Pokerportal CD poker SK/CZ mini liga - Boj o 2 melóny!
Re: Re: pitomci
gevlik: potrefená husa se vždycky ozve.... Máš ještě 3 další turnaje, tak nemáš důvod zoufat nad jednim....
-
Ricta - Príspevky: 187
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
Re: Re: CZ SK MA LEN 300 HRACOV POKRU!?? JEBE VAM!??
je to stale lepsie a lepsie
- joco66
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Re: Re: Re: CZ SK MA LEN 300 HRACOV POKRU!?? JEBE VAM!??
Len nechapem preco, ked sa hra o vstupenku v hodnote 1580 USD na 4 kola, sa nedal buy-in aspon 2 USD na kazdy turnaj. By sa aspon odfiltrovali poliaci, madari, rumuni, ... a nebolo by full a miniliga by mala aspon nejaku uroven.
btw. registracia bola otvorena odvcera ale mne napr. heslo doslo na email dnes o druhej rano, takze som ho nasiel az ked som o o piatej vecer dosiel z prace a to bolo uz plno. >:o
btw. registracia bola otvorena odvcera ale mne napr. heslo doslo na email dnes o druhej rano, takze som ho nasiel az ked som o o piatej vecer dosiel z prace a to bolo uz plno. >:o
- jojosavi
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
pportal.sk
Tak tu pre vas admini spravia akciu a kazdy len pixuje. Sprav stranku ako pportal dojednavaj sa s hernami a podobne veci a potom sa ozyvaj. Ja som sa tiez na ten turnaj nedostla a chcel som hrat no co uz stale sa turnaje organizuju tak si zahram iny. Teraz sa nerozplacem*JOKINGLY*. Akoze za dobrotu na zobrotu!
- Rkc189
- Poďakoval/li: 4 krát/5 krát
Re: Re: Re: Re: CZ SK MA LEN 300 HRACOV POKRU!?? JEBE VAM!??
Neboj, rozhodovat budou dva placene turnaje, kde bude hrat cca 40 lidi. Jsem zvedavy, kde budou ti kriklouni, co dneska maji plnou hubu kecu jak se tam chteli dostat...
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
no super (2)...
a nejeaky francuz ma vyradil :(
- rafi
- Poďakoval/li: 6 krát/6 krát
Re: Re: Re: Re: Re: CZ SK MA LEN 300 HRACOV POKRU!?? JEBE VAM!??
Presne AC freerolisti su nahnevaní, ale mna skor hneva ze mam pri stole francuza , asi ich bude viac
- yvo2121
- Založený: Feb 2007
Freeroll vs buy in
Freerollom sme chceli dat sancu vsetkym, aby si mohli zahrat velky turnaj, ale vidim ze to je len na skodu, pretoze prave tito ludia sa najviac rozculuju.
Nabuduce to teda spravime tak, aby si zahrali turnaj ti co chcu hrat a nie ti co chcu robit zle :)
Nabuduce to teda spravime tak, aby si zahrali turnaj ti co chcu hrat a nie ti co chcu robit zle :)
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.