Aké údaje môže od vás herňa žiadať?
Počet príspevkov: 11 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Aké údaje môže od vás herňa žiadať?
Mám takú otázočku, môže od vás herňa žiadať naskenovanú prednú a zadnú stranu vašej embasovanej kreditnej karty? Ide vraj o overenie zákazníka.
- banalitka
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Aké údaje môže od vás herňa žiadať?
moze, ale pred tym ako im to budes posielat, tak na tom skene zotri nejake cisla pre istotu ;)
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
By som rad vedel, ktora herna ti chce vynulovat konto v banke :-D
-
Renegade - Príspevky: 635
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/18 krát
to kdo chce od teba?
to je snad spatny vtip toto nie? =-O
- svkice666
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Tak neviem. Posielať číslo kreditky kvôli overeniu zákazníka:-|| to sa mi zdá dosť, nehovoriac o tom, že číslo kreditky až tak veľa o identifikácii zákazníka nehovorí. skôr o jeho účte :)
Potencionálny zákazník musí poskytnúť nasledujúce informácie:
1. Krstné meno a Priezvisko
2. Overiteľnú emailovú adresu
3. Dátum narodenia
4. Pohlavie
5. Adresu bydliska
6. Telefónne číslo
2.2 Kým je povolený Váš prvý výber, môžete byť požiadaný o zaslanie oficiálneho dokumentu, ktorý obsahuje Vašu fotografiu (napr. občiansky preukaz, pas), a to faxom alebo naskenované e-mailom. Akonáhle potvrdíme správnosť Vašich údajov, odpovedajúca platba bude spracovaná.
toto napr. má v podmienkach expekt, čo si myslím, že by malo byť dostatočné. Na druhú stranu, v súčasnosti sa všetky spoločnosti boja, aby neboli zatiahnuté do prania špinavých peňazí, takže by som sa nedivil, ani keby od nás chceli číslo spodného prádla:).
Potencionálny zákazník musí poskytnúť nasledujúce informácie:
1. Krstné meno a Priezvisko
2. Overiteľnú emailovú adresu
3. Dátum narodenia
4. Pohlavie
5. Adresu bydliska
6. Telefónne číslo
2.2 Kým je povolený Váš prvý výber, môžete byť požiadaný o zaslanie oficiálneho dokumentu, ktorý obsahuje Vašu fotografiu (napr. občiansky preukaz, pas), a to faxom alebo naskenované e-mailom. Akonáhle potvrdíme správnosť Vašich údajov, odpovedajúca platba bude spracovaná.
toto napr. má v podmienkach expekt, čo si myslím, že by malo byť dostatočné. Na druhú stranu, v súčasnosti sa všetky spoločnosti boja, aby neboli zatiahnuté do prania špinavých peňazí, takže by som sa nedivil, ani keby od nás chceli číslo spodného prádla:).
-
roche01 - Príspevky: 643
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
Re: Re: Aké údaje môže od vás herňa žiadať?
Ano moze, bezpecnostne oddelenia totiz v kazdej herni (ako aj v stavkovych spolocnostiach) maju stanovene rizikove sadzby pri registraciach kariet. Ak je rizikovy faktor vysoky (ide vetsinou o karty, ktore nie su podporovane spolocnostou, proste nie su v ich databaze), tak maju pravo Vas poziadat o kopiu karty (samozrejme si mozete zamaskovat cisla na prednej strane - musite nechat prve 4 a posledne 4 ako a tiez mozete zamaskovat 3 cisla na zadnej strane). Taktiez pri bankovom prevode je potrebne poslat kopiu karty a taktiez pri overeni totoznosti zakaznika spolu s kopiou OP alebo pasu ako dokaz o vasej adrese. Vsetko to je v ramci bezpecnosti zakaznika ako aj spolocnosti.
- katarina SJ
- Založený: Júl 2007
Re: Re: Re: Aké údaje môže od vás herňa žiadať?
mne sa skor zda ze to je v ramci bezpecnosti spolocnosti, to urcite ano, ale o bezpecnosti zakaznika - to sa mi moc nezda. :-||
Osobne by som urcite nikam skovu KK neposielal - robim v banke a uz som videl vybrakovany ucet cez kartu. Nastastie je herni dostatok a ak by toto niektora vyzadovala, pre mna by to bol dostatocny argument aby som tam nehral.
Osobne by som urcite nikam skovu KK neposielal - robim v banke a uz som videl vybrakovany ucet cez kartu. Nastastie je herni dostatok a ak by toto niektora vyzadovala, pre mna by to bol dostatocny argument aby som tam nehral.
-
Slniecko - Príspevky: 40
- Založený: Jan 2008
Re: Re: Re: Re: Aké údaje môže od vás herňa žiadať?
Co ja viem, mne sa to zda ok, ked zakryjes 8 cisiel vpredu a 3 vzadu tak to je nejakych 100 milionov kombinacii co by musel niekto vyskusat ;)
- vlade
A este
keby to chcel niekto robit nejako automaticky a pocitame ze od banky by odpoved prisla za 1 sekundu, tak by mu to trvalo 190 rokov kym by vyskusal vsetky kombinacie :) Aj ked nikde neni napisane ze by to nemohol trafit na 1x :)
- vlade
Počet príspevkov: 11 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.