Po turnu...
Počet príspevkov: 9 • Stránka 1 z 1
Po turnu...
Zdravím, hrál jsem cash games 0,05-0,10 v ruce QQ dal jsem na 0.50, 2x call, flop QK10, bet 1, 1x call, turn J, já 0,20 bet (bylo asi jasný že má eso). On bet 5USD, má smysl callovat no full house ? Já fold a přišla pak 10 (takže bych vyhrál). On postupku od devítky (hehe). Takže dotaz je jasný callovali byste nebo ne ?
- kyssling
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Po turnu...
na tak mas 10 outs....a kedze mal 9 tak este +7 na split (A,9), keby mal A mas 10+3 outs vyhra/split a este mohol blufovat s 2 parmi atd...
a je to an cloveku..a ide este o to kolko ludi je v hre...isiel len 1 cize mohol mat obaja 2 pary na stole,abo Ax,9x,
a tak cash game prehras dobijes a hras dlaej..pravda v turnaji bych uvazoval inak...na cashgame si to podla mna callnut mal(ide o to aky mas bankroll, ak ams tyhc 25 krat amx buy in...mal si hrat...)
a je to an cloveku..a ide este o to kolko ludi je v hre...isiel len 1 cize mohol mat obaja 2 pary na stole,abo Ax,9x,
a tak cash game prehras dobijes a hras dlaej..pravda v turnaji bych uvazoval inak...na cashgame si to podla mna callnut mal(ide o to aky mas bankroll, ak ams tyhc 25 krat amx buy in...mal si hrat...)
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
co ste sa zmrsili? :)
ako mohol callnut ked nemal odds?
akurat by som zvazil ten bet 0,20 na turne - aky bol jeho zmysel? povedat superovi ze sa bojis ze ma postupku? To keby si spravil mne tak ta raisnem aj ked by som tu postupku nemal lebo to vyzera ze si priposraty a chces to foldnut.
Ak sa nebojis ze super bluffne tak checkni ak sa bojis ze by mohol bluffnut aj bez postupky tak betni 1/2 az 2/3 potu a foldni na jeho raise
akurat by som zvazil ten bet 0,20 na turne - aky bol jeho zmysel? povedat superovi ze sa bojis ze ma postupku? To keby si spravil mne tak ta raisnem aj ked by som tu postupku nemal lebo to vyzera ze si priposraty a chces to foldnut.
Ak sa nebojis ze super bluffne tak checkni ak sa bojis ze by mohol bluffnut aj bez postupky tak betni 1/2 az 2/3 potu a foldni na jeho raise
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: co ste sa zmrsili? :)
no keby dal na turne spravny bet tj tak 2-3,5 USD.... tak by mal skoro odds na call, ale tiez rpavda ka ukazes na turne ze ta zloozila moznost postupky.... ked bereme aj split pot mal outs 1:2 ze vyhra cize ak by betol 2,5 uSD a super riase 5 tak by ho mla dorovnat...spravne pocitam???
ja bych asik vsadil este viac...si myslim ze ak by mal A tak ta raisne a tu 9-tku by zahodil tomu ver...
ja bych asik vsadil este viac...si myslim ze ak by mal A tak ta raisne a tu 9-tku by zahodil tomu ver...
- wizdo
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Re: Re: co ste sa zmrsili? :)
neverim ze by zahodil 9-ku ked dorovnal na flope s gutshotom :)
pravdepodobnost na split pot nemozes brat do uvahy ked ratas pravdepodobnost vyhry pretoze pri split pote by si dorovnal 5$ na to aby si vyhral polovicu toho co uz bolo v pote teda cca 1.35$ co nie je az take rozumne :)
pri vyhre vkladas 5$ aby si vyhral 7.7$ co je podstatne lepsie ale nestaci to na to aby si dorovnal
pravdepodobnost na split pot nemozes brat do uvahy ked ratas pravdepodobnost vyhry pretoze pri split pote by si dorovnal 5$ na to aby si vyhral polovicu toho co uz bolo v pote teda cca 1.35$ co nie je az take rozumne :)
pri vyhre vkladas 5$ aby si vyhral 7.7$ co je podstatne lepsie ale nestaci to na to aby si dorovnal
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
dobry fold
POT 8.85 dorovnat 5.00 ? ANO NIE ?
Tvoj hand Q Q
Super 99 (napr.nenapisal si druhu kartu)
Board Q K 10 J
Tvoja sanca na vyhru : 22.73 %
Jeho sanca na vyhru : 63.64%
Sanca na split : 6.82 %
(zdroj pokerstove)
Tvoje pot odds 5/(5+8,85)=36%
Dorovnanie vyssie ako sanca na vyhru : z matematickeho aj dlhodobeho hladiska stratove !
---------------------*THUMBS UP*
Tvoj hand Q Q
Super 99 (napr.nenapisal si druhu kartu)
Board Q K 10 J
Tvoja sanca na vyhru : 22.73 %
Jeho sanca na vyhru : 63.64%
Sanca na split : 6.82 %
(zdroj pokerstove)
Tvoje pot odds 5/(5+8,85)=36%
Dorovnanie vyssie ako sanca na vyhru : z matematickeho aj dlhodobeho hladiska stratove !
---------------------*THUMBS UP*
- allsam
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Re: dobry fold
jj moc děkuji, to jsem potřeboval vědět, druhá karta bylo tuším nějaký shit asi 3ka.
- kyssling
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 9 • Stránka 1 z 1
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.