problematicka ruka - babo rad
Re: Re: Re: Re: DPC UZ .. UZ MI JEBE..proc opet ja ?? :(
nnnn , urcite mas v necem pravdu. ja jsem taky cekal na safe situaci ( popravde jsem chtel min opakovat 3-4. misto ) ale takhle jsem mel aspon min step4.
za celou dobu mi neprislo skoro nic :( hned na zacatku ja JJ jeden limper.call. ja raise na 5BB.. on call s A3o ... flop Axx .. tak to uz me trochu rozladilo . pak jednou set 888 ale po raisu slozil. a jednou AKo ..
klidne jsem to mohl jeste polozit ale podle me dorovnanim sem taky nic nezkazil
za celou dobu mi neprislo skoro nic :( hned na zacatku ja JJ jeden limper.call. ja raise na 5BB.. on call s A3o ... flop Axx .. tak to uz me trochu rozladilo . pak jednou set 888 ale po raisu slozil. a jednou AKo ..
klidne jsem to mohl jeste polozit ale podle me dorovnanim sem taky nic nezkazil
- mysak(bon3fish)
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: mysaku
chip , to ja bych nerad aby si to mysleli, po zvyseni blindu zacinam hral LAG
- mysak(bon3fish)
ICM
mysak toto su presne situacie kedy hra podla citu moze byt zla a ICM vypocet pomaha.
Matematika hovori ze na to aby si dorovnal a bol dlhodobo ziskovy potrebujes 60% sancu na vyhru proti jeho moznemu range. Ak budem velmi stedry tak moze mat 88+,AJs+,KQs,AJo+,KQo a to som zrejme hodne prehnal. Proti tomuto range mas 57.7% cize tvoj call je dlhodobo stratovy.
Ak mu das nejaky realistickejsi range tak je to o hodne jasnejsi fold.
Matematika hovori ze na to aby si dorovnal a bol dlhodobo ziskovy potrebujes 60% sancu na vyhru proti jeho moznemu range. Ak budem velmi stedry tak moze mat 88+,AJs+,KQs,AJo+,KQo a to som zrejme hodne prehnal. Proti tomuto range mas 57.7% cize tvoj call je dlhodobo stratovy.
Ak mu das nejaky realistickejsi range tak je to o hodne jasnejsi fold.
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon
preco 60 a nie 51?
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
Re: ICM
jn ty statistiky , a to je tak nemam rad :(
ty bys foldnul ? ( nevim foldnout to a cekat na lepsi situaci ? te se ani nemusim dockat , radsi takhle AI nez pak bejt dorovnanej kdyz kradu s TJ z butonu v pozejsi fazi)
AA, KK je trochu mensi pravdepodobnost ze bude mit. preci jenom mu drzim po dvou kartach .
ok. dejme tomu ze mam 57,7 % na vyhru coz znamena skoro jiste postup do stepu6 !
zbyla procenta - prohra - step4
mit okolo 50% ze postoupim do stepu6 je docela dobry.. na to ze stepy hraje 9 lidi. a do te faze ve ktere jsem byl se da dostat docela hladce
ty bys foldnul ? ( nevim foldnout to a cekat na lepsi situaci ? te se ani nemusim dockat , radsi takhle AI nez pak bejt dorovnanej kdyz kradu s TJ z butonu v pozejsi fazi)
AA, KK je trochu mensi pravdepodobnost ze bude mit. preci jenom mu drzim po dvou kartach .
ok. dejme tomu ze mam 57,7 % na vyhru coz znamena skoro jiste postup do stepu6 !
zbyla procenta - prohra - step4
mit okolo 50% ze postoupim do stepu6 je docela dobry.. na to ze stepy hraje 9 lidi. a do te faze ve ktere jsem byl se da dostat docela hladce
- mysak(bon3fish)
Re: Re: yegon
lol, ved profici ako vy chcu byt v dlhodobom zisku aspon 1 percento, nie? z 0.01% si uz dnes ani rozky nekupis :-D
- chipfeeder
Re: Re: ICM
"hladce"
- mysak(bon3fish)
Re: Re: Re: ICM
jake zas "hladce" ? spravne se mluvi "hladko"
- chipfeeder
Re: Re: Re: Re: ICM
pfffffffff :-D
- mysak(bon3fish)
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.