Vlastna online poker herna
Počet príspevkov: 14 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Vlastna online poker herna
Vytvaram tim ambicioznych ludi, ktori chcu vytvorit legalnu online pokerovu hernu.
Kazdy clen timu, by mal okrem financnych prostriedkov do timu priniest samozrejme aj napady, resp. skusenosti s tvorbou a naslednou propagaciou tohto narocneho projektu. Nehladam programatora.
Kontaktujte ma prostrednictvom icq 350858990
Marek
Kazdy clen timu, by mal okrem financnych prostriedkov do timu priniest samozrejme aj napady, resp. skusenosti s tvorbou a naslednou propagaciou tohto narocneho projektu. Nehladam programatora.
Kontaktujte ma prostrednictvom icq 350858990
Marek
- myo
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Vlastna online poker herna
odvazny projekt *THUMBS UP* snad sa ti to podari vytvorit :) myslim vsak, ze len hrstka ludi na Slovensku bude mat na to kapital, odvahu a chut :)
- Tatizz
- Založený: Máj 2007
no a hlavne
je uz dost neskoro ked trh je zaplneny velkymi hernami so silnym financnym zazemim
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: no a hlavne
ano, na trhu je obrovske mnozstvo poker herni, ale stale vznikaju nove a stale sa naplnaju ludmi...
- myo
- Založený: Dec 2007
Heh, aky optimista, tak vela stastia...
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
kolko stoji dneska trava?
- Lose
nove herne
no stale vznikaju nove herne ale na 99% su to len skiny uz existujucich sieti ako ongame, crypto, ipoker, IPN, B2B atd. takze novi hraci ktorych ziskaju maju hned proti komu hrat
neviem o ziadnej nezavislej herni ktora by bola vznikla v poslednom case a presadila sa
neviem o ziadnej nezavislej herni ktora by bola vznikla v poslednom case a presadila sa
-
kolko stoji dneska trava?
semeno na siatie alebo kobercova?
-
Re: kolko stoji dneska trava?
:-D :-D :-D :-D nice post guys
inak yegon potreboval by som vypocitat poziciu aktivatora hyperpriestorovej brany zakrivenu o hladinu alfa? helfol by si mi s tym ? :)
inak yegon potreboval by som vypocitat poziciu aktivatora hyperpriestorovej brany zakrivenu o hladinu alfa? helfol by si mi s tym ? :)
- bedlak
Počet príspevkov: 14 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 17 hostí.