EPT Copenhagen
gratulujem
velmi pekny vysledok *THUMBS UP*
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: gratulujem
Taktiez sa pripajam a pojdem to za teba oslavit do ulic lol *THUMBS UP* *DRINK* *DRINK* *DRINK* *DRINK* *DRINK* *DRINK*
- yvo2121
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: gratulujem
*THUMBS UP* super misaku ,
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
Aloha z Kodane :)
Jak uz to tu nekdo psal,jsem venku :) , ale neva :) Pro me konecna hra bzla kdyz jsem na stredni poyici sel ALL s JJ a byl sem dorovnan hracem s AA, turn A ..... VSEM chci podekovat za podporu !!! jeste sem to tu nestacil vsechno precist :) jinak jak tu nekdo hadal co jsem mel jak jsem se dlouho royhodoval.. mel sem opravdu AQ ... nebzl jsem sui moc jistej to dorovnat,takye radsi fold.... dalsi hra kterou jste tu rozebirali byl muj ALL na flopu proti LUCA P. , ja na SB.. potreboval jsem chipsz.. vsichni predemnou fold..ja raise asi 3BB ,ted uz moc nevim, on call...flop byl AK2 myslim , poslal jsem mu tam hned ALL ..on fold , pak jsem mu ukazal moje Q4 .. nejvic me ale yamryela hra kdz jsem prohral QQ vs. 22 ... on bzl shortack takye ptro me lehkz call...njn..flop prisel takovej jako prisel a snazil sem se s tim vyporadat, potreboval jsem nutne double..ale nechodily yadnz karty s kterzma jsem mohl do toho jit...
Jsem ale spokojenej ya konecny umisteni :) Necekal jsem to.. Muj plan byl prezit prvni den :)
Jsem ale spokojenej ya konecny umisteni :) Necekal jsem to.. Muj plan byl prezit prvni den :)
- mysak(bon3fish)
- Založený: Okt 2007
Re: Aloha z Kodane :)
woe mysaku parada *THUMBS UP**THUMBS UP**THUMBS UP**THUMBS UP**THUMBS UP*
V najblizsich dnoch z teba spravime medialnu hviezdu tak sa priprav vsetky baby ti budu hadzat nohavicky k noham :) Prides do baru a vsetky baby si budu septat. Hele to je mysak poker star co bral 15K eur z EPT kdyby jsem ho tam dostala :)
V najblizsich dnoch z teba spravime medialnu hviezdu tak sa priprav vsetky baby ti budu hadzat nohavicky k noham :) Prides do baru a vsetky baby si budu septat. Hele to je mysak poker star co bral 15K eur z EPT kdyby jsem ho tam dostala :)
- cstrike22
Re: Re: Aloha z Kodane :)
heh :-D :-D :-D *THUMBS UP* *THUMBS UP* *THUMBS UP*
- mysak(bon3fish)
Re: Aloha z Kodane :)
bedalkove ready na nezaplatenie :-D
parada Mysak, pekny poker si hral navyse slusna money, je len otazkou casu kedy spravis FT na EPT keep goin*JOKINGLY*grats
parada Mysak, pekny poker si hral navyse slusna money, je len otazkou casu kedy spravis FT na EPT keep goin*JOKINGLY*grats
- bedlak
heh s tim FT bzch neprehanel :) budu ale urcite zkouset kvaldy do Varsavy, ale ted si dam par dni od pokru oddych, predchozi dva dnz jsem odchazel z pokoje v pul 2 a vracel se v pul 12..
heh a jeste neco :) jak byla ta prestavka tak mi mi nejakej manager z PS asi neco rikal ... a ja to pochopil tak ze tadz mam bejt radsi 5 minut pred zacatkem hry abz nahodou nedoslo ke skluzu.. tak jsem se zvednul a chtel jsem jit do pokoje se na chvili natahnout a on me odchztil na schodech y casina a at prej jdu za nim :) tak sem sel..dovedl me do nejaky mistnosti kde byly kamerz a svetla a tam bzl dalsi chlapek..musel sem si tam stoupnout pred kameru ..chvili koukal jestli dobre stojim a pak jsem tam mel okolo kamery projit a pak do ni koukat 20s.. heheh :D prej ze to po me chteji kvuli tomu ze sem na LIVE tablu..tak nevim co s tim pak budou delat..jestli nejaky sestrihz a pak muj profil...fakt netusim :D
heh a jeste neco :) jak byla ta prestavka tak mi mi nejakej manager z PS asi neco rikal ... a ja to pochopil tak ze tadz mam bejt radsi 5 minut pred zacatkem hry abz nahodou nedoslo ke skluzu.. tak jsem se zvednul a chtel jsem jit do pokoje se na chvili natahnout a on me odchztil na schodech y casina a at prej jdu za nim :) tak sem sel..dovedl me do nejaky mistnosti kde byly kamerz a svetla a tam bzl dalsi chlapek..musel sem si tam stoupnout pred kameru ..chvili koukal jestli dobre stojim a pak jsem tam mel okolo kamery projit a pak do ni koukat 20s.. heheh :D prej ze to po me chteji kvuli tomu ze sem na LIVE tablu..tak nevim co s tim pak budou delat..jestli nejaky sestrihz a pak muj profil...fakt netusim :D
- mysak(bon3fish)
velika GRATULACE
konecne aj nejaky CZ udelal diru do pokroveho sveta *THUMBS UP* *THUMBS UP* *THUMBS UP*
pokud se nahodou zatoulas do brnenske Honorie, tak si dame *DRINK* *DRINK* *DRINK*
konecne aj nejaky CZ udelal diru do pokroveho sveta *THUMBS UP* *THUMBS UP* *THUMBS UP*
pokud se nahodou zatoulas do brnenske Honorie, tak si dame *DRINK* *DRINK* *DRINK*
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: Re: Re: Aloha z Kodane :)
oki :) *DRINK**DRINK**DRINK*
- mysak(bon3fish)
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.