problematicka ruka - babo rad
a btw
ja s J7 ak by uz vznikla ta scifi situacia ze by som sa s tym dostal na flop a nebol pritom preflop raiser by som flop J72r v 98% pripadov neraisoval ale len dorovnal - akoze s cim ta na takom flope niekto dorovna? Take flopy raisujem ked nemam nic a nie ked mam monster hand.
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon
ja nechcem, aby ma dorovnal. co vyriesi tvoj check? ak nic nema, turn necbetne a ty z neho nedostanes nic navyse. ak cbetne na turne s overcard (napr. A), zacnes tapat v partii. a ak by dosla napr. na river 2, nemas co hrat. nehovoriac o hrozbe runner runner postupky alebo flushu, ako spomina AP.
AP, s AT by moj AI dorovnal len magor :)
AP, s AT by moj AI dorovnal len magor :)
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
apiku
ak dojde, tak dojde. dotankujes :)
hadam by si nechcel, aby si v pokri nezazil ani jeden badbeat. to by bola fatalna nuda a nebolo by o com pisat ...
hadam by si nechcel, aby si v pokri nezazil ani jeden badbeat. to by bola fatalna nuda a nebolo by o com pisat ...
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: a btw
ehm teraz sa pohybujem v serioznej diskusii o hrani cash games alebo v humornej rovine? :) aby som sa nesnazil zbytocne vazne odpisovat na zartovne prispevky
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.