Omaha hi/lo - ako na to?

Príspevky zo starej diskusie

Re: Re: Omaha

Odoslaťod Tatizz 27 Jan 2008 12:33

vlade skus si zahrat dakedy aj stud h/l, limit aspon 0,25/0,5 al. 0,5/1 - najdes tam kopec darcov organov, ja hravam na P****Stars a vela ludi tam nema moc ponatia ako tam hrat :)

nerozumiem ako mozes hrat na cash games omaha h/l vsetko mozne - napriklad mas A-5-x-y, flopnes 3-6-z tak si v dost problemoch - slusny draw na low - ale inak nic moc ...
Tatizz

Založený: Máj 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: zabudol som

Odoslaťod bedlak 27 Jan 2008 13:18

Ja som momentalne v inaktivite co sa tyky pokru. Ale chcem povedat ze ak hravate tu Omahu Hi/Low tak je dobre chalani byt v nejakom programe na rakeback, pretoze ako isto viete tak na HiLow je takmer kazda ruka split - tym padom sa tam pekne da spravit rakeback.

Ja som zo zaciatku hraval limit/stakes od 0,5/1 az po 5/10 v Tilt stavoch/ ale na FullTilte to hravalo malo ludi teda ako vsade, tak som presedlal na Pot Limit.

Ak si chcete precitaj nejake Top Advise na Omahu Hi Low tak odporucam toto http://www.topomaha.com/omaha-high-low-strategy-advice.php
Ked som sa toho drzal tak nebol problem byt v pluse + ten rakeback...fantazia ;-)
bedlak

Založený: Jan 2007

Re: Re: zabudol som

Odoslaťod roche01 27 Jan 2008 17:15

tá stránka je super*THUMBS UP*
A vieš dať nejaké typy na herne s dobrým rackback programom?
Ja omahu hi/low hrávam na P****Stars, pretože tam je vždy dostatok hráčov na môj limit (0,25/0,50), ale nejaký rackback tam nie je.
Obrázok používateľa
roche01

Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Re: Re: Re: zabudol som

Odoslaťod bedlak 27 Jan 2008 17:35

tak mam skusenosti len z raketherake.com ale myslim ze je to jeden medzi TOP2 este spolu rakebrain.com

Napr. co som hraval mozno tak hodinku denne 1/2 limit 2 stoly aj to nie kazdy den tak som za mesiac bol schopny spravit cca 100-150USD.
Jeden znamy ktory ma vlastne na omahu hi low nahovoril hraval 2/4 USD limit 4 stoly asi tak 3 hod denne a len na rakebacku mal cca 800USD mesacne *JOKINGLY*
kazdopadne rakeback je na omahu hi low ako stvoreny urcite si to daj
bedlak

Re: Re: Re: Re: zabudol som

Odoslaťod roche01 27 Jan 2008 22:27

dik za info.
Neviete niekto o rakeback pre P****Stars? Nejako v tých dvoch som túto herňu nenašiel.
A ak už mám niekde otvorený účet, môžem sa do týchto programov zapojiť? Či je potrebné si otvoriť cez ich stránku účet u vybranej herni?
Obrázok používateľa
roche01

Re: Re: Re: Re: Re: zabudol som

Odoslaťod bedlak 27 Jan 2008 22:41

Pokial ja viem tak na PS nemas rakeback oni tam maju tie trapne body. No a pokial viem tak ak mas ucet uz otvoreny v nejakej herni a neuviedol si pri registraci konrkretny rakeback kod tak je to
stratene. Jedine skus napisat na support nech ti zrusia account a potom si otvor novy ale uz s tym bonus kodom.
bedlak

dnes nebol moj den

Odoslaťod wizdo 28 Jan 2008 21:21

podarilo sa mi co sa tak casto nevidi...hrajkal som sa ako shortsack na OMAHA HI LO...a 3 krat ma odjebal lucky river....

mam KK88 flop 987turn K tu som dal all in...on call...mal A28J river 10...

mam A255 doublesuited flop 68J v mojej farbe 6 aJ 1 callol all in...turn 8 river 9 a ukazal A2Q10 :-!

a dorazacka mam KQJ6doublesuited KQ clubs a J6hearts flop A106 turn 8 mam dva flushdrawy a str8draw a tipek uakze A7clubs a Q8 hearts....toto enbol badbeat...ale toto sa tak cast nevidi...

zahral som daktoru zle?
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

k tomushortstackovi....

Odoslaťod wizdo 28 Jan 2008 21:23

nebol som az tak hrozny...daval som 40 USD od hry na 0,5/1
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Re: dnes nebol moj den

Odoslaťod roche01 29 Jan 2008 12:04

ťažko mi vyhodnotiť, či to bolo zle zahraté, lebo väčšinou hrávam omahu hi/lo fix limit a aj niektoré údaje ohľadne tvojho stacku v porovnaní s celkovým potom resp. stackom súpera chýbajú, ale v princípe to nebolo hrané zle. V každom prípade si mal dosť outs na to, aby si ospravedlnil svoj allin.
Možno stojí za úvahu výber štartovných kombinácií, ktoré sú trochu otáznejšie, ale opäť je to o tvojom prístpue k hre. (A ako Ťa poznám z holdemu, tak v tomto smere máme prístupy diametrálne odlišné;-)). Ja osobne by som KQJ6 vo väčšine situácií nehral (záviselo by od mojej pozície a počtu hráčov v hre) a zvážil by som aj hru s KK88. A po flope 987 to bolo dosť odvážne, keďže hrozila postpuka a hráč s draw na low mal takisto veľké množstvo outs, zatiaľčo ty si mohol zabojovať už len o high.
A podobne to bolo aj v druhom prípade, aj keď tam si bol v lepšej pozícii, keďže si išiel aj na high aj na low.
Ten tretí prípad mi je ťažko posúdiť, ja by som sa takejto problematickej hre vyhol už pred flopom a po flope by som bol veľmi obozretný, čo sa deje.
Obrázok používateľa
roche01

Predchádzajúca

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!