i love pokerstar
Počet príspevkov: 32 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Joco66
urobil ulicu :) *THUMBS UP* to je urcite nejaky preklad z nemciny :) cooool
ksoi cucdujes sa preco dorovnal alebo preco raisoval na 300?
lebo dorovnat musel, bolo nepravdepodobne ze je na tom horsie ako 40/60 a na to mal bohate pot odds, dokonca aj ak by super mal AK tak by mu tie pot odds len o chlp nestacili
ksoi cucdujes sa preco dorovnal alebo preco raisoval na 300?
lebo dorovnat musel, bolo nepravdepodobne ze je na tom horsie ako 40/60 a na to mal bohate pot odds, dokonca aj ak by super mal AK tak by mu tie pot odds len o chlp nestacili
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
to je presne o tom reade ktory som tu pisal ten typek hral kazdu druhu ruku a pohyboval sa od 3500 po 500 chipsov videl som ho dorovnavat all in s K3, J2 takze som si bol na 90 percent isty ze mam lepsiu ruku, jasne nie je to az taka divna ruka mal dve volne karty ale ja som hral predtym megatight, mna skor zaujima co sa takemu typkovi prehana hlavou ked takto zahra a sere ma na tom ze aj tak vyhra ved maximum s cim moze pocitat je 40 percent na vyhru nic viac, ja hram poker asi 4 roky ale s vacsimi prestavkami, a tato ruka ma nasrala preto ze kedy neprisiel ten river tak by som si zahral sunday milion co by bolo dobra skusenost
- joco66
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
dal som si tu namahu a nasiel som si jeho cisla na sharkscope a musim povedat ze som strasne prekvapeny GP- A.PR.-A.ST.-A.ROI-
probabil1987 23-$11-$6-441%- $259
probabil1987 23-$11-$6-441%- $259
- joco66
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Joco66
este sa musim vela ucit SUPERAGRESSIVE IS RIGHT
- joco66
Re: Joco66
to bolo SNGcko?
no SNGcka su o tom prinutit supera foldnut :) takze agresivita sa ocenuje
napriek tomu tato konkretna ruka nebola od neho dobre zahrate prave kvoli tomu ze mal malo chipov a nemohol ta prinutit foldnut - proste ta uhaluzil
no SNGcka su o tom prinutit supera foldnut :) takze agresivita sa ocenuje
napriek tomu tato konkretna ruka nebola od neho dobre zahrate prave kvoli tomu ze mal malo chipov a nemohol ta prinutit foldnut - proste ta uhaluzil
-
Re: Re: Joco66
a okrem toho 23 odohranych je uplne smiesna vzorka, to ked tam posadis cvicenu opicu a povies jej ze kazdu tretiu ruku ma kliknut na allin tak je sanca ze v 23 SNGckach uhra rovnaky vysledok ako tento hrac :)
-
karty
=-O to se stalo tim dnesnim updatem nebo uz to bylo driv ze po zahozeni karet a naslednym prejeti mysi nad vasim jmenem se vam foldnuty karty ukazou ??? vsim sem si toho az ted :)
- mysak(bon3fish)
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Joco66
bolo to v SnG. ale predsa pri 6 dolarovom buyin 11 dolarov priemerny profit to musel z tych 23 10 vyhrat a 13 skoncit druhy, moja najdlhsia seria len s prvymi a druhy miestami bola asi 8 a potom uz musel prist nejaky bad beat alebo moja chyba, ale 23 za sebou nechapem
- joco66
Re: Re: Re: Joco66
ked si pozries jeho graf tak vidis ze cely jeho zisk mu spravilo jedno SNG
mohlo to byt 10$ so 45-180 ucastnikmi v ktorom sa umiestnil a vyhral 200$, vsetko ostatne je bez prinosu
cize proste jeden krat uluckoval
mohlo to byt 10$ so 45-180 ucastnikmi v ktorom sa umiestnil a vyhral 200$, vsetko ostatne je bez prinosu
cize proste jeden krat uluckoval
-
Re: Re: Re: Re: Joco66
dik yegon ja som myslel ze tam sa beru len klasicke 6-9 handed stoly, teraz to uz dava zmysel
- joco66
Počet príspevkov: 32 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.