problematicka ruka - babo rad
Re: bad or good fold yegon a ostatni ?
bez dalsich informacii to vyzera byt OK, ake mal stats? mal si nejaky read?
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Re: bad or good fold yegon a ostatni ?
hm kokso ked to nahodim do pokerstove tak nech mu davam range aku chcem furt mi to vychadza na cca 40% equity pre teba - prekvapujuce.
Takze nakoniec musel by som mu z range vybrat KK aby to bol fold.
proti QQ-JJ,44,QJs,QJo mas 20%
proti KK-JJ,44,QJs,QJo mas 39%
proti KK-JJ,44,AQs,QJs,QJo mas 43%
pritom na call potrebujes len 25% takze ak moze mat KK co podla mna moze tak to bolo treba dorovnat - sam som prekvapeny
no a zda sa ze by si to nezachranil ani mensim cbetom, stale by ti to vychadzalo na pot odds call
hm hm hm zaujimave
Takze nakoniec musel by som mu z range vybrat KK aby to bol fold.
proti QQ-JJ,44,QJs,QJo mas 20%
proti KK-JJ,44,QJs,QJo mas 39%
proti KK-JJ,44,AQs,QJs,QJo mas 43%
pritom na call potrebujes len 25% takze ak moze mat KK co podla mna moze tak to bolo treba dorovnat - sam som prekvapeny
no a zda sa ze by si to nezachranil ani mensim cbetom, stale by ti to vychadzalo na pot odds call
hm hm hm zaujimave
-
Re: Re: Re: bad or good fold yegon a ostatni ?
diky :)
info: mno unknow hrac :/ u stolu jsem ho videl poprve ale zdal se mi prum. hrac NA U***et. Stats zadne. Na Uni nepouzivam PT
info: mno unknow hrac :/ u stolu jsem ho videl poprve ale zdal se mi prum. hrac NA U***et. Stats zadne. Na Uni nepouzivam PT
-
mysak - Príspevky: 226
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: Re: bad or good fold yegon a ostatni ?
hmm ja by som calloval insta , ak by mal set nesypal by to tam takto (samozrejme mozno ta chcel prave tym zmiast ze to nema a mozno to mal :) )
- u mna call
- u mna call
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Re: Re: Re: Re: Re: bad or good fold yegon a ostatni ?
zaujimave,ale po tom ako si sem hodil tu predchazajucu partiu,ze niekto zaplati reraise s QTs tak mohol mat kludne aj JQ....
tu by ti asi podstatne pomohli tie stats,podla mna to vyzera na KK,prip.AQ,JQ,keby mal set asi by neraisoval
tu by ti asi podstatne pomohli tie stats,podla mna to vyzera na KK,prip.AQ,JQ,keby mal set asi by neraisoval
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
re
no chlopi ono je to tazko povedat ze s cim by raisoval a s cim nie, ja si myslim ze raisne skoro vsetko co si mysli ze ma nejaku silu, minule som si takto zdovodnoval call allin overbetu s KK na jednofarebnom flope (co inak je samo o sebe uplne scestne ale to som vtedy nevedel) - ze so silnou rukou by to nespravil a typek flopol flush :)
mne osobne napriklad ak by som bol villain v tejto ruke by bolo milsie raisnut set alebo JQ ako KK/AQ lebo sety a JQ raisujem for value a KK/AQ len ako ochranu svojej ruky s tym ze viem ze ak dostanem call tak som v prdeli - nevidim slabsiu ruku ktora ma callne
mysakov range je v podstate AK/QQ+ (aspon teda zo stats ktore mam na mysaka viem ze hra velmi tight a dokonca casto nereraisne AK ale len dorovna - zatial nemam nanho nejake cisla ktore by indikovali vacsie mnozstvo light 3betov alebo dokonca light squeeze) takze mozno dokonca AKs/QQ+ no a proti tomu range je raise s AQ/KK na flope na tom velmi velmi zle ak bude dorovnany. Naozaj jediny dovod na ten raise moze byt ze chceme aby mysak foldol ruky ktore maju proti nam 3-7 outs takze to by sa v pohode dalo aj len dorovnat a neraisovat
mne osobne napriklad ak by som bol villain v tejto ruke by bolo milsie raisnut set alebo JQ ako KK/AQ lebo sety a JQ raisujem for value a KK/AQ len ako ochranu svojej ruky s tym ze viem ze ak dostanem call tak som v prdeli - nevidim slabsiu ruku ktora ma callne
mysakov range je v podstate AK/QQ+ (aspon teda zo stats ktore mam na mysaka viem ze hra velmi tight a dokonca casto nereraisne AK ale len dorovna - zatial nemam nanho nejake cisla ktore by indikovali vacsie mnozstvo light 3betov alebo dokonca light squeeze) takze mozno dokonca AKs/QQ+ no a proti tomu range je raise s AQ/KK na flope na tom velmi velmi zle ak bude dorovnany. Naozaj jediny dovod na ten raise moze byt ze chceme aby mysak foldol ruky ktore maju proti nam 3-7 outs takze to by sa v pohode dalo aj len dorovnat a neraisovat
-
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.