badbeatnik - ten stol sa rozhodol ma znicit :)

Príspevky zo starej diskusie

Re: badbeatnik - ten stol sa rozhodol ma znicit :)

Odoslaťod ralferi 27 Dec 2007 20:46

ja bych to zahral taky podobne. K ty prvni hre me napadla jedna moje hra na turnaji na i4 poker o 100 000 $ ja mel 66 proti me 33. Do hry jsme sli jen mi dva, protoze pre flop raisoval 3* BB ja z BB call. flop 336 on ihned all-in a ja bez rozmysleni call. Samozrejme jsem na tom vypad asi 10 mist pred placenyma :(
ralferi

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

zart

Odoslaťod yegon 27 Dec 2007 20:50

to nemyslis vazne :)

mal som podla teba open foldnut? Ved oni do mna nebetovali ani ma nikto neraisol, postupka si na hentakom boarde nemoze dovolit len dorovnat iba ak by mala zaroven aj FD a to je jedna jedina kombinacia proti vsetkym moznych esam FD ktore superi mohli mat.

Teda foldnut nemozem ked do mna nikto nebetuje a checknut by bola hlupost ked mozem do potu dostat peniaze od Ax a FD

raise pred flopom bol uplne standardny 4xBB + 1xBB na kazdeho limpera, ked som si v tejto ruke vsimol s cim ma super dorovnal (Q6s) tak som neskor raisoval viac - cielom raisu pred flopom s dobrou rukou nie je aby super zlozil, preto volim najvyssiu moznu vysku raisu o ktorej si myslim ze mi ju super dorovna

s tou KK rukou som na 100% spokojny to je pre mna dlhodobo zlata bana lebo ak ste si vsimli tak super na riveri checkol nuts co je asi najstupidnejsia vec co sa da spravit takze aj ked dotiahol tak svoju ruku vobec nevyuzil
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

este jednu som zabudol

Odoslaťod yegon 27 Dec 2007 21:02

proste mi tento stol nechcel dopriat vyhru so silnou rukou, aj ma to dost vytacalo na com musim popracovat - bral som to osobne ale po par rukach sa mi vzdy podarilo ukludnit a hrat normalne dalej

vsimnite si s akymi rukami ti borci dorovnali moj raise, ked som to videl tak som vedel ze na tom stole chcem hrat do konca zivota - bohuzial ako to uz byva v situaciach ked clovek ocakava ze sa najviac nabali sa karty zvyknu obratit proti nemu a prudko zaplace :)

fitztim (UTG): $126.36
muckwife (MP) $86.65
pgboss (CO): $71.50
Esk-Sniper (BTN): $167.69
fumille(SB): $30.50
yegon (BB): $112.75

yegon: Ah Ad

Pre-flop:
fitztim folds. muckwife folds. pgboss calls. Esk-Sniper calls. fumille folds. yegon raises to
$5. pgboss calls. Esk-Sniper calls.

(toto bola jedna z prvych ruk na stole a este som nevedel proti akym vytecnikom stojim :) preto taky maly raise)

Flop (board: 6s 3d 5s):
yegon bets $10. pgboss calls. Esk-Sniper calls.

Turn (board: 6s 3d 5s Js):
yegon checks. pgboss checks. Esk-Sniper bets $45.50. yegon folds. pgboss calls.

River (board: 6s 3d 5s Js 5d):
pgboss goes all-in for $11. Esk-Sniper calls.

Showdown:
pgboss shows 4s 3s.
pgboss has 4s 3s 6s 5s Js: flush, jack high.
Esk-Sniper shows Jh 5h.
Esk-Sniper has Jh 5h 5s Js 5d: full house, fives full of jacks.

Esk-Sniper wins $155 with full house, fives full of jacks.
Obrázok používateľa
yegon

BarvyMAN

Odoslaťod yegon 27 Dec 2007 21:05

tak to gratulujem dufam ze to vydrzi

to si tak zmnozil na cash games alebo turnajoch?
Obrázok používateľa
yegon

chipfeeder

Odoslaťod yegon 27 Dec 2007 21:09

gratulujem k turnajom

pokrove biblie hovoria ze raise ma byt voleny relativne k velkosti potu. Ak je v pote 3$ tak raise ma byt v rozmedzi 2-3$ a myslim ze toho som sa vo svojich rukach drzal

niekedy sa pouziva aj raise vyssi aj nizsi ale musi byt na to nejaky dovod - ja sa snazim moj rasie drzat konstantne okolo 2/3 - 3/4 potu aby sa podla jeho vysky nedalo poznat ci mam dobru alebo zlu ruku.
Obrázok používateľa
yegon

Re: BarvyMAN

Odoslaťod BarvyMAN 27 Dec 2007 21:23

Dik, ja to vyhral na cashi ( hraju na carbonu )

Jinak, co se tyce tech hand tvojich, tak bych rekl, ze vsechno naprosto v poradku ;)

Zarte : toto opravdu nejde zahodit ;) na takovem boarde , kdyz te nikdo neraisuje ;)

GL all
BarvyMAN

Založený: Feb 2007

yegon

Odoslaťod chipfeeder 27 Dec 2007 22:12

pokrove biblie ti pisu evidentne kokotiny. pokrove biblie totiz nevedia, kto za stolom sedi. takze ti je pokrova biblia uplne na hovno, ked mas pri svojom stole takych blbcov, akych si mal.

mna pri hre nezaujima, aky je pot, ale hlavne kto ma kolko zetonov a ako hra

raise s vybornou rukou ma byt taky, aby si odplasil flusharov, postupkarov a nizkokickernikov. Lebo ked ta tito zavolaju , tak po flope nevies na com si.

ja niekedy bezne raisnem aj 10 nasobok potu a niekedy s tou istou rukou len checknem
A takych co hraju podla naucenej biblie mam najradsej :)

radsej s KK vyzbierat povinne sazky, ako prist o cely bank proti postupke alebo flushu
chipfeeder

Založený: Dec 2007

barvymane

Odoslaťod chipfeeder 27 Dec 2007 22:13

si proste lepsi, ja som dnes iba +130 eur

ale este nie je koniec, este 2 turnajiky dnes
chipfeeder

cash vs turnaje

Odoslaťod chipfeeder 27 Dec 2007 22:17

ja hrat cash nemozem, vsetko poprehravam, co nahram v turnajoch :)

nedokazem zlozit dobru ruku, aj ked na 99% percent mam tusaka, ze prehravam
chipfeeder

chip

Odoslaťod yegon 27 Dec 2007 22:18

"radsej s KK vyzbierat povinne sazky, ako prist o cely bank proti postupke alebo flushu"

to je prilis opatrne, mne to nevadi ze raz za cas pridem o cely bank ked sa to stane raz zo styroch a v tych ostatnych pripadoch vyhram velky bank ja

hovoris presne to co som pisal ja - ak viem ze proti mne stoji debilko ochotny dorovnat 10xpot s horsou rukou nez mam ja tak s radostou dam 10xpot pretoze mam na to nejaky dovod, ale v realnom svete takeho hraca najdes len sem tam a okrem toho ked hram 4 stoly naraz a hraci sa stale menia tak nemam cas na vsetkych davat pozor ze kto mi co dorovna tak sa drzim standardnych velkosti raisov
Obrázok používateľa
yegon

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!