problematicka ruka - babo rad

Všetko, čo sa týka Texas Holdem cash games

chipfeeder ..Re: keso

Odoslaťod keso26 01 Jan 2008 14:01

1. nie, ked mam v pote polovicu stacku, tak nie je jedno, ci pridem aj o tu druhu, prave preto si myslim, ze sa uz na flope musis rozhodnut medzi dvoma moznostami a to push, alebo fold. Pokusim sa vysvetlit Ti to, ako to vidim ja z mojho pohladu.
Takze sme na flope, nemam poziciu a v balicku mam len 2 outs, ktore mi zlepsia ruku. Cize ak mi turn neprinesie jednu z tychto dvoch kariet (co je velmi malo pravdepodobne) tak bud to bude karta, ktora pomoze superovi, pripadne nepomoze nikomu. Ak ale nemas poziciu a nastane tato situacia a Ty len checknes, super bude do Teba betovat a Ty si presne tam, kde na flope, len s tym rozdielom, ze si uz stratil dalsich 25 BB LEN dorovnanim na flope.

2. ja si automaticky nemyslim, ze je lepsi ako ja, len sa snazim urcit rozsah ruk, ktore ma porazaju a s ktorymi ma mohol pf limp/callnut a tym padom sa rozhodnut, ci pushnem, alebo zlozim. Cize mam na mysli konkretne tieto ruky : 77, TT, JTs a 98s ..to ci som mu jednu z tychto ruk uveril (fold) alebo nie (push), napisem neskor :) ..a este musim brat do uvahy nebezpecne karty a to akekolvek 2 clubs v jeho ruke, cize Ax a nejake suited connectory.

3. k tomu nemam co dodat, kedze tuto situaciu by som necalloval a to z dovodu, aky som napisal uz vyssie ;)

Mozme si teda ale spravit maly experiment :) ..turn karta je [ Td, 7c, Jc ] [ Ts ]
Si out of position, na flope si dorovnal, ake je teda Tvoja dalsia volba ?..ako by si hral dalej ?..a napis prosim aj preco, zaujima ma samozrejme aj iny pohlad na danu situaciu, od toho mame diskusiu a pomoze nam to stale sa zlepsovat :)

yegon - preto poker nie je len o matematike ale aj o tom vediet co najlepsie odhadnut rozsah moznych ruk s ktorymi super zahra tak ako zahral..absolutny suhlas, to je presne to o com som hovoril.

Nakoniec by som rad vsetkym zazelal stastny Novy rok a este by som sa chcel spytat, ako si nakoniec v tom freerolle dopadol :)
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

keso

Odoslaťod chipfeeder 01 Jan 2008 16:49

1. Ty si este nestretol hracov, ktori betuju 2x po sebe jaksi z povinnosti a ked ich dorovnas, tak sa zlaknu a stopnu? To ze by si ty betoval az do konca neznamena, ze by takto betovali aj ini.

2. Tym , ze by si ho iba callol tiez davas najavo , ze mu v podstate lepsie ruky neveris. Keby si uveril tak foldnes.

3. Ved keby si necalloval, tak by si necalloval, ale bohorovne netvrdim, ze by to bolo zle, ako yegon.

4.Experiment. Keby po turne checkol, tak allin. Keby on allin, asi by som dorovnal, ale zaviselo by to aj od inych veci. Napr. ci o tom hracovi nieco viem, aky mam bankroll a pod.

5. Freeroll . Skoncil som az siedmy, ale aspon prize bubaky nejake boli
chipfeeder

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: keso

Odoslaťod keso26 01 Jan 2008 18:10

1. samozrejme, ze ano a tiez to robim, ale nie, ked uz na flope mam v pote polovicu stacku. Ako chces blufovat na turne, ked je v pote 10USD a Tebe ostava 5 USD ?

2. Ved prave, preto sa treba rozhodnut uz na flope ci fold, alebo push.

3. no yo, ved som ani necalloval :) ..a tymto by som uzavrel bod 3. :-D

4. tu ma Tvoja odpoved prekvapila najviac, na turn pride dalsia scary karta, sparuje sa board a Ty by si s QQ, ked mas len par aj ked je to top pair, dorovnal all-in ?..tu by sa to este dalo napravit a zlozit karty, co si ale mohol uz urobit aj na flope a nezaplatit tak zbytocne 25 BB. ..btw, nemas poziciu, to znamena, ze nie on je prvy na rade, ale Ty, cize on nemoze checknut prvy ! No a bankroll s tym nema vela spolocneho, od neho zavisi aky limit mozes bezpecne hrat a nie ci dorovnas all-in (jednoducho povedane)

5. gratulujem ;)
Obrázok používateľa
keso26

keso

Odoslaťod chipfeeder 01 Jan 2008 19:37

chces mi povedat, ze ty si este nikdy nabluffol s polovicou stacku ?

opakujem este raz, aj keby som bol pre allin rozhodnuty uz po flope, kludne by som kedykolvek len checkol a nereraisoval . keby som bol po turne prvy na rade ja, tak check. ked uz nic, tak by som aspon ziskal poznatky, ako sa sprava super. vo vzajomnom alline uz nezistis nic.

a uprimne si myslim, ze dlhodobo vacsina allinistov na checkaroch pohori :) a ze su to prave ti hraci, co im nosia bubaky

napr. tu vyhru z freerolu som rychlo zdesatnasobil a potom ma vytrtkal jeden taky checkarik. Mal som A9, flop AK7, turn A, river 3, vsetky postupne bety pocheckoval, a po vzajomnom alline ukazal KK. Bol na rade prvy a stale checkol a vyvolal tak dojem , ze az tak silnu ruku mat nemoze. Toto je cesta k uspechu, trpezlivo vyckavat na taku chvilu.

Velmi casto hram AA tak, ze ani nemuknem :) A zoparkrat sa mi aj stalo, ze som AA polozil.

uvidis keso, ked si budes pravidelne na checkaroch nabijat hubu, spomenies si na mna :)
chipfeeder

Re: keso

Odoslaťod keso26 01 Jan 2008 20:02

no more comment :)
Obrázok používateľa
keso26

keso

Odoslaťod chipfeeder 01 Jan 2008 20:06

uz len poznamka, ja nikdy nehravam tie iste ruky rovnako, vsetko zavisi od vsetkych moznych vedlajsich vlyvoch
chipfeeder

ako to dopadlo

Odoslaťod keso26 01 Jan 2008 21:05

*** Hand ***
MEKON132 calls [$0.10 USD]
kororaa folds
kiiix folds
Youren folds
RRabenstein folds
ICdedmoney2 calls [$0.10 USD]
ByeSoberDay calls [$0.10 USD]
arpinoSK raises [$0.65 USD]
aleco112 folds
MEKON132 folds
ICdedmoney2 calls [$0.60 USD]
ByeSoberDay folds
** Dealing Flop ** [ Td, 7c, Jc ]
arpinoSK bets [$1.50 USD]
ICdedmoney2 raises [$4 USD]
arpinoSK is all-In [$6.82 USD]
ICdedmoney2 calls [$4.32 USD]
** Dealing Turn ** [ Ts ]
** Dealing River ** [ 3c ]
ICdedmoney2 shows [ Tc, Kc ]a flush, King high.
arpinoSK doesn't show [ Qh, Qd ]two pairs, Queens and Tens.
ICdedmoney2 wins $17.43 USD from the main pot with a flush, King high.
Obrázok používateľa
keso26

zla hra na flope ?..urcite ano

Odoslaťod keso26 03 Jan 2008 21:27

..myslim, ze na flope som sa nemusel nikam ponahlat a len min. raisnut jeho zvlastny 0,7 cbet, kedze v pote bolo uz 2.85. Ak by mal farbu, tak moj vysoky raise urcite dorovna a ak by bol na draw, tak som lepsi, co znamena, ze ak som horsi, zaplatim vela a ak som lepsi, donutim ho zlozit..hm. Kolko by bol optimalny raise inside str8 flush draw na ruke, aby som ho zbytocne nevyhnal, ako som to urobil ja ?

***** Hand History for Game 6652814913 *****
$10 USD NL Texas Hold'em - Thursday, January 03, 13:49:35 ET 2008
Table Table 126097 (Real Money)
Seat 3 is the button
Total number of players : 10
Seat 3: Bjoern275 ( $24.25 USD )
Seat 6: agrppina ( $14.20 USD )
Seat 10: arpinoSK ( $9.53 USD )
Seat 9: Infurnal ( $9.94 USD )
Seat 4: Mentzer_one ( $3.74 USD )
Seat 7: DksMester ( $10.23 USD )
Seat 5: chevychief ( $10.71 USD )
Seat 2: BusinessApe ( $2.76 USD )
Seat 1: ArrVit ( $1.90 USD )
Seat 8: w1llyy ( $4.90 USD )
Mentzer_one posts small blind [$0.05 USD].
chevychief posts big blind [$0.10 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to arpinoSK [ As Ad ]
agrppina raises [$0.20 USD]
DksMester raises [$0.30 USD]
>You have options at Table 125853 Table!.
w1llyy folds
>You have options at Table 127672 Table!.
arpinoSK raises [$0.90 USD]
ArrVit folds
BusinessApe folds
Bjoern275 folds
Mentzer_one folds
chevychief folds
agrppina calls [$0.70 USD]
DksMester calls [$0.60 USD]
** Dealing Flop ** [ 2s, 5s, 4s ]
agrppina bets [$0.70 USD]
DksMester folds
arpinoSK raises [$3 USD]
agrppina folds
arpinoSK shows [ As, Ad ]a pair of Aces.
arpinoSK wins $6.34 USD from the main pot with a pair of Aces.
Obrázok používateľa
keso26

co po flope?

Odoslaťod Dano2903 10 Jan 2008 23:11

No Limit Hold'em $0.05/$0.1

Bol som na BB Ac 7c dealer raise na $0.3, SB fold ja call boli sme v hre 2.

flop 4c 5c 6d flash & str8 draw ja bet $0.3 super raise na $2.55 hm a co teraz??? read som nemal

v kolkych pripadoch sa mi oplati dorovnat, alebo ist do all-inu? myslim ze som tam mal vela outs ale nakoniec som to polozil
Obrázok používateľa
Dano2903

Založený: Jan 2007

Re: co po flope?

Odoslaťod BarvyMAN 10 Jan 2008 23:26

No way fold, toto vzdycky hraju klidne o stack
BarvyMAN

Založený: Feb 2007

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Cash games - Texas Holdem

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!