prevody peňazí (money transfers)
prevody peňazí (money transfers)
Ma niekto osobnut skusenost alebo aspon vie ci je mozne transfernut peniaze z Paypal konta na MB konto ?
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Jak převéct z Netelleru do MB
Jak?Dík
- algec111
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Jak převéct z Netelleru do MB
priamo sa to s najvacsou pravdepodobnostou neda. Mozno existuju nejake stranky ktore ti to premenia, ale ruku do ohna za to nedam.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Jak převéct z Netelleru do MB
Spíš jsem myslel přelét to přes nějakou hernu.Ale Sportingbet mi neteller nebere, PS mi to nedá na Moneybookers, a Stanjames neumí vybrat z netelleru eura.Všady mám pár "bubáků" a hov_o po nich.
- algec111
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Prevod penazi na Neteller
Zdravim vsetkych! Potreboval by som pomoct s dobitim mojho neteller uctu. Mozem previest peniaze na moneybookers z mojho MB alebo aj priamo na bankovy ucet.
Potrebujem dostat priblizne 1000$ na moj neteller a nemam moznost si to tam vlozit sam.
Ak by bol niekto ochotny, napiste mi prosim na ICQ 310 040 424. Naklady samozrejme znasam ja. Diky moc!
Potrebujem dostat priblizne 1000$ na moj neteller a nemam moznost si to tam vlozit sam.
Ak by bol niekto ochotny, napiste mi prosim na ICQ 310 040 424. Naklady samozrejme znasam ja. Diky moc!
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Re: Prevod penazi na Neteller
pokiel viem tak neteller pouziva TUke,skus mu napisat ss,ak by si to tu nevsimol
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
uz som mu pisal, nema tam teraz peniaze...
-
-a neda sa to tak urobit,ze si vlozis z mb na stars,presunies jemu na stars,on vyberie a posle z netelleru na tvoj?
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
zrovna som tu niekde videl v diskusii, ze mal s tym na starsoch problem... Inak by som to teoreticky mohol urobit aj ja, ze si vlozim do herne cez MB a vyberiem na neteller, ale tie herne vacsinou dovolia vyber len sposobom akym tam clovek tie peniaze vlozil a ked vlozim aj z netelleru, tak sa snazia dodrzat pomer.
Podarilo sa niekomu to cez nejaku hernu takto previest bez problemov?
Podarilo sa niekomu to cez nejaku hernu takto previest bez problemov?
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.