Robíte si poznámky pri hraní ?
Počet príspevkov: 15 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Robíte si poznámky pri hraní ?
Čaute som nováčik istý čas som hral za virtual cash a vďaka pokerstrategy som ziskal tých 50$ do mansion casina. Hra za real cash je o dosť ťažšia a zdĺhavejšia ešte mi to veľmi nejde a tak hrám 1$ sit&go turnaje a hádam časom získam skills a pojdem do plusu. No ale pome nato prečo som založil tému robíte si pri pokri poznámky ? Ja si robím pri takýchto turnajoch aspoň na začiatku akýsi jednoduchý zápis z paličkami plusmi mínusmi na papier aby som si nedoplietol hráča a zbytočne neriskoval. Keď sa okruh hráčov zúži a viem presne kto ako hrá idem na intuíciu (ktorá zatiaľ ešte nieje tip-top :) Používate niečo podobné aj vy ?
- FeSTeRsvk
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Robíte si poznámky pri hraní ?
Zapisovat si mozes priamo v softveri herne pri kazdeho hraca a ked niekedy v buducnosti na neho narazis, tie poznamky tam stale budes mat ;)
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Já to nepoužívám, ale dokonce na live turnajích jsem viděl hráče s blokem, do kterého si zapisují, jak kdo hrál. Přemýšlím o tom, že bych se na to měl taky zaměřit.
-
RankXaroth - Príspevky: 199
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Gus Hansen si napriklad pocas live turnaja nahrava na diktafon veci co spravil zle takze i takym smerom sa da ist :))
- BananaJoe
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
me by se spis hodilo vedet jak si ty poznamky zapisovat:)
- Kosty
- Založený: Okt 2007
re:kosty
zapisujes si co je pre teba to podstatne...napr dolezite je aky typ hracov sedia pri tvojom table...ci moc neblufuju alebo ci nie su call stanice...ako zahrali vysoke karty...kolko xipsov vlozili pri akej hre a pod...:-) je dobre si to zapisat ako vlade spominal do buducna...ked hras turnaj nie je tazke si zapamatat hracov
- beinn
- Založený: Jún 2007
poznamky
no ja ich mam ale llen v hlave nastatie si viem velmi dobre zapametat co kto robi a pri kazdom hracovy sa pametam viac menej presne co spravil v podobnej situacii v rukach predtym , ale jak tu je povedane zvecsa srat na read a radsej sa venovat chybam co ste spravili a prejst si ich po hre s chladnou hlavou
- iggy
- Založený: Nov 2007
zapisovanie pomocou SW herne
vlade, funguje to vo všetkých herniach? Na Expekte sa mi to zatiaľ nepodarilo nájsť.
- romko61
- Poďakoval/li: 5 krát/0 krát
Re: zapisovanie pomocou SW herne
hej da sa vo vsetkyx...aspon som sa este nestretol s hernou v ktorej by sa to nedalo...staci ked kliknes na meno (v expekte)
- beinn
- Založený: Jún 2007
Re: zapisovanie pomocou SW herne
Hmm, asi som nejaký láma. Klik ľavým sa zobrazia info o hráčovi, klik pravým sa zobrazí nejaký blok, kde mi ale nejde zapisovať. No nič, večer odskúšam znovu. Ď.
- romko61
- Poďakoval/li: 5 krát/0 krát
Počet príspevkov: 15 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.