naj fish turnaj
Počet príspevkov: 28 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Allsam
no tak po 3 mesiacoch si dovolim ozivit tuto temu... ako ti ti ide? Stale ROI 280%:-D
Vobec nerypem, len ma fakt zaujima ako sa ti dari, si myslim, ze si musel mat hodne stastia na zaciatku, a ak to hravas stale tak uz by sa to malo stabilizovat...
Ja tento turnaj hravam len z ticketov co vyhram cez FPP, cize mam nejakych 15 za sebou, len 1x ITM, aj to som bol 17. tusim:-) Mam samozrejme brutal smolu, vypadavam len na AA (asi 3x), KK, AK, flopnute sety vs flush atd, takze s istotou viem, ze raz to pride aj na mna a budem v pluse...
Vobec nerypem, len ma fakt zaujima ako sa ti dari, si myslim, ze si musel mat hodne stastia na zaciatku, a ak to hravas stale tak uz by sa to malo stabilizovat...
Ja tento turnaj hravam len z ticketov co vyhram cez FPP, cize mam nejakych 15 za sebou, len 1x ITM, aj to som bol 17. tusim:-) Mam samozrejme brutal smolu, vypadavam len na AA (asi 3x), KK, AK, flopnute sety vs flush atd, takze s istotou viem, ze raz to pride aj na mna a budem v pluse...
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: Allsam
Allsam, nejak sa moja otazka prepadla pod navalom novych tem:)
Teraz som ta videl prispievat k mysakovi, takze si tu, cakam na odpoved...
Teraz som ta videl prispievat k mysakovi, takze si tu, cakam na odpoved...
- 7castle
Re: 7castle
ale co sa tu bavite o nejakom roijy ved to vobec nic neznamena:-D
- joco66
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Tos jako prohral celych 640usd, ktere jsi byl v zisku? :( A ted uz to financujes ze svych penez?
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Tych -11% ROI mas na tomto turnaji? Takze si prehral ako pise AC tych 640 a uz si v minuse?
- 7castle
Počet príspevkov: 28 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 21 hostí.