problematicka ruka - babo rad
Re: DPC UZ .. UZ MI JEBE..proc opet ja ?? :(
step5 je pro me zakletej :( vzdy jen treti flek nebo vypadnu takhle :(
- mysak(bon3fish)
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
chip
no prave, dnes TT bralo:
EUpoker went all-in - $13.57
CardSam raised to $40.00
Parsifal folded
** Dealing the turn: 9d
** Dealing the river: 4s
EUpoker shows: Qs, Ks
CardSam shows: 10h, 10c
CardSam wins $46.45 from the main pot
a to mi dosla Flush asi po 250 Flush draw na flopu :-! :-! :-! ale pozde a blbe:(
no co nadelas, nuts na flopu je nekdy uplne na H... a opakuji, on by dorovnal i muj AI 10.000$
EUpoker went all-in - $13.57
CardSam raised to $40.00
Parsifal folded
** Dealing the turn: 9d
** Dealing the river: 4s
EUpoker shows: Qs, Ks
CardSam shows: 10h, 10c
CardSam wins $46.45 from the main pot
a to mi dosla Flush asi po 250 Flush draw na flopu :-! :-! :-! ale pozde a blbe:(
no co nadelas, nuts na flopu je nekdy uplne na H... a opakuji, on by dorovnal i muj AI 10.000$
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: DPC UZ .. UZ MI JEBE..proc opet ja ?? :(
ano, pekna ruka na dorovnanie allinu, ale na tomto stepe by som to jednoducho nedorovnal.
Vlozil si vsetko do ruk stasteny (ak ma hocijaky par je to priblizne 50 na 50, ak ma Ax kde x neni K alebo A, tak ma stale okolo 25%)
Vlozil si vsetko do ruk stasteny (ak ma hocijaky par je to priblizne 50 na 50, ak ma Ax kde x neni K alebo A, tak ma stale okolo 25%)
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: DPC UZ .. UZ MI JEBE..proc opet ja ?? :(
vlade, sice je to step5 ale ja svoji hru kvuli tomu nemenim, hraju stejne i na stepu1 .
A hrace neznas. Zrovna on mohl mit klidne neco jako AQ atd.. A pokud hraje clovek tyhle stepy tak aby postoupil (byl mezi prvnima dvema) musi vetsinou vyhrat i nejakej ten coinflip
A hrace neznas. Zrovna on mohl mit klidne neco jako AQ atd.. A pokud hraje clovek tyhle stepy tak aby postoupil (byl mezi prvnima dvema) musi vetsinou vyhrat i nejakej ten coinflip
- mysak(bon3fish)
Re: Re: Re: DPC UZ .. UZ MI JEBE..proc opet ja ?? :(
ne ze bych styl VUBEC nemenil to ne.. preci jenom na stepu 1 jsou sami donks. Ale abych nedorovnal AI kdyz sem raisnul s AKs , kdybych foldnul tak ostatni vyciti ze moje raisy jsou slabe(karty). A ver ze na teto urovni uz to hraje docela roly. A hraci toho pak muzou vyuzivat.
- mysak(bon3fish)
Re: Re: Re: DPC UZ .. UZ MI JEBE..proc opet ja ?? :(
jo, ja to chapem, len si myslim ze treba trocha viac vyckavat prave na to kym sa do coinflipu dostane niekto iny a ked je uz safe tak sliapnut na plyn.
Samozrejme to su len moje uvahy, pripadne ako som sa to snazil hrat ja, ja som ten turnaj bral skor ako nieco co nehram kazdy den (uz len preto ze sa mi nechcelo prepracovavat po tych stepoch), tak som ho hral opatrne a skor neist do allinov kym to bolo mozne.
A tiez je milion krat lepsie zahrat to tak ako ty, v porovnani s tym aky som bol ja retardovany na step6 :-D
Samozrejme to su len moje uvahy, pripadne ako som sa to snazil hrat ja, ja som ten turnaj bral skor ako nieco co nehram kazdy den (uz len preto ze sa mi nechcelo prepracovavat po tych stepoch), tak som ho hral opatrne a skor neist do allinov kym to bolo mozne.
A tiez je milion krat lepsie zahrat to tak ako ty, v porovnani s tym aky som bol ja retardovany na step6 :-D
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
vlade
ak nechces dorovnavat alliny s monsterom , tak ich treba len limpovat. PF raise potom nema vyznam a opodstatnenie
tvoje foldy ti pozbieranie blindov nezaplati
tvoje foldy ti pozbieranie blindov nezaplati
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
mysaku
ved to je praveze tvoja vyhoda ak si superi budu mysliet,ze raisujes PF aj slabe handy
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.