Kde hraje nejvíce Čechů a Slováků???
Počet príspevkov: 14 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kde hraje nejvíce Čechů a Slováků???
Hraji na Party Pokeru a ještě sem nepotkal žádného čecha... tak bych byl ochotný přesedlat. Reálné sou TitanPoker a CD poker... Ale pokud znáte lepší tak poraďte kde Vás potkám ;)
- Palda
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
podla mna
expekt a paradise, potom nasleduje cd a stans. myslim, ze v tychto herniach je najviac specializovanych CS akcii
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
Re: podla mna
U***et a B**n jeste*JOKINGLY*
- aston
- Založený: Okt 2007
Re: Kde hraje nejvíce Čechů a Slováků???
Jednoznačne na Expekte a Paradise menej je už na CDpokri a na B**n občas niekto - na ostatnych som nestretla nikoho
- lubka
- Založený: Dec 2007
podle me
Paradise, nejake ty pokerligy
- hokejkamail
- Založený: Júl 2007
kde hram ja a podla coho som si vyberal ja
Ja som zacal na sportingbete a teda paradise herna a i4ka herna a neskorsie som pridal aj expekt. Najviac hravam na paradise. Na sportingbete boli dve herne a neskor sa zlucili do jednej. Pri i4ke bola jedna B2B herna a teraz ma podobnu hernu Boss ako Paradise. A posledna je expektovska. Vsade je dost hracov cz a sk aj ked na i4kovych stretam najmenej. Takze tu sa mozeme stretnut. Inac ja som do pokru nevrazal vlastne peniaze a snazim sa hrat tam, kde je podpora "hotline", alebo e-mail v cz/sk jazyku. Zatial mi tieto herne stacia, aj tak najviac hravam na paradise. Ak ti mozem poradit, tu na tejto stranke mas recenzie na herne ale aj rozne akcie ktore prebiehaju vnich a tak si vyber aj podla tohto. Ale urcite vela cz/sk hracov najdes na turnajoch urcenych pre cz/sk hracov. Tak gl pri vybere dalsej herne.:)
- svkice666
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
sk cz
ja som stretol hodne slovakov a cechov na party poker a poker stars
ak planujes presedlat tak by som doporucoval hernu ktora ma rakeback a dobre bonusy - mne sa celkom pozdava napriklad sunpoker len nemaju moneybookers tak tam neviem dostat peniaze z inych herni takze som sa na to zatial vykaslal
ak planujes presedlat tak by som doporucoval hernu ktora ma rakeback a dobre bonusy - mne sa celkom pozdava napriklad sunpoker len nemaju moneybookers tak tam neviem dostat peniaze z inych herni takze som sa na to zatial vykaslal
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: sk cz
..podla mojich skusenosti hra na party velmi vela nemcov a teraz som dost casto zacal stretavat rusov. No a najviac na nervy mi lezu australcania, to ked hra niekto jak magor a kuknem jeho country, tak to mi je uz dopredu jasne ze je z australie :)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
sorry za offtopic
Co sa tika severanou, osobne si racej sadnem za stol s 9timi severanmi ako 9juzanmi. S australcanmi som vela nehral, ale tych co som stretol hrali normalne. Ale taky taliani (cesky itali) :) alebo bulhari, tak to su fakt magori. Ja skor viem zahrat a vyrat nad severanmi ako nad juzanmi. A racej zahram voci lebsim hracom a trebarz sa aj nieco naucim, ako voci blbcom a akurat mi tak znechutia hru a cely poker. Ked hrat proti juzanom, tak daky freeroll (allinparty) a hrat presne tie iste blbosti ako oni. Oni vedia zahrat blbosti, lebo neveria, ze niekdo este okrem nich to hra, ale dobre karty stimi zase nevedia zahrat, respektive prehravaju. No asi to maju v povahe a temperamente. :)
- svkice666
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Počet príspevkov: 14 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 18 hostí.