badbeatnik - ten stol sa rozhodol ma znicit :)

Príspevky zo starej diskusie

Re: Re: BarvyMAN

Odoslaťod yegon 27 Dec 2007 22:20

to je pekne, kolko handov a na akych limitoch si za mesiac odohral ak sa smiem spytat? ( hlavne ked si zacinal s 200$ - si isiel busto/robusto? ;) )

bleh carbon je tak hnusna herna :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

yegon

Odoslaťod chipfeeder 27 Dec 2007 22:35

keby si nehral 4 stoly naraz, tak ich oberies vsetkych aj o posledne gate :)
chipfeeder

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

ktore herne?

Odoslaťod chipfeeder 27 Dec 2007 22:37

ja hram najviac v paradise, ale tam sa mi subjektivne zda, ze su kurva lepsi haci ako inde
chipfeeder

paradise

Odoslaťod yegon 27 Dec 2007 23:27

je to mozne, mne ta herna bola dost nesympaticka ale to len kvoli nezvyku na dizajn asi

momentalne hravam UltimateBet lebo tam mam nejaky neuhraty bonus este a maju britalne rychlu software, tipujem ze za hodinu odohram o 20% ruk viac ako inde

tiez hravam Pa***Poker a chystam sa teraz po novom na SunPoker lebo maju super bonusy a rakeback len musim pockat kym spustia deposity cez moneybookers lebo na prevod z inej herne sa mi nechce vymyslat iny sposob a slubovali ze na tom pracuju

co som si vsimol tak na cash games na leveloch ktore hravam su hraci vsade pomerne strasni ( mna nevynimajuc :) )
Obrázok používateľa
yegon

kto ma uz len pochvali, ked nie ja sam

Odoslaťod chipfeeder 28 Dec 2007 01:07

sice uz je zajtra, ale podarilo sa vyhrat aj treti turnaj + 45 eur a uz som viac priblizeny k barvymanovi :) dobru noc
chipfeeder

Answer to

Odoslaťod BarvyMAN 28 Dec 2007 01:09

Yegon : ja zacal hrat 4 stoly NL 25 3 hodiny denne a asi po tydnu jsem mel pres 1 000 usd, tak jsem si pustil 2 stoly NL 25 a 2 stoly NL 50- Tedkom hraju 2 stoly NL 50 a 2 stoly NL 100, popripade HU NL 100 - 200 ( jsou tam blazni ) :) .

Jinak ja nepouzivam zadne programy ( sice mam Office ) , ale jsem zastancem nazoru, ze je lepsi spolehnout se sam na sebe a dat na svuj Feeling. Ale kazdopadne, pokud zacnu hrat vyssi limity, coz samozrejme mam v planu ( NL 200 + ) asi zacnu pouzivat ...

Chipfeeder : Co se tyce hrat 4 + stoly, tak ja osobne v tom nevidim zadny problem. Kdyz jsem zacinal s pokrem online ( zari tohoto roku ), tak jsem si myslel, ze je blbost hrat vice stolu nez jeden. Postupem casu zvladam celkem v pohode sledovat hrace na 4 stolech a jeste si delat poznamky...

K herne Paradise : Tato herna je po celem svete znama jako ta, ktera ma nejvetsi pocet slabych hracu. Pred 5 dny jsem si rekl, ze tam vlozim na zkousku 50 eur a o 5 dnu pozdeji byl muj ucet 430 eur ( ted je 0, ptz jsem sel do jejich Kasina :-( ), ale potvrdilo se, ze hraci na nizsich limitech ( 25 - 50 NL ) ti opravdu zaplati tvoje silne handy ........

Cash vs Tourney : Ja jsem ze zacatku hral take turnaje ( vyhral jsem par zajimavych castek, ale i presto je pro me jednoznacne lepsi Cash game kvuli rychlejsi moznosti vyhrani penez ( plati to samozrejme i naopak ) .

BTW. Yegone, jestli mi das email, tak ti muzu poslat soubor excel, kde si zaznamenavam kolik jsem denne v + nebo v - .
Navic Carbon je na hovno v tom, ze nejde pouzivat Hand History nebo aspon ja to neumim :(

To jsem se pekne rozepsal v 1 hodinu rano :)
BarvyMAN

Založený: Feb 2007

barvyman

Odoslaťod chipfeeder 28 Dec 2007 01:20

isteze sa da hrat aj 20 stolov paralelne, na kazdom si pockas na AA alebo KK a vsetko ostatne pozhadzujes :)

pri mojom sposobe hry neustrazis viac ako 2 stoly sucasne. ja hram niekedy aj polovicu hier a s extremnou agresivitou. bud vypadnem medzi prvymi, alebo potom koncim v prize money

tichi hraci zvladnu aj 4 stoly naraz, agresivni velmi tazko
chipfeeder

lol

Odoslaťod yegon 28 Dec 2007 01:22

to tu nikto nespava? je jedna v noci!!!
Obrázok používateľa
yegon

izeee

Odoslaťod chipfeeder 28 Dec 2007 01:32

ja uz idem, dobru :)
chipfeeder

Re: lol

Odoslaťod BarvyMAN 28 Dec 2007 01:40

Heh, ja sio chci dat session jeste tedkom, ale nejak mi vypadava net, respektive jen pripojeni k herne. Pred chvili mi to zahodilo set :(

psal jsem na support, ze pry je to moje chyba, ale me jde vsechno normalne !!!!!!!
BarvyMAN

Založený: Feb 2007

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!