Poker vs. pritelkyne a manzelky

Príspevky zo starej diskusie

Poker vs. pritelkyne a manzelky

Odoslaťod Kyzacek 05 Jan 2008 08:30

Ahoj, bilancoval jsem rok z herni i vztahovy stranky a zjistil, ze to jde tezko dohromady. Nakonec byl hazard jeden z duvodu (krome pareb), ze sem zase sam. Tak se chci zeptat, jaka je podle vas spravna zena pro hrace. Mezi kamaradama mam vetsinu ktery taky nemaj zeny s velkym pochopenim a jsou schopny je vyhnat na nakup od final table. Na druhou stranu slysel jsem o manikovi kterej si nasel dokonalou hracku, ale ta mu ani neudelala veceri, jak furt hrala. Takze jaka je pro nas ta spravna? A kde se hledaj?
Kyzacek

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Poker vs. pritelkyne a manzelky

Odoslaťod acvonmilan 05 Jan 2008 09:23

Ono hlavne mit jen jednu stalou partnerku a te mit snahu podrizovat svuj volny cas je prezitek hodny 19. stoleti... ;-)

To je to same, jako bys hral pouze v jedne herne a te byl uzkostlive verny - vzdy je to hovadina...
Obrázok používateľa
acvonmilan

OPT1 - 2. miesto (2)

podle me by bylo nejlepe mit nejakou tuhle

Odoslaťod aston 05 Jan 2008 13:24

http://www.pokerportal.info/poker-novinky/hraci-pokru/292/top-10-hracok-v-historii--pokru *JOKINGLY*
aston

Založený: Okt 2007

Odoslaťod roche01 05 Jan 2008 15:37

myslím, že je to ako v pokri: Treba mať potrebnú dávku šťastia, aby si tú správnu so správnym pochopením pre Tvojho koníčka našiel. Ja som to šťastie mal*IN LOVE* a teraz bežne manželka sedí pri mne a poker hrávame spoločne. Opäť jedna zo spoločných vecí, ktoré patria do nášho vzťahu.
A ak by ma vyhnala od final table do obchodu? No problem, bude hrať za mňa a určite to nepokazí viac ako by som to pokazil ja sám;-)
Nič sa nedá robiť, že ny niekedy našej hre prinesú to, čo nám chýba.
Takže moja rada je: Naučiť partnerku hrať tiež. Len pozor, aby si sa ešte potom dostal k PC:)
Obrázok používateľa
roche01

Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Re: Re: Poker vs. pritelkyne a manzelky

Odoslaťod palikax 05 Jan 2008 17:53

Spravne roche01 :-) len ta doplnim,aby sa to nestalo, treba mat tie PC dva:-D
palikax

Odoslaťod ksoiram 1n 05 Jan 2008 18:17

V prvom rade zober ( Manzelku, Priatelku) na Live Poker. Zeny radi hraju proti muzom. No a potom jej daj prikaz ze ked bude hrat Online tak musi sa dostat na Final Table ( Turnaj). No a ked bude mat tento zazitok za sebou a bude vydiet tie peniaze na jej konte tak mas klud. Druha vec je ze ty musis ist tiez stabilne do plusu. Napr. na silvestra bola Party u nas doma. Poker bol zapnuty na zeninom Accounte ( Expekt). Kvalifikacia na 40 000$ Garant. za 5 $, no a vecer hrala a urobila 4 miesto za 3 200$. Prachy su uz na konte, myslis ze sa bude stazovat. Celkovo zaplatila na Expekt 25 Euro kvoli German Challenge a tam urobila 900$. Dufam ze nehras Freerolly lebo tak nikoho nepresvedcis. Keby mne muz stracal dni na nejakych Play Money tak ho tiez vyhodim z domu. To musi uznat kazdy!:)
ksoiram 1n

Založený: Jún 2007

Odoslaťod ayka 06 Jan 2008 16:48

*THUMBS UP*;-):)
ayka

Založený: Sep 2007

to kyzacek

Odoslaťod kango 07 Jan 2008 16:48

doufam ze ten manik kteryho zminujes nejsem ja :) ja veceri dostanu vzdycky ;)
kango

Odoslaťod kiepesna 09 Jan 2008 21:38

ja som o pokri nemala ani sajn, kym ma drahy nenakecal a zacali sme hrawat spolocne..no a potom som si zwykla a chytilo ma to tak, ze som zacala hrat aj sama za seba]:-> a pochopenie..jeho radost je aj moja radost:) a ani netreba mat tie pc dwa;-) a WECERU MU UROBIM FURT!:-*
kiepesna

Založený: Jan 2008

Re: Re: Re: Poker vs. pritelkyne a manzelky

Odoslaťod lubka 09 Jan 2008 21:49

no my mame 2 PC - a štastie striedavo chodi na jednu a druhu stranu - manžel sa určite nestažoval ked som vyhrala 2500$ a s detmi je ten kto vypadne prvý - a večeru ked je turnaj - načo mame donaškovú službu?
lubka

Založený: Dec 2007

Ďalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!