software na pravdepodobnosti
Počet príspevkov: 16 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
software na pravdepodobnosti
zdravim, nema nikto soft na pravdepodobnosti vyhier v pokri? alebo vobec nieco take existuje, co mi pri hre bude robit nejake statistiky a tak a pocitat karty? alebo ine pomocky online pokru
- SVKSVK000
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: software na pravdepodobnosti
pokertracker, alebo pokeroffice. Ja pouzivam ten druhy, vsetci ostatni ten prvy :))
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: software na pravdepodobnosti
Poker Indicator
- jozko
- Založený: Sep 2007
to: vlade
Servus vlade, mohol by si sem hodit link na tieto softy :-P a napisat nieco viac o nich na akom principe to funguje a ci to aj pri hre dajako pomaha lebo v poslednej dobe si pripadam na pokri ako keby to bolo loto alebo ruleta :-D
-
Renegade - Príspevky: 635
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/18 krát
Re: to: vlade
www.pokertracker.com a www.pokeroffice.com
pokeroffice ti ukazuje rovno v okne pri hracoch ako hra, v inom okne si mozes pozriet ake karty hral kazdy hrac (ked ich ukaze) a tiez tvoje statistiky vsetkeho druhu a grafy.
pokertracker robi to iste, ale ten sa mi nepaci, pripada mi ako softver z roku 1985, zda sa mi neintuitivny :) Ale je vela ludi ktorym sa zasa pokertracker paci viac.
Vyskusaj a uvidis...
pokeroffice ti ukazuje rovno v okne pri hracoch ako hra, v inom okne si mozes pozriet ake karty hral kazdy hrac (ked ich ukaze) a tiez tvoje statistiky vsetkeho druhu a grafy.
pokertracker robi to iste, ale ten sa mi nepaci, pripada mi ako softver z roku 1985, zda sa mi neintuitivny :) Ale je vela ludi ktorym sa zasa pokertracker paci viac.
Vyskusaj a uvidis...
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
pomaha poker office ?
Aby si sa necitil ze hras lotto tak potrebujes POZNAT svojich superov a svoje pot odds :)a tomu prisposobit aj svoju strategiu...
a)CASH
Softwer na statistiky superov je dolezity pri cash game, povie Ti aky je super agresivny a aky ma styl. Bez toho sa na cash game NEzaobides.A poker office bol zvoleny ako naj program roku 2007.
b)SNG
Statistiky supera mas zadarmo zo stranky
www.sharkscope.com
Softver na pot odds je NEvyhnutny lebo v okamihu vies nacom si a tym padom mas rychlejsie reakcie a super Ta nebude vediet citat podla rychlosti reakcii.
c)MTT
Ak hras iba MTT turnaje tak ziadny softver NEpotrebujes : pot odds si vypocitas naspamat a statistiky superov mas zadarmo na stranke
www.officialpokerrankings.com/
Kazdeho hraca s ktorym prave sedis na stole si das vyhladat ! Vysledky ktore Ti OPR vyhodi si nakopirujes do poznamok k danemu hracovi ! Najdolezitejsi je pocet hviezdiciek, percentualne vyjadrenie hraca, celkove MTT poradie hraca v herni a celkove vyhry. Tieto udaje Ti povedia vsetko : s hracmi nad 99 % hraj iba nuts, atd....
Plus do poznamok si pises vsetko dolezite co si sa o superovi dozvedel pocas hry.Poznamky su jedna z najdolezitejsich veci na MTT.
a)CASH
Softwer na statistiky superov je dolezity pri cash game, povie Ti aky je super agresivny a aky ma styl. Bez toho sa na cash game NEzaobides.A poker office bol zvoleny ako naj program roku 2007.
b)SNG
Statistiky supera mas zadarmo zo stranky
www.sharkscope.com
Softver na pot odds je NEvyhnutny lebo v okamihu vies nacom si a tym padom mas rychlejsie reakcie a super Ta nebude vediet citat podla rychlosti reakcii.
c)MTT
Ak hras iba MTT turnaje tak ziadny softver NEpotrebujes : pot odds si vypocitas naspamat a statistiky superov mas zadarmo na stranke
www.officialpokerrankings.com/
Kazdeho hraca s ktorym prave sedis na stole si das vyhladat ! Vysledky ktore Ti OPR vyhodi si nakopirujes do poznamok k danemu hracovi ! Najdolezitejsi je pocet hviezdiciek, percentualne vyjadrenie hraca, celkove MTT poradie hraca v herni a celkove vyhry. Tieto udaje Ti povedia vsetko : s hracmi nad 99 % hraj iba nuts, atd....
Plus do poznamok si pises vsetko dolezite co si sa o superovi dozvedel pocas hry.Poznamky su jedna z najdolezitejsich veci na MTT.
- allsam
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Re: pomaha poker office ?
ja hravam na B**n, expekt a sportingbet .. pozeral som poker office, ale tam som nenasiel vhodnu hernu .. co mam pouzivat? aky soft, dik, daj mi sem prosim odkazy priamo
- SVKSVK000
- Založený: Dec 2007
Re: pomaha poker office ?
ved nestras tolko :), bez softu sa da v pohode prezit, niekedy ta soft len zbytocne zmagori - co sa tyka readu
- bedlak
Re: Re: pomaha poker office ?
Neviem ale hraš vôbec poker ? Pytaj si od yegona ICQ a dohodni sa na konzultaciach .:-!
- bushido
- Založený: Feb 2007
Re: Re: Re: pomaha poker office ?
ja som za....podla mna soft nemusi byt vzdy cool-...ako keby hram 6 stol tak ok...potrebujem...
ale hrat 1-2 sa da aj bez softu....
ale hrat 1-2 sa da aj bez softu....
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Počet príspevkov: 16 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.