EPT Copenhagen
Mysak, parada
len tak dalej, teraz sa pripoj na net a napis nam ake to je :)
gratulujem a drzim palce zajtra...
gratulujem a drzim palce zajtra...
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Mysak, parada
no vidis vlado, a bal si sa :-D
- bedlak
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Mysak, parada
aspon mas navod, jak se mas chovat v Irsku ;-) *THUMBS UP*
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: Re: Mysak
mysak ked to vyhras budes slavnejsi nez Honza z Rokycan:) tak vela stastia!!! zajtra pozerame *THUMBS UP*
- gevlik199
- Založený: Okt 2007
suhlasim
s vladom,mysak ma na to aby to vyhral;
treba zahodit za hlavu o kolko sa hra,a mysliet en na 1.miesto,ako ked hra bezny turnaj*THUMBS UP*
inac to je riadna vzpruha,pokial si dobre pamatam,tak mysak hra len rok,tak ako ja;
existuje este nejaky sport,kde sa da tak rychlo dostat na spicu?
treba zahodit za hlavu o kolko sa hra,a mysliet en na 1.miesto,ako ked hra bezny turnaj*THUMBS UP*
inac to je riadna vzpruha,pokial si dobre pamatam,tak mysak hra len rok,tak ako ja;
existuje este nejaky sport,kde sa da tak rychlo dostat na spicu?
- fidelko
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
ZDRAVIM :-)
Zdravim, hlasim se z Kodane. Po 2. dnu mam 111k chips takze doufam ze z toho jeste neco vztahnu. Do druhyho dne jsem vstupoval asi jenom s 11k ale pockal jsem si na lepsi kartu a ydvojnasobil s AK. A bzl jsem opet trochu ve hre..Pak jsem musel jit ale opet jako shortstack ALL IN s AK.. proti QQ a 88 , flop mi prinesl K :) a pak hned po prestavce ydvojnasobil kdyz sem na button dostal AA, ja raise 3BB , SB ALL IN , ja mel jednoduchy rozhodovani.... jinak na pokernews.com sem tedka cetl ze sem spadnul na 60k s KK vs. AA ,to ale neni pravda ..KK drzel na ruce nekdo jinej :) ja jsem tomu jenom prihlizel :) Takze se zatim mejte, doufam ze to dotahnu co nejdal a zviditelnim CR a SK v pokrovym svete :)
mysak(bon3fish)
PS : nejmenuju se Michael ale MICHAL :-)
mysak(bon3fish)
PS : nejmenuju se Michael ale MICHAL :-)
- mysak(bon3fish)
- Založený: Okt 2007
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.