EPT Praha

Diskusia o online MTT a SNG turnajoch, HU SNG a live turnajoch (WSOP, EPT, ECOOP...).

Re: looserSR na EPT

Odoslaťod APminer 10 Dec 2007 22:51

mas sice nejakou blbou vlajku, ale GL *THUMBS UP* :-D
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod mysak(bon3fish) 10 Dec 2007 22:51

vauuu :) fakt pekny :) jen tak dal . drz se :)
mysak(bon3fish)

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Moje EPT

Odoslaťod RankXaroth 10 Dec 2007 23:53

Pár fotek jen http://router.habala.com/ept/

Po prvním dni mám 22200 a není se ani moc čím chlubit :-(
Obrázok používateľa
RankXaroth

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

EPT

Odoslaťod 016roy 11 Dec 2007 00:44

ahojte...
moc som to tu nemal cas citat, ale drzim palce chalanom na EPT...bodaj by niekto z nich nieco super uhral...

k sebe: bol som pri stole, kde boli roznorodi hraci...agresivni, 1xcaller boy, 2xopatrni hraci...napisem o tom viac onedlho...teraz v skratke...zacnem poziciami...

prvy nalavo odomna - total opatrny hrac, ale velmi dobry...
druhy - good player, ale zas robil aj blbosti...pred flopom allin s AK napr...
treti - very free player...
stvrty - very free player, co ma rad blufoval, lepsi akop player 3
piaty - opatrny hrac, co hral ale raz za 4 hodiny...mal KK allin...prehral proti dorovnavacej centrale, ktora mala A-4....river A...
siesty - to bol ten s A-4...
:-D az neskutocne vyhral takto ale 5 hier, najslabsi hrac pri stole...farba pri allin na riveri, atd...
siedmy hrac - velmi dobry, najlepsi pri stole...aj pasivny aj agresivny, ako na koho bolo treba...
8 hracka - dobra, ale stacilo navysit po jej opatovnom reraise a zlozila...

Moje hry: okrem nejakych trapnych hier co som pozrel na flop, ci navyseni co zlozili pred flopom vsetci, ci inych nepodstatnych hrach stoja za zmienku tieto -
1. A-J, BB 100 flop Q-10-5...v banku pred flopom cca 1000 ja bet 600, super fold
2. A-A. ja na buttone, BB 100 ja navysenie o 500 na buttone, ked dvaja hraci predomnou callovali...SB a BB zahodili...prvy harc foldol tiez a calling station call...flop 5-2-5 dve karty z jednej farby...zlakol som sa , ziadna slow play, lebo jemu by doslo aj 3-7 keby chce *JOKINGLY* /vid jeho alljn A-4 resp. jeho call A-4 proti K-K, river A......, 2x mu dosla farba na river pri podobnych nezmyselnych call allin..../ a ked som bol zlaknuty bet az 700....on cuduj sa svete fold :(...
3. A-J flop K-6-8....BB 150, ja bet 750 /v banku cca 1100/ super brutal reraise...ja fold....
4. A-A, BB 150.....navysil som 500....vsetci fold...
5. 8-8, blindy ma zrali....BB 200 bank cca 1000-1200...flop Q-7-4, chlapik co hral somnou free player, hral vsetko...ja bet cca 850...on call, turn K...moj check znamenal jeho bet, co som zahodil...keby betnem ja, mozno mal Q s niecom a K-cka by sa zlakol, ktovie...mozno mal to Q, a K-cka by sa zlakol aj on...

Doteraz je jasne, ze ziady flop za 4 hodiny premna...

ROZHODUJUCA HRA:
ja SB, vsetci fold a za mnou ten total opatrny hrac...ja navysenie na 500....on call, ale kedze som pred tym hral par hier /akoze som sa tak tvaril ze mi to je jedno/, chapal som to... naviac, bral som si s nim drinky, srandovali sme....keby ktokolvek iny nezahram tak ako s nim...lebo viem ze po tom flope aky prisiel by nezahral inak prakticky s nicim... ja Q-9 farba... flop J-K-4, dve z mojej farby... bank ale 1200, ja z povodnych 10 000, len 4500 som uz mal...vdaka tomu ze ma zedli blindy...v hre som bol narovnako...po riveri keby navysim 1200, on da call alebo reriase a som v tahu....zostalo by mi cca 2000 a s tym pri BB uz o par minut 300 by bolo cudne hrat...tak som mu tam nadrbkal 4500..../allin/ on call...s cim ma mohol dorovnat, ked ma mal za opatreneho hraca a bol dobry? s cakanim na kartu by to nerobil....cize mohol mat A-K, K-K Alebo A-A...mal A-A :( , pytal som sa ho s cim by ma dorovnal, bez toho aby som mu povedal moznosti / cez prestavku po turnaji 1A dna sme debatovali o tom.../....povedal A-A alebo max A-K....zabudol na K-K, s tym by ma dorovnal....
vypadol som, co uz....

dakujem za vsetkych co sme tam hrali z ciech a svk za podporu...

Inak bolo a je tu super, snad nabuduce nieco uhram...clanok spravim o prahe onedlho...

Cafte
016roy

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 10 krát/39 krát

to Roy

Odoslaťod GusTapka14 11 Dec 2007 01:32

hmm*SLZA* skoda ,no ...

... musime hrat to Irsko , nech tam ten Vlad'o nejde sam ,
;-)
Obrázok používateľa
GusTapka14

Poďakoval/li: 3 krát/3 krát

Re: EPT

Odoslaťod roche01 11 Dec 2007 09:25

veru, škoda toho. Ale súhlasím s GusTapkom, teraz nám treba zabrať na kvaldách na Irsko, nech vezme Irish Open československým útokom:)
P.S.: Chalani, idete ešte hrať nejaké side eventy? Informujte priebežne Vašich fanúšikov na portály.;-)
Obrázok používateľa
roche01

Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Rank...

Odoslaťod APminer 11 Dec 2007 10:08

drž se taky ;-) *THUMBS UP*
Obrázok používateľa
APminer

Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod yvo2121 11 Dec 2007 12:32

Mas to vyborne rozohrate, *THUMBS UP* , takze GL a drzime palce.
yvo2121

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Re: looserSR na EPT

Odoslaťod yegon 11 Dec 2007 13:47

na velkych live turnajoch som len raz zaznamenal ze chipleader z prveho dna sa niekam dopracoval a to ked BelowAbove bol chipleader od zaciatku turnaja az do konca na WPT a vyhral

... tak dufam ze to zopakujes po nom :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Re: Re: EPT

Odoslaťod 016roy 11 Dec 2007 14:26

cafko...no bocne turnaje mozno zahrame, ale zas radsej si to tu uzijem bez turnajov...ako chalani neviem....cseky hra momentalne cash game...

ja som si po zapiti vypadnutia vcera ale o stvrtej rano sadol ku cash game a do siestej rana som bol v pluse ale 25 000 ceskych, kedze bola zaverecna tak som vcera aspon v zisku bol, ked som uz main event nezahral good....

zatim cafko
016roy

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 10 krát/39 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové turnaje

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!