Robíte si poznámky pri hraní ?

Príspevky zo starej diskusie

Re: Re: zapisovanie pomocou SW herne

Odoslaťod romko61 25 Jan 2008 07:23

no, našiel som konečne kde sa dá písať :-) Ale dá sa nejako zmeniť formát toho okienka, resp. potom to niekde editovať? Ako využívate tak malý priestor?
romko61

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 5 krát/0 krát

chce to clanok

Odoslaťod svkice666 25 Jan 2008 09:41

Ako vyuzit ten mali priestor, ktory tam je? Dobra otazka, ale odpoved........ Chce to clanok, lebo co tam napisat, ked priestor je tak mali a aby to bolo zase vystizne a nak sa stoho clovek aj vyzna. A ake poznaky si vlastne robite? Ved ine je sng, cash a ine je MTT. Co tam napisat, nak je to vystizne a nak sa stoho clovek vyzna a vie sa podla toho rychlo zariadit? Napiste daco rad sa poucim. 8-)
svkice666

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Re: chce to clanok

Odoslaťod hulmazas2 25 Jan 2008 10:10

Ja si tam niekedy pisem aj konketne handy.
Napr..dorovnany preflop raise s UTG s K7o...flop AdQd7s rais pot...turn 8h check-call..river 2h check-call
..a ked tak zopakuje podobnu handu hodim si tam hviezdicku* :-)
hulmazas2

Založený: Jan 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Zajimave

Odoslaťod Speeddy 28 Jan 2008 10:40

toco tu pisete je velmi zajimave mozna nekdy vyzkousim ale ja vzdy kdyz hraju zatim nepotkavam stejne hrace a i kdzy mozna ano vzdy hraju tu svoji hru a zatim se da rict ze my celkem vychazi ale mozna kdyz nekdy zkusim ty poznamky mozna se zlepsi kdo vi je to cekom zajimava vec kterou treba vyzkouset
Speeddy

Založený: Jan 2007

Re: Zajimave

Odoslaťod hulmazas2 28 Jan 2008 12:29

Tie poznamky ti nesluzia len do buducnosti...ale aj pre aktualnu hru. A naviac ,ak o nejakom hracovi vies ,ze je fish, tak si ho mozes dat vyhladat a pripijit sa k nemu za stol.
hulmazas2

Založený: Jan 2008

Predchádzajúca

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 28 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!