Click2pay
Počet príspevkov: 21 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Re: Click2pay
Naozaj nikto nema skusenost, alebo sa nikomu nechce pisat?
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: Click2pay
No, ja osobne skusenost nemam, nevidim dovod pouzivat inu internetovu penazenku ako moneybookers. A ak nahodou niektora herna MB nepodporuje, tak vlozim kartou.
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Click2pay
musis si tam zaevidovat kartu a cez nu posielat peniaze oni sa ti ozvu a musis ofotit kartu a posalat im..normalne zadas udaje email a a cisla konta a mas tam PENIAZE.PROBLEM BUDES MAT VYBEROM.LEN SEKOM VIES VYBRAT NEDAVA NASPET PRE SLOVAKOV NA KARTU.
-
SpongeBob - Príspevky: 332
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
Re: Re: Re: Click2pay
Ou, som v herni ktora povolila vklad cez MB, ale vyber nie. Preto som chcel vybrat na click2pay.
SpongeBob: Chcem poslat kartou peniaze, ale stale neviem ako. Oni si to z karty nestiahnu sami ako kazdy? Ved na kartu nemozem zadat email atd. BSkus mi to napisat krok po kroku, lebo mi to nejako nemysli, asi. Vdaka
SpongeBob: Chcem poslat kartou peniaze, ale stale neviem ako. Oni si to z karty nestiahnu sami ako kazdy? Ved na kartu nemozem zadat email atd. BSkus mi to napisat krok po kroku, lebo mi to nejako nemysli, asi. Vdaka
- 1zart1
Re: Re: Re: Re: Click2pay
musis si u click2pay zaregistrovat kartu ako u money bookers.poslat overovaci email a mas tam ucet.dobijas ako cez moneybookers zadavas udaje nie cislo karty.vklad mas okamzite vyber na ucet asi 2-3 dni podla toho aka herna.a ak chces vybrat peniaze poslu ti do 5 dni sek.clik2pay nepodporuje vklady na slovenske kreditne karty preto posielaju seky. pri vybere musis zadat email adresu a PAN cislo co mas na ucte clik 2 pay.cely vyber trva asi 4-6 tyzdnov.neprakticke ale ak nemas inu moznost da sa.len musis aj vklad urobit.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Click2pay
Este trosku sa mi venuj. Kartu mam zaregistrovanu, ucet aktivovany, len nevidim zalozku na dobijanie. Ako j maju oznacenu v Anglictine? Neviem urobit uz ten posledny krok, resp. neviem kde ho mam urobit.
- 1zart1
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Click2pay
ak mas kompletu registraciu,zavolaju ti overia udaje a musis im poslat email s ofot. kartou.potom vojdes do herne kde udas clic2pay das napr. 20 dol . vklad zadas email a pan cislo.to iste pri vyber.ked to urobis tak sa ti o 3 dni mobjavi na clc2 pay peniaye das vyber neda ti inu moznost ako sek vyberies peniaze.alebo prepises do inej herne a vtedi ti to odrata nie z karty ale account numberu.
-
na clik2pay peniaze nedavas.oni maju pravo manipulacie s kreditnou kartou.cez nich robis len tranz akcie.
-
Email s kartou som poslal. Vyberu z herne rozum iem, je to ako na MB. Neviem ako vlozit peniaze z mojho uctu, kartou na moj ucet na Click2pay.
- 1zart1
Počet príspevkov: 21 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.