Click2Pay vs. moneybookers
Počet príspevkov: 13 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Click2Pay vs. moneybookers
Ahoj jakou z techto dvou internetouvych "penezenek" vyuzivate ?? a hlavne proč ?? Ani s jednou nemam zkusenosti proto bych potreboval poradit napr. jestli se plati nejake polatky atd... Nechce se mi totiz porad vyuzivat klasicky ucet kdyz si na jedne z techto "penezenek" muzu zalozit ucet a prehazovat si penize z herny do herny ... diky za odpovedi
- Lisaci
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Click2Pay vs. moneybookers
Ja pouzivam len moneybookers, poplatok je ked posielas z moneybookers na moneybookers 1% maximalne vsak 0.5 Eura a ked vyberas na kartu alebo na ucet tak je poplatok fixny 1.8 Eura.
Inak myslim je vsetko zadarmo...
Inak myslim je vsetko zadarmo...
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
problem s MB
Zdravim . Mam problem . MB mi asi pred 14 dni zamkla ucet pro odchozi transakce ! posilat penize si tam muzu.. Pisou tam ze jim musim poslat okopirovanou obcanku a vypis z banky . jenze ja uz jsem jim to tam posilal uz pred tema 14 dnema a posilam jim to stale znova ! a do ted od nich VUBEC zadna odpoved !!! email jsem posilal na security@moneybookers.com .. plus jsem jeste zkousel posilal k nim zpravy pres jejich stranky ale furt zadna odpoved !! Uz me to docela se_e ! Nepsal jste jim nahodou nekdo v posledni dobe ?? Odpovedeli Vam ?? Zkousel jsem volat i k nim na nejaky cislo ale ozve se ze je to cislo asi zruseno nebo co a hovor se po 3s vypne.
Diky vsem za pomoc
Diky vsem za pomoc
- mysak(bon3fish)
- Založený: Okt 2007
Re: problem s MB
tak to tedy asi pockam az toto vyresis ... napis pak pls. .. a az pak se rozhodnu kterou z "penezenek" si vyberu ...
- Lisaci
- Založený: Nov 2007
Re: Re: problem s MB
Napadlo ma, ze ja som zadal vyber v nedelu a v utorok som mal peniaze na ucte, bez vsetkeho.
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: Re: Re: problem s MB
tiez som zatial s nimi nikdy ziadny problem nemal a asi pred mesiacom som im pisal a odpoved dosla na dalsi den.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
prosba
a neudelal by pro me nekdo neco ?? nezkusil by jim nekdo napsat ?? jestli schvalne odepisou . pokud by mi nekdo chtel pomoc at se ozve na ICQ 343 566 492 . diky moc !!!
- mysak(bon3fish)
Re: prosba
skus im zavolat na +44 870 383 0232 pracovne dni 9 - 18 GMT ..tato linka musi (mala by) fungovat
-
alebo
..po prihlaseni na MB chod cez - contact - email support - withdrawals (alebo send money) - General withdrawal enquiries (alebo General send money enquiries)
potom do okienka napis co mas na srdci (hlavne aby to bolo po anglicky, nemaju CZ support) klik na submit a cakaj ospoved do 2 prac. dni.
potom do okienka napis co mas na srdci (hlavne aby to bolo po anglicky, nemaju CZ support) klik na submit a cakaj ospoved do 2 prac. dni.
-
Re: alebo
cau,dneska jim budu volat na to cislo..zkousel jsem to vcera z mobilu ale neslo mi to se tam dovolat.. ale z pevne to jde..takze dneska tam zavolam .. jinak psal jsem jim i pomoci tech jejich "okinek" napsal sem to sna dto vsech tech jejich sekci ale stejne nic neprislo
- mysak(bon3fish)
Počet príspevkov: 13 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.