Pokerportal - namet

Príspevky zo starej diskusie

Pokerportal - namet

Odoslaťod hokejkamail 16 Jan 2008 15:11

Ahojte, musim si trochu postezovat..
Kdyz jsem zacinal s pokrem, byl jsem rad za kazdy cesky nebo slovensky web o pokru, ktery jsem nasel. Musim rict ze Pokerportal.sk jsem si oblibil specialne, ma opravdu dobre akce a je pratelsky, tak nejak se tady citim jako doma, mezi svymi. Jine stranky jsou bud ciste komercni, pisou na nich bludy anebo si hrajou na experty na vsechno, mozna vite, ktere mam na mysli.
Ale to co se v posledni dobe deje s PP, to me vazne mrzi a chtel bych se zeptat, nebo navrhnout nektere reseni.. Myslim konkretne to ze kdykoliv ho pustim, vidim tady pet novych temat, zcela zbytecnych, plnych s prominutim leckdy dementnich prispevku typu "je my 14 myslite ze muzu vibrat penize z herny", tri temata tykajci se jak vybrat penize (moznosti je opravdu hodne, takze temata stale pribyvaji).. nebudu dal popisovat, rozhlidnete se. denne se najdou tak tri novi frajeri s royal flush vs minimalne AAAKK.. atd atd..

A tak se chci zeptat - vlade, nemohl by si v zajmu prehlednosti pridat k "stalym tematum" temata jako : Expekt, Vyber penez, Turnajove Uspechy, Pokec? .. a s tim souvisi - nemas moznost temata mazat nebo rusit? Omlouvam se jestli to zavani cenzurou ale holt kdyz vidim tema Expekt, pod nim Expekt - problem a dve temat k Expekt turnajum, pusobi to na me hloupe..

Bylo by super, kdyby se nekdo vyjadril jestli jsem jenom potizista anebo nekdo souhlasi.. pokud vam to prijde jako nesmysl, zapomente, tohle tema stejne zase za dva dny zmizi pod navalem jinych..
hokejkamail

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

no, takto

Odoslaťod vlade 16 Jan 2008 15:56

Samozrejme musim ti dat za pravdu, co sa tyka diskusie tak za ten rok co fungujeme pocet navstevnikov stale rastie a s jednoduchej diskusie sa stala diskusia trochu neprehladna.

Problem ktory ale popisujes neni jednoduche vyriesit. To ze temy su (pripadne budu) vytvorene este neznamena ze ludia si tu temu najdu a budu do nej pisat. Pre vela ludi je jednoduchsie napisat to co chcu hned do novej temy ako sa obtazovat s vyhladavanim ci uz taka tema nebola, pripadne sa o tom uz niekde nediskutovalo. Myslim ze toto je ale problem kazdej diskusie na internete. Samozrejme prispevky aj temy mazat neni problem, ale snazim sa to obmedzovat na uplne minimum a mazat fakt len nespratnikov co si robia reklamu pripadne ked pride nejaky co nevie ano slovo po slovensky alebo cesky a dozaduje sa nejakeho hesla.

Mozem pridat na zaciatok diskusie nejake odporucania ako sa na diskusii spravat, ale pochybujem ze prave ludia ktori robia taky bordel to budu citat.

Ono je pravda ze niekedy sa v danej teme zacne diskutovat uplne o niecom inom co vyplynulo z dalsich prispevkov/reakcii na povodny prispevok, ale s tym si nepomozeme, proste aj ja sa necham uniest a pride mi spravnejsie diskutovat o tom tam kde sa o tom hovori ako vytvorit si o tom novu temu.

Samozrejme budem rad ked budete pisat napady na vylepenie diskusie, spolu sa hadam k niecomu rozumnemu prepracujeme.
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Re: no, takto

Odoslaťod BananaJoe 16 Jan 2008 18:43

hmm co tak zaviest tu funkciu moderatorov ktory budu sledovat forum a v pripade ze sa vyskytne tema ktora tu uz bola tak proste zamknu forum a napisu iba odkaz kde sa maju o tom bavit + spravit aj nejaku anketu popripade kde ked urcity pocet ludi zahlasuje tak sa automaticky zmaze .. tot moje navrhy inak stranka je perfect ;)
BananaJoe

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod algec111 16 Jan 2008 19:29

Dal by se také zavéct systém zobrazení příspěvků od poslední návštěvy.
algec111

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Renegade 16 Jan 2008 19:30

Prerabat tento styl diskusneho fora by bolo moc pracne :-! a preto urobil Vlado taku malu vychytavku a dal hore vyhladavaciu listu pomocou ktorej sa da najst kazdy textovy retazec aj v tak velkom mnozstve diskusnych prispevkov. Moj nazor je - pokial to nerobi sarapatu zo serverom (mrznutie, padanie atd...) tak by sa mi to moc nechcelo cele prekopavat a cesat. Bola by to len praca naviac pre Vlada. *TIRED*
Obrázok používateľa
Renegade

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 31 krát/18 krát

Re: Pokerportal - namet

Odoslaťod roche01 16 Jan 2008 21:24

Ja by som mal návrh, ktorý by mohol pomôcť zachovať tzv. nadčasové informácie, ktoré hokejkamail vo svojom prvom príspevku správne pomenoval. Ide o informácie typu prevodu money na/z herne na účet, MB apod., ďalej otvorenie účtu, overenie klienta, apod, proste informácie, ktoré sú použiteľné dnes, o mesiac, o päť rokov, ale v tom množstve tém sa stratia a človeku neostáva nič iné, len znovu a znovu sa na to dookola pýtať a tým zakladať nové a nové vlákna.
Ako by sa to dalo riešiť?
Navrhoval by som vytvoriť tzv. WIKI - publikačný systém, kde sa na tvorbe obsahu môže podieľať ktokoľvek z aktívnych účastníkov fóra.
Takýto publikačný systém by bol oddelený od diskusného fóra a obsahoval by všetky nadčasové informácie, ktoré by sa podľa potreby aktualizovali a editovali.
To by určite obmedzilo množstvo nových tém, takisto by to pomohlo k rýchlejšiemu prístupu k informáciám a hlavne by informácie boli komplexnejšie a ľahšie dostupnejšie.
To vlade: Ak by bol záujem, rád s tým pomôžem. :)
Obrázok používateľa
roche01

Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Re: Pokerportal - namet

Odoslaťod keso26 17 Jan 2008 11:04

..tomu nezabranis, vzdy sa najdu jedinci, ktory si temu nevyhladaju, pripadne vytvoria 5 novych vlakien na jednu hernu aj napriek tomu, ze kazda herna ma priradene svoje vlastne vlakno od admina.

..napad roche01 sa mi paci, to je zaujimave, pristup k informaciam by bol pre ludi urcite rychlejsi a nemuseli by vznikat nove temy, aj ked zase opakujem, ze pre niektorych jedincov je jednoduchsie vytvorit novu temu miesto toho aby si nieco pohladali.
Obrázok používateľa
keso26

Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Re: Re: Pokerportal - namet

Odoslaťod roche01 17 Jan 2008 12:43

máš pravdu. Stále sa nájdu ľudia, ktorí sú príliš pohodlní na to, aby trochu hľadali a chcú informácie dostať na podnose bez námahy.
Na fórach, kde úspešne zaviedli wiki sa s tým takisto potýkajú, ale pre tých, ktorí chcú konkrétnu informáciu by to bola určite pomoc, lebo v tom množstve príspevkov je to skutočne problém.

Takže opäť vlade: Pouvažujte nad tým, určite sa na fóre nájde dosť ľudí, ktorí by boli ochotní prispieť ku kvalite informácií, ktoré by sa v publikačnom systéme zhromažďovali.:)
Obrázok používateľa
roche01

Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

nevedel som kam to napisat tak sem..TO VLADE

Odoslaťod wizdo 05 Feb 2008 21:40

mam len jedinu otazku neslo by pri vyhldavani nastavit to tak aby ked clovek klikne na odkaz..tak hodi na koniec stranky..teda posledne prispevky...neslo by to nastavit tak ze by ta to hodili priamo na ten prispevok???
wizdo

Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Re: nevedel som kam to napisat tak sem..TO VLADE

Odoslaťod vlade 05 Feb 2008 21:41

jo, dobry postreh, bude tak
vlade

Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Ďalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 17 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!