problematicka ruka - babo rad
Re: keso
Chip a ty chces s AA len pozbierat blindy, alebo vyhrat poriadny pot?
Keso: Bol tam bet a hned na to raise...ja osobne by som sa bal asi setu, ale neviem ci by som vedel polozit AA v takejto situacii. Keby das vacsi pf raise aj dajme tomu na 120 tiez by ta dotrovnali, cize v tom by asi problem nebol. Chlapci isli do toho ze bud alebo...a jednemu to vyslo.
Keso: Bol tam bet a hned na to raise...ja osobne by som sa bal asi setu, ale neviem ci by som vedel polozit AA v takejto situacii. Keby das vacsi pf raise aj dajme tomu na 120 tiez by ta dotrovnali, cize v tom by asi problem nebol. Chlapci isli do toho ze bud alebo...a jednemu to vyslo.
- hulmazas2
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
aha kto sa vratil :)) ..chipfeeder
..pozbierat s AA blinds na uplnom zaciatku turnaja je najvacsia somarina, aku som kedy pocul. A ked obetujes 80 chips na "totalne srackovu ruku", to ako vies presne, kedy Ti sadne flop, alebo takto obetujes 5x 80 chips na "totalne srackovu" ruku s tym, ze budes dufat, ze aspon raz Ta ten flop trafi ? Nieco ine je, ked dorovnavas pf raise a mas dopredu premyslene, co spravis na flope bez ohladu na to, ake mas karty. A nie ze sa limpnes s J2 a este aj dorovnas raise, lebo mozno ma to trafi a ja sa potesim, takto sa hravaju freerolly.
hulmazas, bedlak - yo, pre flop asi v poriadku, mozno o nieco vyssi raise by sa hodil, chyba nastala asi na flope, kde ako ste napisali, som uz mohol vytusit, ze som pozadu, no nevadi napalil som to tam a skoro to vyslo, ak by som hned na zaciatku ztrojnasobil, bola by to hned ina kava :) ..takze next week again :)
hulmazas, bedlak - yo, pre flop asi v poriadku, mozno o nieco vyssi raise by sa hodil, chyba nastala asi na flope, kde ako ste napisali, som uz mohol vytusit, ze som pozadu, no nevadi napalil som to tam a skoro to vyslo, ak by som hned na zaciatku ztrojnasobil, bola by to hned ina kava :) ..takze next week again :)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: aha kto sa vratil :)) ..chipfeeder
No tak, ale keby si na flope vedel, ze jeden ma J2 a druhy 34 tak by si to polozil? :-) Isto nie...praveze si to odhadol az moc dobre ale chalan mal stastie, tak uz to chdi.
- hulmazas2
keso
pozri sa, 9 krat netrafis flop so srackovou rukou, easy fold . ale ked desiatykrat trafis, tak monster ruku supera vacsinou oberies o vsetko.
s AA nechcem samozrejme len pozbierat blindy, ale ked ma niekto callne, chcem si byt naisto, ze tam je so silnou a tym padom predvidatelnou rukou.
a ked pride flop napr. 455, tak som si isty, ze tam nejaky debil nedorovnal moj 3BB raise s niecim ako A5,K5 a pod.
nevravim, ze strategia 3BB raise s AA je zla, len pre mna osobne velmi rizikova. ja AA hravam vacsinou len 2 sposobmi, bud limp na oklamanie supera, alebo poriadny preflop raise.
logicky som to zdovodnil, kto chce, nech berie, kto nechce, nech si hra podla svojho aj nadalej :)
s AA nechcem samozrejme len pozbierat blindy, ale ked ma niekto callne, chcem si byt naisto, ze tam je so silnou a tym padom predvidatelnou rukou.
a ked pride flop napr. 455, tak som si isty, ze tam nejaky debil nedorovnal moj 3BB raise s niecim ako A5,K5 a pod.
nevravim, ze strategia 3BB raise s AA je zla, len pre mna osobne velmi rizikova. ja AA hravam vacsinou len 2 sposobmi, bud limp na oklamanie supera, alebo poriadny preflop raise.
logicky som to zdovodnil, kto chce, nech berie, kto nechce, nech si hra podla svojho aj nadalej :)
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
keso
este jeden dodatok. neztrojnasobil by si, lebo keby tvojich superov flop minul, tak foldnu.
- chipfeeder
hulic
120 by este dorovnali, ale 350 uz nie :)
- chipfeeder
chipfeeder
9x easy fold po 80 chips (a to je minimalny raise) = 720 chips ktore Ti odratam od startovneho stacku 1500 - 720 = 780, na desiaty krat trafis flop a povies si huraaaaa, teraz ho pozeniem do all-inu, co tiez nebude lahke, ale dajme tomu, ze sa Ti to podari a mas 780 x 2 + nejake lipm in = 1650,32 chips ..gratulujem, prave si dosiahol na hranicu startovacieho stacku !
A teraz normalne, to co som napisal z toho sa neda samozrejme vychadzat, pretoze situacie sa menia v principe som Ti len argumentoval na to co si mi povedal a chcel som tym povedat, ze je to pekna somarina :)
a etse k Tvojmu dodatku, akoze by som neztrojnasobil ked sli obaja do all-inu ?..bavime sa o situacii na flope, ze som to tam nalozil AI a ze obaja zavolali.
A teraz normalne, to co som napisal z toho sa neda samozrejme vychadzat, pretoze situacie sa menia v principe som Ti len argumentoval na to co si mi povedal a chcel som tym povedat, ze je to pekna somarina :)
a etse k Tvojmu dodatku, akoze by som neztrojnasobil ked sli obaja do all-inu ?..bavime sa o situacii na flope, ze som to tam nalozil AI a ze obaja zavolali.
-
vynimocne suhlas....
uvod turnaja ja dobre ruky hram amx agesivne....
sak kto vie mozno mi dkato ten all in callne:-)
a druha vec..ja hram ako ti dvja blbci...43 callnem raise na 80 ked mam 2000 chips?...sak co ked...
presne tak vyzera moj uvod turnaja...mozno mi teraz poviete ze som loose a spol...ale uz kopu krat ma to zachranilo v turnaji..ked som 25vsAK flop A34 jedneho vyhodil a potom takyto suckouits v style mam AK on AJ flop KQx river T a pod...a stale som mohol hrat...
sak kto vie mozno mi dkato ten all in callne:-)
a druha vec..ja hram ako ti dvja blbci...43 callnem raise na 80 ked mam 2000 chips?...sak co ked...
presne tak vyzera moj uvod turnaja...mozno mi teraz poviete ze som loose a spol...ale uz kopu krat ma to zachranilo v turnaji..ked som 25vsAK flop A34 jedneho vyhodil a potom takyto suckouits v style mam AK on AJ flop KQx river T a pod...a stale som mohol hrat...
- wizdo
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Re: vynimocne suhlas....
Lenze urob to 5 krat a ak ti to nevyjde, 1/4 stacku je v haji...
- hulmazas2
ja
samozrejme nehovorim, ze sa ma hrat len TOP10 a samozrejme nie ej od veci sa na zaciatku turnaja za lacno pozriet na flop aj s trashom (viac menej s neskorsich pozicii, ked viem, ze uz je menej pravdepoodbne, ze niekto raisne a ze budem mat na flope poziciu), ale urcite by som s tym necalloval raise pf a spoliehal sa ze ma nieco trafi. Pokial to ale robim s urcitym umyslom a viem ako budem hrat na flope, to je ina vec. Jeden priklad, sedim na SB predomnou jeden hrac raise 4BB povedzme, ostatny fold a ja dorovnam s akoukolvek kartou s tym, ze na flope ho budem check-raisovat.
Takze vsetko co som tym chcel povedat je, ze dorovnavat s trashom raise pf a spoliehat sa len na zazracny flop je dost loose strategia :)
Takze vsetko co som tym chcel povedat je, ze dorovnavat s trashom raise pf a spoliehat sa len na zazracny flop je dost loose strategia :)
-
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.