 98 off, ked predtym presiel tiez sitom dvoch turnajov a dostal sa na final table nebol ziadny shortstack vsetci sme mali este min 15xBB ja som mal asi 20xBB tak jednoducho mi vychadza ze nerozmysla a aj tak vyhra a to ma sere totalne. A k tvojej otazke preco to hram: lebo som kontinualne v pluse a oplati sa mi to tak preto:-D
- joco66
Počet príspevkov: 32 • Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google Adsense [Bot] a 18 hostí.