problematicka ruka - babo rad
Call
Hmm,
coho sa tu bojime?
Ak vidim spravne, bije nas len 68 alebo FH. 68 hadam nevola PF, nie? Na FH musi mat 45, 55, KK, co su nepravdepoddobne ruky, pretoze neverim z by nebetol turn, aby budoval pot.
Podla mna su najpravdepodobnejsie ruky 66, 77 a A4, to 77 by bolo hnusne, ale skor to splitujeme, bijeme random 4 a taktiez random blufy...
coho sa tu bojime?
Ak vidim spravne, bije nas len 68 alebo FH. 68 hadam nevola PF, nie? Na FH musi mat 45, 55, KK, co su nepravdepoddobne ruky, pretoze neverim z by nebetol turn, aby budoval pot.
Podla mna su najpravdepodobnejsie ruky 66, 77 a A4, to 77 by bolo hnusne, ale skor to splitujeme, bijeme random 4 a taktiez random blufy...
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: Re: Call 77
Ale to by skor value betoval...
- hulmazas2
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: Call 77
A so 77 by na CO betol a nie limpol, aj flop by reraisol.
- hulmazas2
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
hm
na NL25 sa nevidi vela bluffraisov a my potrebujeme vyhrat 40% showdownov
myslim ze 4x by betol na turne mal poziciu takze sa nemohlo stat ze by sa pokusal o checkraise ktory nevysiel
no a ci valuebetuje horsie nez mame my tak iste to je mozne, len sa mi zda ze to vsetko by betlo turn
najviac to vyzera naozaj na 77 ale sialenosti typu 68s, 36s su mozne i ked tiez nepravdepodobne
hm ked nad tym tak rozmyslam tak typek skutocne reprezentuje len 77 alebo bluff, takze ten call by nemal byt spatny *THUMBS UP* i ked je pravda ze posledne ked mi toto spravil tuke a ja som dospel k tomu ze reprezentuje len set osmiciek alebo bluff a dorovnal som ho tak otocil set osmiciek :)
myslim ze 4x by betol na turne mal poziciu takze sa nemohlo stat ze by sa pokusal o checkraise ktory nevysiel
no a ci valuebetuje horsie nez mame my tak iste to je mozne, len sa mi zda ze to vsetko by betlo turn
najviac to vyzera naozaj na 77 ale sialenosti typu 68s, 36s su mozne i ked tiez nepravdepodobne
hm ked nad tym tak rozmyslam tak typek skutocne reprezentuje len 77 alebo bluff, takze ten call by nemal byt spatny *THUMBS UP* i ked je pravda ze posledne ked mi toto spravil tuke a ja som dospel k tomu ze reprezentuje len set osmiciek alebo bluff a dorovnal som ho tak otocil set osmiciek :)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
dik za postrehy
..asi ma ukamenujete, ale vysledok sa nedozvieme. Podla mojich doterajsich skusenosti, ak niekto takto mohutne na mikrolimite overbetuje, zvycajne ide o monster, navyse mal proti sebe dvoch superov (jedneho betujuceho) tak miesto valuebetu skusil zahrat tak ako zahral a cakat ci na to skocim. Okrem 77 ste podla mna tak trochu zabudli aj na dve stvorky a patky. Niektory hraci to slowplayuju az po river a cakaju ze ich superi nieco trafia a potom takto overbetnu aby to vyzeralo ako bluf a akoze chcu silou mocou vyhrat ten pot, pricom toto jeho rozhodnodnutie mohol podporit aj moj bet na flope a rivri. Tiez to robim, ale len v pripadoch, ked som presvedceny o tom, ze mi to protihrac aj zaplati. Takze nakoniec som sa rozhodol pre fold. Ci spravne, to sa asi uz nedozvieme. Navyse tam musim vlozit $9 do $13 potu a to sa mi moc nechcelo, nezda sa mi to prilis ziskove, navyse ked som dal do potu len $1,75. No a pre lay down hovori aj jedno zo zakladnych pravidiel na mikrolimitoch, ak nevies kde sa v ruke nachadzas, nevkladaj do potu zbytocne peniaze a pockaj si na priaznivejsiu situaciu.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: dik za postrehy
..v kazdom pripade vam dakujem, bol som zvedavy no rozne uhly pohladov na tuto ruku.
-
U***et open, turnaj teamov
Nejde ani tak o problematicku ruku ako o to, ze by som rad pocul nazory ako by ste sa v danej chvily zachovali. Moznoze su tam drobne nepresnosti, ktore ale neovplyvnuju
Moj super bol najaktivnejsim hracom pri stole, siel do potov castejsie nez ostatny (nie bezhlavo a za kazdu cenu, zle nehral len dostaval dobre karty :) ) a par krat trafil s horsou rukou pf, lepsiu na boarde. Vedel som, ze ak sa ho chcem striast musim vyraznejsie cbetnut aspon 3/4 potu, tak co je lepsie v tejto situacii spravit, kartu zadarmo, mensi cbet (1/2 - 2/3) s tym ze super bud callne al. raisne, al. vyssi cbet a pokusit sa donutit supera zlozit.
piaty level 150/300, 7 handed
Hero (CO) : 7200
BB : cca 9K
pre flop : dealt to hero Ad Jd
3 fold, Hero raise 825, 2 fold, BB call
flop (1800) : 6d 7d 8c
BB check, Hero.....
Moj super bol najaktivnejsim hracom pri stole, siel do potov castejsie nez ostatny (nie bezhlavo a za kazdu cenu, zle nehral len dostaval dobre karty :) ) a par krat trafil s horsou rukou pf, lepsiu na boarde. Vedel som, ze ak sa ho chcem striast musim vyraznejsie cbetnut aspon 3/4 potu, tak co je lepsie v tejto situacii spravit, kartu zadarmo, mensi cbet (1/2 - 2/3) s tym ze super bud callne al. raisne, al. vyssi cbet a pokusit sa donutit supera zlozit.
piaty level 150/300, 7 handed
Hero (CO) : 7200
BB : cca 9K
pre flop : dealt to hero Ad Jd
3 fold, Hero raise 825, 2 fold, BB call
flop (1800) : 6d 7d 8c
BB check, Hero.....
-
imo k tej OESD
ja by som asi siel raise/fold na turne. ten bet casto vypada ako steal na hentom flope. lebo trafit 4rku zase neni tak eno nuno lahke :) Kezde je jasne ze pocket pair nemas.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
re:
IP by som ta na tom unraised 445 pote dorovnal s kazdym A a pockal si co predvedies na turne. Ak by si checkol pravdepodobne by som ti tam buchol pot bet. Zas ale ide aj o styl akym clovek hraje. Ja mam niekedy aj 30/25 :) cize tych callow dostanem viac na flope ked hram ta loose ako TAG, Zakladom je podla mna tym limperom prvych 10min na stole vysvetlit ze tadeto cesta nevedie a kludne mozes z BB dat do ich limpov 1,6usd aj s trashom, kym neprestanu. a ten flop je krasny na CB , .. ak by ta dorovnal bolo by jasne ze ma nieco ako 88-QQ
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.