Poznáte niekto túto herňu? a máte s ňou nejaké skúsenosti?
http://www.cardozagames.com/
ponúkajú zaujímavý bonus vo forme kníh o pokri, len som sa zatiaľ nestretol s hráčmi, ktorí by s ňou mali nejakú skúsenosť.
Dík za každé info.
cardozagames
Počet príspevkov: 3 • Stránka 1 z 1
nemám skúsenosť
soft ako expekt, a podľa toho čo som čítal na stránke stačí ti 20 CP, to znamená zahraš jeden freez 10 + 1$ fee a môžeš si vybrať knihy. Za 1$ v turnaji by si mal dostať 20 CP, ak nie skúste ma opraviť :-P
- banalitka
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
knihy free
tak môžem referovať, že ich promoakcia 2 knihy free sú seriózne: V polovici januára sme sa regli v tejto herni, odohrali sme 2 sng za 3USD, čím sme nahrali potrebné CP, následne sme si vybrali knihy z ich ponuky, 17.1. nám ich odoslali a dnes nám dorazili.
(Stránka ponúka 2 free knihy, ale použitím bonus kódu z jedného nemenovaného SK webu sme si mohli vybrať až 4 knihy), takže teraz máme 4 knihy o pokri v hodnote 120USD úplne free.
Ináč herňa seriózna, support pružný a ústretový....:)
(Stránka ponúka 2 free knihy, ale použitím bonus kódu z jedného nemenovaného SK webu sme si mohli vybrať až 4 knihy), takže teraz máme 4 knihy o pokri v hodnote 120USD úplne free.
Ináč herňa seriózna, support pružný a ústretový....:)
-
roche01 - Príspevky: 643
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
Počet príspevkov: 3 • Stránka 1 z 1
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.