Robíte si poznámky pri hraní ?
Počet príspevkov: 15 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Re: zapisovanie pomocou SW herne
no, našiel som konečne kde sa dá písať :-) Ale dá sa nejako zmeniť formát toho okienka, resp. potom to niekde editovať? Ako využívate tak malý priestor?
- romko61
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 5 krát/0 krát
chce to clanok
Ako vyuzit ten mali priestor, ktory tam je? Dobra otazka, ale odpoved........ Chce to clanok, lebo co tam napisat, ked priestor je tak mali a aby to bolo zase vystizne a nak sa stoho clovek aj vyzna. A ake poznaky si vlastne robite? Ved ine je sng, cash a ine je MTT. Co tam napisat, nak je to vystizne a nak sa stoho clovek vyzna a vie sa podla toho rychlo zariadit? Napiste daco rad sa poucim. 8-)
- svkice666
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Re: chce to clanok
Ja si tam niekedy pisem aj konketne handy.
Napr..dorovnany preflop raise s UTG s K7o...flop AdQd7s rais pot...turn 8h check-call..river 2h check-call
..a ked tak zopakuje podobnu handu hodim si tam hviezdicku* :-)
Napr..dorovnany preflop raise s UTG s K7o...flop AdQd7s rais pot...turn 8h check-call..river 2h check-call
..a ked tak zopakuje podobnu handu hodim si tam hviezdicku* :-)
- hulmazas2
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Zajimave
toco tu pisete je velmi zajimave mozna nekdy vyzkousim ale ja vzdy kdyz hraju zatim nepotkavam stejne hrace a i kdzy mozna ano vzdy hraju tu svoji hru a zatim se da rict ze my celkem vychazi ale mozna kdyz nekdy zkusim ty poznamky mozna se zlepsi kdo vi je to cekom zajimava vec kterou treba vyzkouset
- Speeddy
- Založený: Jan 2007
Re: Zajimave
Tie poznamky ti nesluzia len do buducnosti...ale aj pre aktualnu hru. A naviac ,ak o nejakom hracovi vies ,ze je fish, tak si ho mozes dat vyhladat a pripijit sa k nemu za stol.
- hulmazas2
- Založený: Jan 2008
Počet príspevkov: 15 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 28 hostí.