Expekt 5000usd CE
Počet príspevkov: 41 • Stránka 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Expekt 5000usd CE
Jsou nejaka garantovana postupova mista i v placenych kvalifikacich, nebo se stanovuji jen podle poctu hracu?
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: re
Ja prave nejsem u klienta, takze nevim, zda to je v herne nejak poznat. Necham se tedy prekvapit.
-
Re: CE Poker Classic na expekte
Garantovane miesta boli vo vcerajsom freerole a este v dvoch dalsich, ktore ale nie su open. Dostanete sa do nich len ak ste hrali niektoru buy-in kvalifikaciu pocas tyzdna. Finale o 5000 USD by malo byt atraktivne a pri buy-in 55USD predpokladame ucast do 100 hracov a payout struktura bude 20% cize pomer je zaujimavy.
- expekt
CE Poker Classic na expekte
Chcel by som este doplnit, lebo to nebolo velmi jasne z predchadzajucej odpovede, ze v kazdom dennom buy-in turnaji ktory sa odohra, teda prihlasi sa minimalny pocet hracov, ziskava vitaz token do finale v hodnote 55 USD. Ak je napriklad pri turnaji s buy-in 3.30 prihlasenych 8 hracov (minimum) tak vitaz tiez ziska token v hodnote 55 USD aj ked je v banku len 26.40. Zatial sa odohral kazdy denny turnaj a okrem vitaza postupuju vsetci naviac do specialneho freeroll turnaja 17.1.. Tento je iba na pozvanku a iba pre hracov z dennych kvalifikacii.
- expekt
Nikde som nenasla tieto turnaje - nerozumiem ako sa tam da dostat.
To ako hram akykolvek turnaj?
To ako hram akykolvek turnaj?
- lubka
- Založený: Dec 2007
Info najdete na stranke www.expekt.com na slovenskej alebo ceskej verzii. Prekliknite sa na stranku s podrobnymi informaciami cez uputavku alebo baner.
V pokrovom klientovi hladajte v Tournaments nazov "CE Poker Classic Q" ktory je kvalifikaciou na finale.
V pokrovom klientovi hladajte v Tournaments nazov "CE Poker Classic Q" ktory je kvalifikaciou na finale.
- expekt
Re: Re: CE Poker Classic na expekte
No nasla som ho ale chce to heslo
- lubka
Re: Re: Re: CE Poker Classic na expekte
Podivej se na stranku Expektu, je tam primo baner s reklamou i s informaci o hesle.
-
CE Poker Classic
Jasne už mam - dik
Prvý krát som to prebehla a neprecitala
Prvý krát som to prebehla a neprecitala
- lubka
Počet príspevkov: 41 • Stránka 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.