internet
Počet príspevkov: 20 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Re: Re: Re: Re: internet
ked sa mi asi pred rokom par krat stalo ze mi padol net alebo vypadla elektrina ked som mal rozohratych 8 stolov 27$ SNG tak som si kupil ako zalozne pripojenie nejaku PCMCIA kartu od Orangeu do notebooku. Signal nie je bohvieaky ale na dohratie stolov pri vypadku to staci. Stoji to okolo 500-600Sk mesacne cize to nie je nejaka paleta.
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Re: Re: Re: Re: Re: internet
no bolo by idealne keby existovali 500-600 korunove karty kde by si mal nejaky objem dat a po vycerpani by si si ich znovu dobil to by bolo super na taketo vypadky
- joco66
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: internet
pre pripad nudze mozno postaci aj O2 predplatenka, cez ktoru sa da pripojit na net (GPRS)
- jozko
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: internet
mozes mi o tom napisat nieco viac? hlavne aka je dostupnost
- joco66
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
hehe
idealny set up , chello 10 mbit , dsl od tcomu 2 mbit ( bezia naraz cize sa pri vypadku prepne len gw) , k tomu t-mobile modem ako treti zalozak ( rychli internet) tiez utiahne celu siet a keby bolo najhorsie tak este 3g karta od orangu priamo v notebooku , a ked ani to tak este sa da rychle pouzit susedove wifi :)
- iggy
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: internet
tiez sa mi sem tam stane, ze mi vypadne net, vtedy pouzivam ako modem svoj mobil, cize mam predpalteny orange world 10MB a ak sa nieco take stane, tak sa pripajam cez GPRS. Za 3 hodiny hrania 1 stolu su celkove data (download aj upload) do cca 4MB. Raz sa mi ale stalo, ze sa mi na pozadi zacala stahovat 28MB aktualizacia adobe reader, kua a na fa. bolo hned +1000,- Sk :)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Re: internet
este som zabudol, ze odvtedy mam vzdy zapnute aj okienko s odeslano/prijato :-D
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Počet príspevkov: 20 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.