Ked karty neidu a neidu

Príspevky zo starej diskusie

Ked karty neidu a neidu

Odoslaťod hulmazas2 05 Jan 2008 14:45

Da sa povedat ,ze v online pokri som zaciatocnik ,hral som zatial len tri freezouty. 10+1 dva krat, kde som skoncil raz 40 a raz 8 co ma potesilo a raz 5+0,50. Pri tom 5 dolacovom mi absolutne nechodili karty a prvu hodinu som fakt ze len foldoval ,len raz som bol na flope. Proste nechodili karty a s K8o ani v late position sa podla mna neoplaca ist do hry. Chcem sa teda opytat pokrovo zrucnejsich, ako sa vysporaduvaju s tym ,ked karty proste nechodia a nechodia. Oplaca sa riskovat? Alebo sa proste povzniest nad tym ,ze proste dnes to neide. A co ked viac dni neidu karty? Ved cloveka to zacne deprimovat a prestane si verit, nie?
hulmazas2

Založený: Jan 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Ked karty neidu a neidu

Odoslaťod vlade 05 Jan 2008 14:52

No, napr. v prvej hodine turnaja sa da hrat hocico, blindy su strasne male v porovnani so stackom hracov, takze mozes skusat a z casu na cas sa ti urcite podari trafit dobry flop ;)
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Re: Re: Ked karty neidu a neidu

Odoslaťod hulmazas2 05 Jan 2008 15:03

A nie je to take alibisticke? Proste hra na stastie?....ze "ved hadam nieco pride"...
hulmazas2

Re: Re: Re: Ked karty neidu a neidu

Odoslaťod wizdo 05 Jan 2008 15:07

ee...mne sa stalo v jendom turnaji ze mi jednu polhodinu karty chodili a potom polhodinu vobec....(tu ide o tvoj iamge...da sa rkasne blufovat...)

a to ze nejdu abo idu...az budes hrat viac a castejsie pochopis...hravam cash ,MTT a pri niektorych stoloch odchadzam bo proste nic nechodi tak naco vymyslat a zmenim stol;-)
v MTT to nejde takze treba mat spraveny image a ide sa...sak boze ak si nic nehral..raz zvysis a vsetci sa z teba pose*u :-)

a ano je to deprimujuce...ale horsie je ak CHODIa HAND-y ale "nic na flop!!!" to je podla mna najhorsie...stale callujes abo raisujes a nikde nic...to je podla mna deprimujuce omnoho viac ako ked nic nechodi....

hravam s kamosmi live..a sa vecne stazuju ze im chodia kraviny...ale to ze ja tam mam 3 rebuye preto ze mne chodi ale vzdy ma niekto nejako utre...no hold smola...to je podla mna DEPRIMUJUCE
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Re: Re: Re: Re: Ked karty neidu a neidu

Odoslaťod hulmazas2 05 Jan 2008 15:23

No to je druha vec ,ked karty idu a flop nic...tu sa pyta otazka ,kedy pouzit continuation bet...ked pride flop napr 2 5 10, tu je opodstatneny, ale ked 2 4 5, tak ti ho podla mna nikto neuveri...aspon mne sa to stalo.
hulmazas2

Re: Re: Re: Re: Re: Ked karty neidu a neidu

Odoslaťod ksoiram 1n 05 Jan 2008 17:55

Nema cenu sa s tymto problemom zaoberat. Strata casu! Ty si depozitni viacej $ do herni a hraj 3-5 alebo viac Turnajov na raz ( podla toho kolko stihas). Nemal by si na tom prerobit nejake to platene miestecko casom urobis, a mozes aj castejsie bluffovat alebo ist aj s horsimi kartami All In. ( podla toho kolko mas Chipsov). Lebo zbytocne budes cakat na dobre karty a budes mat malo Chipsov a callne ta nejaky debilko s 2 5 a prehras s A K.
ksoiram 1n

Založený: Jún 2007

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!