B**n poker
Počet príspevkov: 5 • Stránka 1 z 1
B**n poker
no tak dnes ma dost nas**l B**n poker.. ked bol nejaky freerole.. teraz o 22:00 bola registracia, chcel som sa registrovat a stale mi to vypisovalo chybu.. potom ked som to vypol a zapol nevypisalo nic a zrazu to bolo plne, vtedy mi hlasilo ihned ze turnaj je plny
- Tension182
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: B**n poker
Asi tam byl fofr... to byvalo sveho casu i na Sbetu, musel jsi kliknout ve zlomku sekundy, jinak jsi uz nemel sanci. Vsadim se ale, ze takovy freeroll asi nebude mit moc velkou hodnotu, kdyz je hned plny a bude jej hrat hrozne moc lidi.
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
Re: Re: B**n poker
o to nejde aku ma hodnotu.. nebol plny hned.. plno bolo po cca 15 min, a ja som to za ten cas skusal aspon 10x
- Tension182
Re: Re: Re: B**n poker
Mozna to jen neobnovilo pocet hracu... ze to nabihalo postupne... kdovi? Urcite bych se kvuli tomu nerozciloval, freerolly startuji kazdou pulhodinu nekde
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
Re: Re: Re: Re: B**n poker
pocet hracov naskakoval.. robilo mi to i doobeda, ale vtedy ma to nakoniec prihlasilo... to je pravda ze freerolov je dost, ale mam len expekt a B**n a ostatne herne som este nestahoval alebo tie co som stahol mi nesli, atd. .. cize cakam na turnaje len na B**n a expekt
- Tension182
Počet príspevkov: 5 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.