spravil som si turnajovy vikend
Počet príspevkov: 7 • Stránka 1 z 1
spravil som si turnajovy vikend
v sobotu sa mi celkom darilo v satelitoch, za 11$ som sa kvalifikoval na Sunday Warmup na P****Stars (215$) a vo freerolle na Bodog 100k GTD (109$)
v nedelu som teda si povedal ze zuzitkujem vsetky tickety co kde mam a hral som:
Bodog 100k GTD - vypadol som okolo 600 miesta z 800 ucastnikov ked moje QQ narazilo do AA a nepomohol mi ani flopnuty set proti jeho postupke :)
Party Poker Million Cruise - ticket na 640$ buyin sa mi valal na ucte uz niekolko mesiacov tak som ho vyuzil - moje KK allin preflop neustalo proti 77 a AJ ked super trafil A na turne
P****Stars Sunday 100k - z 20.000 ucastnikov som skoncil 1229 s uzasnou cenou 40$
P****Stars Sunday Million - hral som to po prvy krat a musim priznat ze som necakal ze to bude take nekonecne, myslim ze toto vyhrat bude trosku problem :) po troch hodinach este bolo stale okolo 2000 ludi. No po precviceni si shorstack hry som vypadol 710-ty z 6736 ked moje AT neobstalo proti big stackovmu KT allin preflop - skoda ale aj 442$ potesi
v nedelu som teda si povedal ze zuzitkujem vsetky tickety co kde mam a hral som:
Bodog 100k GTD - vypadol som okolo 600 miesta z 800 ucastnikov ked moje QQ narazilo do AA a nepomohol mi ani flopnuty set proti jeho postupke :)
Party Poker Million Cruise - ticket na 640$ buyin sa mi valal na ucte uz niekolko mesiacov tak som ho vyuzil - moje KK allin preflop neustalo proti 77 a AJ ked super trafil A na turne
P****Stars Sunday 100k - z 20.000 ucastnikov som skoncil 1229 s uzasnou cenou 40$
P****Stars Sunday Million - hral som to po prvy krat a musim priznat ze som necakal ze to bude take nekonecne, myslim ze toto vyhrat bude trosku problem :) po troch hodinach este bolo stale okolo 2000 ludi. No po precviceni si shorstack hry som vypadol 710-ty z 6736 ked moje AT neobstalo proti big stackovmu KT allin preflop - skoda ale aj 442$ potesi
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: spravil som si turnajovy vikend
ked tak na to pozeram tak som vypadol na bad beat/cooler cize mozem byt spokojny, aj som mal pocit ze hram ok bez nejakych vaznejsich chyb - mozno len prilis tight ale na druhej strane na PS Sunday Million som mal snad len 40% uspesnost kradnutia blindov inak ma vzdy niekto reraisol takze som si nemohol moc vyskakovat a v kuse mi chodily monster handy typu 25o :)
btw: ked som vypadol bol v hre stale este smeagol44 z prahy a mal okolo 30xBB stack - vela stastia
btw: ked som vypadol bol v hre stale este smeagol44 z prahy a mal okolo 30xBB stack - vela stastia
-
Re: spravil som si turnajovy vikend
Pekne ten sunday million, ja som ho hral tiez len raz, dlho to trvalo, tiez som bral nejaku 450 cenu, tusim okolo 600$
ten Sunday 100k to je masaker, ten sa neoplati hrat podla mna, uz si to presne nepamatam, ale myslim ze 2 cena na tomto turnaji je oproti prvej nejaka polovica len, co je dost blbe...
Na tom Party bolo kolko ludi?
ten Sunday 100k to je masaker, ten sa neoplati hrat podla mna, uz si to presne nepamatam, ale myslim ze 2 cena na tomto turnaji je oproti prvej nejaka polovica len, co je dost blbe...
Na tom Party bolo kolko ludi?
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: spravil som si turnajovy vikend
pozeram ze Sunday Million sa este stale hra - este 12 ludi. Smeagol 44 skoncil 31. to je super vysledok - ticho zavidim ;)
Na Party bolo okolo 80 ludi, skoncil som 35-ty a 12k package brali prvi styria
Na Party bolo okolo 80 ludi, skoncil som 35-ty a 12k package brali prvi styria
-
sakra ale
sakra ale kedy ja budem mat take stastie ako vy blazni co sa na velky live turnaj kvalifikujete na prvy pokus alebo dokonca 2 krat z troch pokusov :)
mne chudacikovi sa ako na potvoru podari ukvaldit na nejakych freerolloch a 11$ turnajoch kde berie postup jeden z 25 ale na velkych satelitoch ani steblo :)
mne chudacikovi sa ako na potvoru podari ukvaldit na nejakych freerolloch a 11$ turnajoch kde berie postup jeden z 25 ale na velkych satelitoch ani steblo :)
-
Re: Re: Re: spravil som si turnajovy vikend
Ty blaho, tak takovy turnaj si opravdu mohou zahrat jen lidi, co se tim uz zivy, pripadne studenti, co maji zrovna po zkouskovem obdobi :-D Clovek jako ja, ktery investuje do pokeru 2-3x 2h za tyden, tak tomu to opravdu nehrozi :-D
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: spravil som si turnajovy vikend
Co sa tyka tych monster typu 25o tak mne je to uz smiesne...kolkokrat sa mi stalo ,ze mi uplny trash prisiel aj 2, 3krat po sebe, ale zeby tak prislo AA to nie...ale raz sme hrali nazivo a 4-krat po sebe mi prisli QQ. Ked sa zopakovalo ten 4krat ,mal som co robit ,aby som udrzal "pokerface" :-) Mimochodom, aka je pravdepodobnost, ze mi pride ta ista ruka 4x po sebe ... 1/221 na stvrtu ,nie?
- hulmazas2
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 7 • Stránka 1 z 1
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.