problematicka ruka - babo rad
Re: co po flope?
Fold urcite nie, teda pokial nie si prilis opatrny hrac, ja by som to bud dorovnal alebo reraisol, flush a open str8 draw na flope ma velmi velku sancu na vyhru.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
noooo....ani ani by ma nehlo pozit....
za prve...outs az to boli...myslim ze 8 na postupku + dalsich 7 na flush + ak nemal overpair abo 2 pary,abo 8,3 mas dalsich 6 outs na top pair....
toto ako napisal BARVY skludom o cely stack...
za prve...outs az to boli...myslim ze 8 na postupku + dalsich 7 na flush + ak nemal overpair abo 2 pary,abo 8,3 mas dalsich 6 outs na top pair....
toto ako napisal BARVY skludom o cely stack...
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Re: Re: co po flope?
oki . a isli by ste do all inu aj s 2x stackom?
-
Dano2903 - Príspevky: 122
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: co po flope?
ja tiez....lepsi draw na all in nebude...a okrme toho ked neist all in s tymto tak pootm vazne len set,2 pary postupjka boa flush po flope??...tam s tebou nikto all in nepojde...
- wizdo
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Re: zla hra na flope ?..urcite ano
keso podla mna si to zahral ok, mozno by stacil raise na 2-2.5$ po flope ale vacsinou ked niekto betuje do preflop raisera tak ma slabu ruku takze aj tak by si z toho viac nevytiahol
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
so 100xBB stackom allin
s 200xBB stackom call - ale tam by som nehral ten bet 0.3$ na flope ale len check/call alebo check/raise. Vseobecne ked betujes do cloveka ktory raisoval pred flopom (donkbet) tak to robis preto lebo chces aby foldol a ak ta raisne chces foldnut alebo chces ruku dostat do allinu ked ta raisne (bet/3bet allin) na to ale 200xBB stack je prilis velky podla mna
s 200xBB stackom call - ale tam by som nehral ten bet 0.3$ na flope ale len check/call alebo check/raise. Vseobecne ked betujes do cloveka ktory raisoval pred flopom (donkbet) tak to robis preto lebo chces aby foldol a ak ta raisne chces foldnut alebo chces ruku dostat do allinu ked ta raisne (bet/3bet allin) na to ale 200xBB stack je prilis velky podla mna
-
Re: Re: zla hra na flope ?..urcite ano
ok, dik za nazor, som si myslel, ze uz ta ruka zapadne prachom :) ..pesne tak, myslim, ze ten raise mohol o nieco nizsi.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: ako by ste hrali s KK vy ?
uff, toto su prave tie rozhodnutia, ktore aspon u mna zatial funguju len bud/alebo, cize call/fold. zalezalo by od momentalnej nalady a hlavne readu na supera, v urcitej situacii by som to zavolal, v inej zas s kludom zlozil. Ten min raise z UTG je zvlastny, hehe, mohol mat hocico, zvlast na NL10 :) ..mohol byt na jednej s draw, hotovu farbu, dva pary, alebo set, tazke rozhodnutie :)
..yegon Ti ale urcite rozpise cely range a povie cisto z matematickeho hladiska, ci zavolat alebo ee. Ceky Ti zas povie call a pripadne reload :) ..ci uz call, alebo fold, myslim , ze obe su spravne, ja by som sa ale asi viac priklonil k fold, kedze je trochu skoda, ze nie si ani na draw a aj ked mas KK, Tvoja ruka na tomto boarde je uz tak trochu weak. Tolko nazor zaciatocnika :)
..yegon Ti ale urcite rozpise cely range a povie cisto z matematickeho hladiska, ci zavolat alebo ee. Ceky Ti zas povie call a pripadne reload :) ..ci uz call, alebo fold, myslim , ze obe su spravne, ja by som sa ale asi viac priklonil k fold, kedze je trochu skoda, ze nie si ani na draw a aj ked mas KK, Tvoja ruka na tomto boarde je uz tak trochu weak. Tolko nazor zaciatocnika :)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: ako by ste hrali s KK vy ?
ak hral super aspon trochu rozumne dovtedy ( co je ale na NL10 nevidane :) ) tak je to podla mna skor fold, ak by si mal Kd tak urcite call
bez Kd a readu na supera je to tak natesno ze podla mna ani fold ani call nie su z pohladu EV velmi daleko od seba cize zrejme je uplne jedno co tu spravis, v takejto situacii by som sa teda rozhodol asi podla toho co pre mna znamena prehra - cize ak 5$ pre mne nic nie je tak call, ak je to 1/4 mojho bankrollu tak fold :)
moj taky citak je ze na tychto limitoch ludia tymto sposobom najskor hraju Qx ale ak k tomu paru maju aj FD tak su aj tak favoriti na vyhru. Kludne to ale moze byt QJ alebo maly flush - ja hlasujem za fold
bez Kd a readu na supera je to tak natesno ze podla mna ani fold ani call nie su z pohladu EV velmi daleko od seba cize zrejme je uplne jedno co tu spravis, v takejto situacii by som sa teda rozhodol asi podla toho co pre mna znamena prehra - cize ak 5$ pre mne nic nie je tak call, ak je to 1/4 mojho bankrollu tak fold :)
moj taky citak je ze na tychto limitoch ludia tymto sposobom najskor hraju Qx ale ak k tomu paru maju aj FD tak su aj tak favoriti na vyhru. Kludne to ale moze byt QJ alebo maly flush - ja hlasujem za fold
-
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.