problematicka ruka - babo rad

Všetko, čo sa týka Texas Holdem cash games

samozrejme

Odoslaťod yegon 29 Dec 2007 11:56

samozrejme som isiel allin ....

a potom reloadol :)

UTG slowplayoval 66 na ruke

rozmyslal som len nad tym ci sa to neda zahrat inak ale obavam sa ze nie, len som bol zvedavy ci niekto nieco rozumne nevymysli
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

yegon

Odoslaťod chipfeeder 29 Dec 2007 12:30

1. bol to nizky raise pred floom
2. po flope sa toto folduje

ja by som tiez nezlozil, ale mal by si zlozit
chipfeeder

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: yegon

Odoslaťod yegon 29 Dec 2007 12:40

raise pred flopom bol presne pot sized, je pravda ze som mohol dat aj viac ale nie viac ako 7$ - okrem toho nemal som ziadny read ze ti ludia su ako kobylky a dorovnaju mi to vsetcia

myslim ze foldnut na flope nemozem, je pravdepodobne ze super ma nieco typu overpair ako 99-TT ale o moc silnejsie to nebude, teoreticky by som mohol dorovnat ale tym zlepsujem odds pre superov za mnou ktori by mohli tahat na flush

obavam sa ze tu som nemal na vyber - fold je prilis weak
Obrázok používateľa
yegon

yegon

Odoslaťod chipfeeder 29 Dec 2007 12:50

lenze tym, ze sa nesustredis na hru hracov , lebo hras paralelne viac stolov, nemozes precitat , co je ten MP zac.

ten bet 23 uds asi nebol iba na jeden par z flopu, samozrejme pokial to ma v hlave aspon trochu v poriadku

UTG to zahral presne tak, ako by som hral aj ja. pokrove biblie pisu nieco ine, ale ja set po flope vacsinou checkujem. prave preto, aby hraci s AA, KK QQ isli okamzite allin.
Zboznujem male pary, s nimi sa da nahrat strasne vela
chipfeeder

mne je to jasne

Odoslaťod yegon 29 Dec 2007 13:00

ide len o to ze z tohoto sa nemas sancu vyvliect, ak taketo handy budes foldovat tak vo vela pripadoch foldnes najlepsiu ruku

MP po reraise zlozil takze presne ako som predpokladal nijaku zazracnu ruku nemal
Obrázok používateľa
yegon

yegon

Odoslaťod chipfeeder 29 Dec 2007 13:00

a este mi vysvetli, preco by si nemal dat raise viac ako 7 usd? mozno by ta ten s nizkym parom nezavolal a vyhral by si.

MP mal ake karty?
chipfeeder

yegon

Odoslaťod chipfeeder 29 Dec 2007 13:15

ja neznasam, ked mam na svoju silnu ruku viac ako jedneho supera, vesti to problemy :)

mohol si to napriklad zahrat tak , ze by si iba dorovnal a pockal co spravia ti dvaja za tebou. ja som volakedy tiez chodieval allin hlava-nehlava, teraz som opatrnejsi a oplaca sa . Ked mas velmi silnu ruku ako ty, tak je uplne jedno, ci do allinu pojdete pomaly , alebo turbo, vysledok nezmenis , ale pri pomalej hre mozes este vycuvat.
chipfeeder

hand

Odoslaťod yegon 29 Dec 2007 13:51

no ale ja chcem aby ma pary dorovnali ved set trafia len raz zo 7 a ja tych 6x zhrabnem pot

iste som chcel byt heads up ale na tom stole som len zacinal a nevedel som ze vsetcia su take ovce ze calluju pomerne velke raisy

na turne ked pride hocake srdce, K, A, 4, 5, 7, 8, 9 su vsetko pre mna zle karty, to je snad polovica vsetkuch kariet, nemozem si dovolit len callnut ked vacsina toho co pride ma moze zlomit
Obrázok používateľa
yegon

yegon

Odoslaťod fidelko 29 Dec 2007 14:10

ty sice zhrabnes 7xpot ,cize povedzme 7x4BB=28 superovych BB(neratam tie 4BB co si dal ty do hry),ale osmy krat super zhrabne cely tvoj 100BB stack.
ja suhlasim s chipfeederom,dlhodobo mi vychadza uspesnejsia strategia cakat na sety,ako gamblovat s top parmi,a to vonkoncom nie, ak mam proti sebe troch hracov.
fidelko

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 7 krát/2 krát

Re: yegon

Odoslaťod yegon 29 Dec 2007 15:33

zabudol si na situacie kedy zhrabnem cely pot ja lebo super bude mat FD, A7, 88, 99, TT, JJ

netvrdim ze je to nejaka zazracne skvela situacia, ale zase budme realisti ak tu zlozim QQ tak s akymi rukami mam hrat, budem hrat len pary a cakat vzdy na set? To nie je zrovna poker :)

vcera mi nejaky typek zlozil set a este mi ho aj ukazal lebo na stole boli na turne 3 karty do postupky a ja som ho raisol lebo turn mi dal 2 pary :) neuveritelne tomu sa hovori ubernit :)
Obrázok používateľa
yegon

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Cash games - Texas Holdem

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!