Partizánske a oklie
autor
neviem o ničom - viem že v nitre v maxe je kasíno a tam sú turnaje, ale buy in je 3000 + 300 a toľko zas nemám - bol som pozrieť a keď máš hrať s nejakým zazobancom, čo sa ti na treťom kole dokúpy za ďaľších 5000 sk a potom ťa bude dusiť vysokým blindom, len aby herňa zarobila - to fakt nemá úroveň - bol som pozrieť ako vip hosť, ale hrozná úroveň - proste len bohatý ludia, ktorý ani nevedeli, čo je to turn a nevedeli ani čo je bet - hlavne že mali 120 kilov, holé hlavy a reťaze hrubé 5 cm na krku - toto fakt nemusím...
radšej sa skúsim porozprávať z nejakými majiteľmi kasín u nás - skúsim zrealizovať nejaký holdem projekt a aj keď stoly nebudú originál, tak si zahrám s normálnymi hráčmi a buy in nech nieje vyšší ako 500 + 50 sk - ak by sa podarilo dať dokopy nejakých 20 hráčov na dva stoly, tak je to 10 000 delených na 20% - 3 miesto, 30% - 2 miesto a 50% - 1 miesto - toto by som v blízkej dobe mohol vidieť ako reálnu záležitosť...
myslím, že kôli tomuto sa vám oplatí prísť si zahrať aj z trenčína...
pekné by bolo keby sa nájde aj nejaký sponzor na jackpot povedzme 1000 za poker od 10 vyššie a mohol by to byť pekný turnaj - samozrejme by sa to riešilo určite aj tu na pokerportaly a časom ak by sa to chytilo, tak by sa zriadila netová herňa a hralo by sa tam o postup na turnaj...
ale to už je zase trošku viac vzdialená budúcnosť - to už by som musel zohnať niekoho kto investuje do stolov, krupiéra a všetkých vecí okolo toho - okrem toho treba riešiť aj našu debilnú legislatívu a naštudovať zákony...
takže sám neviem čo z toho nakoniec bude...
chuť by už bola - ešte to ostatné :)
radšej sa skúsim porozprávať z nejakými majiteľmi kasín u nás - skúsim zrealizovať nejaký holdem projekt a aj keď stoly nebudú originál, tak si zahrám s normálnymi hráčmi a buy in nech nieje vyšší ako 500 + 50 sk - ak by sa podarilo dať dokopy nejakých 20 hráčov na dva stoly, tak je to 10 000 delených na 20% - 3 miesto, 30% - 2 miesto a 50% - 1 miesto - toto by som v blízkej dobe mohol vidieť ako reálnu záležitosť...
myslím, že kôli tomuto sa vám oplatí prísť si zahrať aj z trenčína...
pekné by bolo keby sa nájde aj nejaký sponzor na jackpot povedzme 1000 za poker od 10 vyššie a mohol by to byť pekný turnaj - samozrejme by sa to riešilo určite aj tu na pokerportaly a časom ak by sa to chytilo, tak by sa zriadila netová herňa a hralo by sa tam o postup na turnaj...
ale to už je zase trošku viac vzdialená budúcnosť - to už by som musel zohnať niekoho kto investuje do stolov, krupiéra a všetkých vecí okolo toho - okrem toho treba riešiť aj našu debilnú legislatívu a naštudovať zákony...
takže sám neviem čo z toho nakoniec bude...
chuť by už bola - ešte to ostatné :)
- d-macabre
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: xx
No, privrzencov sa zda ze by bolo aj dost...musime sa vsetci nejako skontaktovať a dohodnuť sa.
- hulmazas2
tapo ty si jaka hviezda,uz aj na chete o tebe pisu,ja to serem
- saiblik
- Založený: Nov 2007
tiez som z TO bolo by fajn nieco z organizovat. moze to byt dobre:)
- hewitt1
- Založený: Nov 2007
autor
no dobre páni čakám na vaše kontakty na mojom maily: digitalmacabre@centrum.sk
uvidím koľko sa toho do konca mesiaca nazbiera a pak uvidím či sa bude dať niečo riešiť :)
takže poprosím váš nick, meno, mesto a telefón formou mailu...
uvidím koľko sa toho do konca mesiaca nazbiera a pak uvidím či sa bude dať niečo riešiť :)
takže poprosím váš nick, meno, mesto a telefón formou mailu...
- d-macabre
Re: autor
akoze to mas asi pravdu ale napr,,ja poznam ete minimalne 10 ludi ktory by si ten turnaj zahrali .ved mi chodime aj do krcmy do satelituhravat medzi sebou bavit sa atd...uz sme ssi aj taky mini turnaj usporiadali 12 ludi a bavili sme sa bolo by to super taky turnaj ludi by bolo urcite dost
- Milco
- Založený: Jún 2008
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.