problematicka ruka - babo rad
Re: btw
Ja s tebou matematicky absolutne suhlasim...ide jednoznacne o to urcit jeho range, na co mame zhruba 30s.
Keby je board dajme tomu Q7823...OK beriem, ze super moze bluffnut. Ale ak sa niekto pokusa blufnut taky board aky mame teraz, tak to musi byt fakt pako...este ked je super agresivny na vsetkych streets.
Toto su tie miesta, kedy sa clovek musi trosku spolahnut na instinkt.
...inak k tomu ultrakonzervativnemu range...ked od tial dam prec AKo, co je malo pravdepodobne ze ma, pretoze dve esa mam uz aj ja, tak dostavame 29% :-)
Keby je board dajme tomu Q7823...OK beriem, ze super moze bluffnut. Ale ak sa niekto pokusa blufnut taky board aky mame teraz, tak to musi byt fakt pako...este ked je super agresivny na vsetkych streets.
Toto su tie miesta, kedy sa clovek musi trosku spolahnut na instinkt.
...inak k tomu ultrakonzervativnemu range...ked od tial dam prec AKo, co je malo pravdepodobne ze ma, pretoze dve esa mam uz aj ja, tak dostavame 29% :-)
- hulmazas2
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: btw
to ze AK je menej pravdepodobne lebo dve mas na ruke je v mojej range uz zohladnene pretoze tie esa ktore mas na ruke sa samozrejme nezapocitavaju takze tych kombinacii AK je len zopar, okrem toho som vyhodil z range AKs aby som zohladnil aj to ze niekedy raisne flop alebo turn
akoze toto je situacia kedy bud nebetnes turn a foldnes river alebo betnes turn a dorovnas kazdy river pretoze si pot commited
a co sa tyka bluffovania tak castejsie sa bluffuju boardy obsahujuce draws - cim viac draws tym viac bluffov. Na suchom boarde ta nema aka ruka bluffnut na riveri pretoze vsetko co sa s tebou dostane na river ma showdown value
toto netreba ani nejak zvlast pocitat pocas hry takze nepotrebujes na to ani 10 sekund. Betujes turn aby si chranil svoju ruku pred draws, mas v pote viac ako 30% svojho stacku takze si pot commited. Tvoj jediny ciel je dostat sa do allinu, ak super betne na riveri 10 raisnes ho allin. Ak betne allin dorovnas ho. Ak checkne das allin.
nechapem naco si komplikovat zivot - nepoviem keby prislo Kc na river a super toto spravi tak mozes v pohode foldnut ale nie ked nic pred cim si sa chranil nedorazilo.
akoze toto je situacia kedy bud nebetnes turn a foldnes river alebo betnes turn a dorovnas kazdy river pretoze si pot commited
a co sa tyka bluffovania tak castejsie sa bluffuju boardy obsahujuce draws - cim viac draws tym viac bluffov. Na suchom boarde ta nema aka ruka bluffnut na riveri pretoze vsetko co sa s tebou dostane na river ma showdown value
toto netreba ani nejak zvlast pocitat pocas hry takze nepotrebujes na to ani 10 sekund. Betujes turn aby si chranil svoju ruku pred draws, mas v pote viac ako 30% svojho stacku takze si pot commited. Tvoj jediny ciel je dostat sa do allinu, ak super betne na riveri 10 raisnes ho allin. Ak betne allin dorovnas ho. Ak checkne das allin.
nechapem naco si komplikovat zivot - nepoviem keby prislo Kc na river a super toto spravi tak mozes v pohode foldnut ale nie ked nic pred cim si sa chranil nedorazilo.
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
tak tato sa vydarila
bolo to proti regularovi, par ruk predtym ma reraisol na riveri ked som kradol pot o ktory dovtedy nemal nikto zaujem, hned dalsiu ruku som ho 3betol v pozicii a zobral som mu pot cbetom takze som mal pocit ze zacne byt podozrievavy :)
preto som tuto ruku len dorovnal pred flopom, typek stealuje 25% takze mi bolo jasne ze som vpredu pred jeho range
na flope som sa rozhodol pre minraise pretoze absolutne nic nereprezentuje a chcel som vyprovokovat rebluff
.... a snapcall :)
€0.5/€1 No Limit Holdem
6 players
Converted at weaktight.com
Stacks:
Pre-flop: (€1.50, 6 players) Hero is BTN
2 folds, _patXY_ raises to €4, Hero calls €4, 2 folds
Flop: (€9.50, 2 players)
_patXY_ bets €8.50, Hero raises to €20, _patXY_ goes all-in €100.50, Hero goes all-in €76.68
Turn: (€215.18, 2 players)
River: (€215.18, 2 players)
Final Pot: €215.18
_patXY_ shows:
Hero shows:
Hero wins €199.86 ( won +€99.18 )
_patXY_ lost -€113.00
preto som tuto ruku len dorovnal pred flopom, typek stealuje 25% takze mi bolo jasne ze som vpredu pred jeho range
na flope som sa rozhodol pre minraise pretoze absolutne nic nereprezentuje a chcel som vyprovokovat rebluff
.... a snapcall :)
€0.5/€1 No Limit Holdem
6 players
Converted at weaktight.com
Stacks:
UTG | Raistlin7 | (€103.59) | |
UTG+1 | Yxel- | (€106.46) | |
CO | _patXY_ | (€113.00) | |
BTN | Hero | (€100.68) | |
SB | Shark_biter | (€108.01) | |
BB | gunten | (€102.03) |
Pre-flop: (€1.50, 6 players) Hero is BTN
2 folds, _patXY_ raises to €4, Hero calls €4, 2 folds
Flop: (€9.50, 2 players)
_patXY_ bets €8.50, Hero raises to €20, _patXY_ goes all-in €100.50, Hero goes all-in €76.68
Turn: (€215.18, 2 players)
River: (€215.18, 2 players)
Final Pot: €215.18
_patXY_ shows:
Hero shows:
Hero wins €199.86 ( won +€99.18 )
_patXY_ lost -€113.00
-
ale na druhej strane
musim priznat ze o chvilu neskor ma re-levellol spat ked dorovnal moj 3bet s AQs OOP a donkbetol AhAcJh flop 20BB a ja som ho reraisol allin s QQ
no nic - sme si kvit :)
no nic - sme si kvit :)
-
extracting value
Poker Stars, $0.05/$0.10 NL Hold'em Cash Game, 8 Players LeggoPoker.com - Hand History Converter
MP2: $1.05
CO: $10.50
BTN: $1.20
SB: $18
Hero (BB): $11.20
UTG: $10.10
UTG+1: $7.90
MP1: $5.90 Pre-Flop: 2 2 dealt to Hero (BB)
3 folds, MP2 calls $0.10, CO calls $0.10, 2 folds, Hero checks Flop: ($0.35) A 2 A (3 Players)
Hero checks, MP2 bets $0.20, CO calls $0.20, Hero calls $0.20 Turn: ($0.95) 8 (3 Players)
Hero checks, MP2 checks, CO bets $0.80, Hero calls $0.80, MP2 folds River: ($2.55) 7 (2 Players) Hero bets $2, CO calls $2 Results: $6.55 Pot ($0.30 Rake) CO mucked A 3 and LOST (-$3.10 NET) Hero showed 2 2 (a full house, Deuces full of Aces) and WON $6.25 (+$3.15 NET)
takyto flop je ako z rozpravky, ale ako hrat takuto ruku, aby som ziskal co najviac?
ked nad tym uvazujem spatne, asi som mal na turne c/r namiesto c/c, aby bol na riveri vacsi pot. Aj tak by mi nic ine ako eso asi uz nezaplatilo.
Alebo hrat to uplne inak?
MP2: $1.05
CO: $10.50
BTN: $1.20
SB: $18
Hero (BB): $11.20
UTG: $10.10
UTG+1: $7.90
MP1: $5.90 Pre-Flop: 2 2 dealt to Hero (BB)
3 folds, MP2 calls $0.10, CO calls $0.10, 2 folds, Hero checks Flop: ($0.35) A 2 A (3 Players)
Hero checks, MP2 bets $0.20, CO calls $0.20, Hero calls $0.20 Turn: ($0.95) 8 (3 Players)
Hero checks, MP2 checks, CO bets $0.80, Hero calls $0.80, MP2 folds River: ($2.55) 7 (2 Players) Hero bets $2, CO calls $2 Results: $6.55 Pot ($0.30 Rake) CO mucked A 3 and LOST (-$3.10 NET) Hero showed 2 2 (a full house, Deuces full of Aces) and WON $6.25 (+$3.15 NET)
takyto flop je ako z rozpravky, ale ako hrat takuto ruku, aby som ziskal co najviac?
ked nad tym uvazujem spatne, asi som mal na turne c/r namiesto c/c, aby bol na riveri vacsi pot. Aj tak by mi nic ine ako eso asi uz nezaplatilo.
Alebo hrat to uplne inak?
-
Sunwu - Príspevky: 860
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/13 krát
Re: extracting value
c/r ai na turne
jo je to massive overbet ale chcem videt hraca na NL10 ktory na turne foldne Ax
cakat na river je nem dobre na hentakom boarde lebo ak pride heart alebo club zabije ti to action
je pravda ze niekto moze drawovat na flush ale ked betuju tak castejsie maju Ax a od takej ruky chces cely stack este predtym nez sa board nejak zopsuje
jo je to massive overbet ale chcem videt hraca na NL10 ktory na turne foldne Ax
cakat na river je nem dobre na hentakom boarde lebo ak pride heart alebo club zabije ti to action
je pravda ze niekto moze drawovat na flush ale ked betuju tak castejsie maju Ax a od takej ruky chces cely stack este predtym nez sa board nejak zopsuje
-
este sa vratim k mojim esam
..sice je pravda ze mi staci vyhrat v 33% pripadov ale to je cisto matematicky. Ako to myslim : napriklad teraz by som dorovnanim prehral a super ukaze lepsiu ruku, potom prehram este raz proti nejakemu 21/19/3 regularovi s WtSD 20% a potom vyhram proti nejakej mega rybe 60/20/3 s WtSD 35% proti ktorej budem tuto situaciu callovat vzdy kedze moze mat uplnu sprostost ako K5. Matematika splnila svoj ucel a ja som ziskovy.
Ide mi o to, ci tuto situaciu nemozem spravit este ziskovejsou podla dostupnych informacii, ktore mam na mojho supera a teda zlozim moje AA ked kvoli tomu, ze je velmi malo pravdepodobne ze bude takto do mna blufovat pripadne pushovat s horsou rukou, ked ja ako preflop raiser do neho tlacim 2 barrely 2/3 potsize betov pretoze pre neho to je absolutne nestandardny move.
Ide mi o to, ci tuto situaciu nemozem spravit este ziskovejsou podla dostupnych informacii, ktore mam na mojho supera a teda zlozim moje AA ked kvoli tomu, ze je velmi malo pravdepodobne ze bude takto do mna blufovat pripadne pushovat s horsou rukou, ked ja ako preflop raiser do neho tlacim 2 barrely 2/3 potsize betov pretoze pre neho to je absolutne nestandardny move.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: este sa vratim k mojim esam
39/3/0,5 je imo mega ryba je ovela pravdepodobnejsie ze spravi nejaku nelogicku sprostost
nevidim problem v samotnom folde ale v rozpore v tvojej hre, na turne musis mat plan
moj plan by bol dostat to do allinu a cim skor tym lepsie, ked sa super rozhodne mi s tym na riveri pomoct tak sa mu nebudem branit
ak tvoj plan je extraktnut 1bet s tym ze si myslis ze ak by tam super chcel dat dva tak si pozadu tak nebetuj turn a necommituj sa
uplne najhorsie co mozes spravit je commitnut sa a potom napriek tomu foldnut
nevidim problem v samotnom folde ale v rozpore v tvojej hre, na turne musis mat plan
moj plan by bol dostat to do allinu a cim skor tym lepsie, ked sa super rozhodne mi s tym na riveri pomoct tak sa mu nebudem branit
ak tvoj plan je extraktnut 1bet s tym ze si myslis ze ak by tam super chcel dat dva tak si pozadu tak nebetuj turn a necommituj sa
uplne najhorsie co mozes spravit je commitnut sa a potom napriek tomu foldnut
-
Re: problematicka ruka - babo rad
bol by som rad keby mi niekto poradil,zacinam hrat trochu cash game,mam poker elephant,nl 50 SH
1.hra ja na buttone QQ,utg raise 2$ ja reraise na 6,flop Kxx,ja bet 8$ on reraise all in,co som mal robit?
-moje stats 18/13
-on semi agressiv
2.hra ja MP,UTG otvara na 2$ ja call,Button call,Mam AJo,flop A-J-5 rainbow,utg bet 3,ja call,B reraise na 9,utg folded ja call,na turn prisla blank karta,on bet pot size cca 27$
-mali sme obaja deepstacky 120 a 130$
-moje stats 16/12
-on very tight
tak mi to totiz ten elephant ukazuje
a este otazka-aky ma byt AF?moj je 1,2
1.hra ja na buttone QQ,utg raise 2$ ja reraise na 6,flop Kxx,ja bet 8$ on reraise all in,co som mal robit?
-moje stats 18/13
-on semi agressiv
2.hra ja MP,UTG otvara na 2$ ja call,Button call,Mam AJo,flop A-J-5 rainbow,utg bet 3,ja call,B reraise na 9,utg folded ja call,na turn prisla blank karta,on bet pot size cca 27$
-mali sme obaja deepstacky 120 a 130$
-moje stats 16/12
-on very tight
tak mi to totiz ten elephant ukazuje
a este otazka-aky ma byt AF?moj je 1,2
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.