Expekt 5000usd CE
Počet príspevkov: 41 • Stránka 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: CE Poker Classic
Kvalifikacia za 3.30 USD zacina za 15 minut a je prihlasenych 9 hracov. Prvy vyhrava token za 55 USD na finale o 5.000 USD, co je slusny pomer. Najdete v klientovi v casti "All Scheduled" 01-15 20:15. gl expekt
- expekt
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: CE Poker Classic
Som sa musela odhlasiť - deti sú niekedy neskutočné.
- lubka
- Založený: Dec 2007
neviem sa prihlasit na ten freeroll 17.1.08 a hral som kval. pon. aj utorok. pise mi to ze nie som z krajiny pre tento freeroll.A som zo Slovenska...
-
whale034 - Príspevky: 205
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/3 krát
Re: CE Poker Classic
Poprosim Vas skusit registraciu neskorsie pocas dna. Zoznam s kvalifikovanymi hracmi sa posielal az neskoro vecer (v programe bol vcera este turnaj o 20.15 hod.) a vas nick whale080 je na zozname takze s prihlasenim by nemal byt problem. V priebehu dna bude zoznam urcite nastaveny pre turnaj. Bude vas tam 37 a 3 vyhravaju token do finale v hodnote 55USD.
- expekt
Este doporucujem pozriet si nastavenie turnaja, aby nebol nikto zaskoceny blindami a pod. Turnaj je R/A, zacina sa s 1000 chips a pri opatrnej hre sa moze stat, ze po hodine hrania bude podobna situacia ako pri SKCZ finale. Doporucujem pripravit si aj taktiku pre agresivnejsiu hru (shortstack) a v pripade potreby ju pouzit. gl expekt
- expekt
Prave som dostal info ze zoznam pre dnesnu Freeroll kvalifikaciu bol nastaveny, koho sa to tyka, mozete sa prihlasovat. gl expekt
- expekt
Re: Re: Re: CE Poker Classic
Dakujem velmi pekne,uz som tam.Som zvedavy,ci nas tam bude tolko.
-
whale034 - Príspevky: 205
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/3 krát
to: expekt // Re: Re: CE Poker Classic
Ak tomu dobre rozumiem tak do dnesneho turnaja "CE Poker Classic Q Freeroll" o 20:15 sa dostanu len hraci ktory sa kvalifikovali cez predchadzajuce turnaje? Ja som odohral len ten turnaj 10.01.08 na dalsie som nemal deposit tak som ich musel vynechat a do dnesneho sa neda dostat. Hlasi mi ze "Tento turnaj je otvorený zákazníkom s IP adresou krajiny uvedenej v description.
-
Renegade - Príspevky: 635
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/18 krát
Re: to: expekt // Re: Re: CE Poker Classic
Dnešní freeroll je jen pro hráče, kteří se zúčastnili některého turnaje s placeným vstupem a to jen pro ty, kteří se v rámci daného turnaje nekvalifikovali. Pokud jsi hrál jen ten první freeroll, tak se do toho dnešního turnaje nemůžeš přihlásit.
-
RankXaroth - Príspevky: 199
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
to: RankXaroth
Dakujem Ti za info, cakal som ze to bude chranene tymto smerom, aby sa zamedzilo navalu cudzincov na freeroll. Nie ze by som bol cudzinec =-O ale je dobre ked je turnaj pre SK/CZ hracov chraneny IP adresou :-P aspon sa zlepsi kvalita turnaja. Prajem vsetkym kvalifikovanym hracom GL. *THUMBS UP* *THUMBS UP* *THUMBS UP*
-
Renegade - Príspevky: 635
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/18 krát
Počet príspevkov: 41 • Stránka 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 22 hostí.