pomoc novacikom
Re: outs
Pocet kariet, ktore ti skompletuju zelanu roku. Najlahsie sa to vysvetluje na Flush draw. Mas dve srdcia na ruke a na flop pridu dalsie dve. V balicku je 13 srdci, ty mas dve , na flope su dve, cize ostava este 9 kariet, ktore ti skompletuju flush...tzn. mas 9 outs
- hulmazas2
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: outs
...ale diky za toto vysvetlenie, hulmazas2! *THUMBS UP*
- Gomez
Re: pomoc novacikom
Tak sem napíšem.... Nemáte niekto náhodou dlhšie video dobrého hráča pokru na internete ? Nechcem žiadne krátke videá ale dlhšie video hráča ktorí vie pomali a pravidelne vyhrávať chcel
by som si pozrieť jedno video na ktorom by som videl v ktorej situácií sa hráč ako zachoval. thx
by som si pozrieť jedno video na ktorom by som videl v ktorej situácií sa hráč ako zachoval. thx
- FeSTeRsvk
Re: Re: pomoc novacikom
Vrelo odporucam www.flopturnriver.com...v sekcii videi najdes co potrebujes. Teda ak chces online poker...ak zivy ,tak potom podla mna su najlepsie videa Poker After Dark, nie je to zostrihane ,tam uvidis, ze aj najlepsi hrac vie zahodit AJo ;-)
- hulmazas2
Re: Re: Re: pomoc novacikom
thx flopturnriver je to čo som hľadal.... idem sa dívať :D
- FeSTeRsvk
Re: pomoc novacikom
pri heads upe sa komu dava prvemu karta deleroni cize SB alebo BB
dik
dik
- 13-rocny-ZA
- Založený: Feb 2008
OMAHA HI/LO
ahoj, poradí mi niekto stránku,kde by boli podrobné pravidlá pokru, konkrétne OMAHA HI/LO. Alebo mi jednoducho niekto povie, čo je nižší hand? Protihráč mal 7,6,4,2,A a ja som mal 8,6,3,2,A . Protihráč vyhral low pot. Myslel som ,že mám vyhrať,lebo mám tri najnižšie karty. Alebo som prehral preto,lebo som mal najvyššiu kartu 8 a súper mal najvyššiu 7? Vie mi to niekto vysvetliť? Dakujem :-)
- kuki
- Založený: Feb 2008
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.