poker...sport alebo hazard ??
Počet príspevkov: 37 • Stránka 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
a okrem ineho
je to uplne jedno
nebudem sa citit zle ze hram poker ci je to hazard alebo nie
proste ma to bavi a ako to kto nazve na tom nic nezmeni
nebudem sa citit zle ze hram poker ci je to hazard alebo nie
proste ma to bavi a ako to kto nazve na tom nic nezmeni
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: a okrem ineho
yegon to som sa snazil tym mojim romanom vysvetlit aj ja ze je to jedno ako to nazves :)
- beinn
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
dalsi uhol pohladu
futbal - lopta
biliard - gulicky, tago
golf - lopticka, palice
sach - figurky
poker - peniaze
...
no nakoniec kazdy profesional ktory hra tie hry, to robi pre peniaze. Na poslednej jamke f golfe mam k dobru 3 udery. Nebudem do lopticky buchat ako blazon (lebo som fraaajo a ja im ukazem ze na mna nemaju) a aby mi to skoncilo nahodou 2x vo vode a raz v piesku a nakoniec skoncil ako druhy so 100tisic vo vrecku. Budem pekne kludne hrat, radsej na 2x mensie kratsie udery a s istotou vyhram 250tisic. Tak a teraz si polozte otazku ci je teda golf hazard alebo sport, ked sa to hra profesionalne o peniaze a v takom pripade ma kazdy uder a kazda lopticka cenu. Keby som ako trener vystriedal 2-och utocnikov, ked vyhravam, tak hazardujem. Ked dvoch obrancov, tak sportujem? Vo vsetkych hrach je aj kusok toho aj toho, vsade kde sa hra o peniaze. Stastie zohrava obrovsku ulohu v pokri, ak mam dobry den a viem ze si to mozem dovolit, tak dorovnam aj to co je na hrane, lebo si verim, aj keby som podla matiky nemal, teda hazardujem. Ale na celok sa pozeram ako na profi sport.
biliard - gulicky, tago
golf - lopticka, palice
sach - figurky
poker - peniaze
...
no nakoniec kazdy profesional ktory hra tie hry, to robi pre peniaze. Na poslednej jamke f golfe mam k dobru 3 udery. Nebudem do lopticky buchat ako blazon (lebo som fraaajo a ja im ukazem ze na mna nemaju) a aby mi to skoncilo nahodou 2x vo vode a raz v piesku a nakoniec skoncil ako druhy so 100tisic vo vrecku. Budem pekne kludne hrat, radsej na 2x mensie kratsie udery a s istotou vyhram 250tisic. Tak a teraz si polozte otazku ci je teda golf hazard alebo sport, ked sa to hra profesionalne o peniaze a v takom pripade ma kazdy uder a kazda lopticka cenu. Keby som ako trener vystriedal 2-och utocnikov, ked vyhravam, tak hazardujem. Ked dvoch obrancov, tak sportujem? Vo vsetkych hrach je aj kusok toho aj toho, vsade kde sa hra o peniaze. Stastie zohrava obrovsku ulohu v pokri, ak mam dobry den a viem ze si to mozem dovolit, tak dorovnam aj to co je na hrane, lebo si verim, aj keby som podla matiky nemal, teda hazardujem. Ale na celok sa pozeram ako na profi sport.
- KbdH
- Založený: Jan 2008
Re: dalsi uhol pohladu
hehe, toto mi pripada ako tie otazky typu, najdite a opravte chybu v slovnych spojeniach :)
a odpoved by bola : poker - karty ..no nie ? ;)
..a ked uz o tom pisem, tak poviem aj svoj nazor, ktory tu myslim este neodznel a to, ze sice o peniaze sa hra aj vo futbale, hokeji, golfe a pod. ibaze tam sa peniaze daju len vyhrat a nie prehrat ;) ..na druhu stranu, ak ma niekto v pokri zdravy BM, tak vyznam slova hazard znizuje na minimum.
a odpoved by bola : poker - karty ..no nie ? ;)
..a ked uz o tom pisem, tak poviem aj svoj nazor, ktory tu myslim este neodznel a to, ze sice o peniaze sa hra aj vo futbale, hokeji, golfe a pod. ibaze tam sa peniaze daju len vyhrat a nie prehrat ;) ..na druhu stranu, ak ma niekto v pokri zdravy BM, tak vyznam slova hazard znizuje na minimum.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Re: dalsi uhol pohladu
ach sorry no, asi som sa zle vyjadril. nechcel som pisat este aj kopacky a golfove topanky a ine malickosti ku vsetkemu. Tak ako patri ku golfu aj lopticka aj palice, tak aj k pokru patria aj karty aj peniaze ... mozme to rozvijat kolko chceme, ze aj pokrovy stol aj button D, siltovka, slnecne okuliare pre niekoho, ako ja travnik a golfove oblecenie, dolezite je vsak to najhlavnejsie. V pokri su najdolezitejsie peniaze. Casto je totalne jedno ake mas karty, rozhoduje vyska banku, resp. nejaky ten bluff alebo kuk na supera. Karty su vtedy len tak do poctu na stole. Sice ovplyvnuju nase spravanie, ale v niektorych situaciach nie su najdolezitejsie.
Dalsia vec, ktoru chcem vyvratit. Je to v podstate v tom predoslom priklade. Ked mas na poslednej jamke 3 udery k dobru pred kazdym hracom, tak mas f podstate vyhrate. V nasom pripade 250 tisic. Ked to poseres nejakym frajerovanim, prides o 150 tisic, mozno o viac ked skoncis treti alebo horsi. Prehral si peniaze. To iste vo futbale. Preco krachuju futbalove kluby ked sa tam nedaju prehrat peniaze. Robia chyby, ktore by nemali. Velmi laicky povedane, kupia zlych drahych hracov, Obranca nebrani ako by mal atd atd, ... a kvoli takym "malickostiam" budu mat vacsie vydavky ako prijem. To je jedno naco minaju, najvacsie peniaze maju z vyhier. Ked sa ani nepriblizia korytku tak nevyhravaju peniaze, len platia za hru, ale viac ako ziskavaju. tj., prehravaju peniaze. V kazdom sporte sa daju prehrat peniaze. Ako aj vyhrat. Len je to postavene na inom principe, ale profi sport je o penizoch, a pochopitelne sa daju vsade prehrat peniaze. Aj vsetky. Tak isto ako aj v pokri.
Dalsia vec, ktoru chcem vyvratit. Je to v podstate v tom predoslom priklade. Ked mas na poslednej jamke 3 udery k dobru pred kazdym hracom, tak mas f podstate vyhrate. V nasom pripade 250 tisic. Ked to poseres nejakym frajerovanim, prides o 150 tisic, mozno o viac ked skoncis treti alebo horsi. Prehral si peniaze. To iste vo futbale. Preco krachuju futbalove kluby ked sa tam nedaju prehrat peniaze. Robia chyby, ktore by nemali. Velmi laicky povedane, kupia zlych drahych hracov, Obranca nebrani ako by mal atd atd, ... a kvoli takym "malickostiam" budu mat vacsie vydavky ako prijem. To je jedno naco minaju, najvacsie peniaze maju z vyhier. Ked sa ani nepriblizia korytku tak nevyhravaju peniaze, len platia za hru, ale viac ako ziskavaju. tj., prehravaju peniaze. V kazdom sporte sa daju prehrat peniaze. Ako aj vyhrat. Len je to postavene na inom principe, ale profi sport je o penizoch, a pochopitelne sa daju vsade prehrat peniaze. Aj vsetky. Tak isto ako aj v pokri.
- KbdH
Re: Re: Re: dalsi uhol pohladu
no podla mna sa da na porek pozerat aj ako na sport, aj ako na hazard. je dolezite rozlisit, ako sa ten poker hra. ak ide o turnaj, som za to ze to je sport. neprehra sa viac ako startovne a to je i pri napr. tenise. ale ak sa hra poker len tak, kym penazenka davoli, tak to uz by som povedal ze je hazard. tot moj nazor
- Max
ne hazard nebo sport ale harazdér nebo sportovec
Mam AK vsadim dejme tomu 15% chipu někdo mě dorovná. Flop je A K 8. Jdu All-in. Soupeř má J 10 na flopu dorovnává - má asi polovinu chipu co já. Samozdřejmě přijde na river Q. Na Flopu mám 80% šanci na výhru. Já nejsem ten kdo hazarduje,já využívám slušnou šanci. :-)
- MMMM
Počet príspevkov: 37 • Stránka 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 17 hostí.