Pokerportal CD poker SK/CZ mini liga - Boj o 2 melóny!
:-)
celkom sa mi na turnaji dari akurat ze keby som chcel sa umiestnit v top 15 alebo popripade 10 tak by sa musel zacat turnaj o 19stej lebo o 22:00 idem off spat lebo rano by som nevstal do skoly... potrebujem vela spanku haha
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
Re: Re: :-)
uz som sa vyhodil allinom s A10 proti KJ tusim :D ale aj tak by som nestihal do top 15 a aspon dufam ze nieco vyhram na T6 pokri hram teraz freeroll o 30€ nas je 52 este som 30. priebezne
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
Celkove poradi
Predpokladam, ze z celkoveho poradi budou cizinci vyrazeni? :-)
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Celkove poradi
to je samozrejme ac..
- cstrike22
- Založený: Jan 2007
final table
som uhral, skoncil som 5.
som sa popalil na kradnuti blindov. Ja na SB A9 v diamandoch a ten trulo na BB mal AA :)
som sa popalil na kradnuti blindov. Ja na SB A9 v diamandoch a ten trulo na BB mal AA :)
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
a este k tomu freerollu
Pokial je ten freeroll urceny SK a CZ hracom, tak treba vymsliet system, aby sa tam z inych statov nedostal nikto.
Napr na Pa***Poker aj na fulltilte nepusti cez registraciu, pokial maju v databaze iny stat ako je urceny v narodnych turnajoch.
Druha moznost je, ze ak to chcete otvorit aj pre cudzincov, tak zruste limit prihlasenych.
V kazdom pripade je to nefer a hlavne nelogicke.
A este jednu vec. Volakto sa tu cudoval, ze niekto sa do herne prihlasi len kvoli tomuto freerollu. Ale ved predsa prave o to ide herni, aby zvysila pocet regnutych. Prave kvoli tomu tie freerolly poskytuje. Vycitat to niekomu je totalne scestne a hlupe ...
Napr na Pa***Poker aj na fulltilte nepusti cez registraciu, pokial maju v databaze iny stat ako je urceny v narodnych turnajoch.
Druha moznost je, ze ak to chcete otvorit aj pre cudzincov, tak zruste limit prihlasenych.
V kazdom pripade je to nefer a hlavne nelogicke.
A este jednu vec. Volakto sa tu cudoval, ze niekto sa do herne prihlasi len kvoli tomuto freerollu. Ale ved predsa prave o to ide herni, aby zvysila pocet regnutych. Prave kvoli tomu tie freerolly poskytuje. Vycitat to niekomu je totalne scestne a hlupe ...
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.