Ovladanie poker softwaru klavesnicou
Počet príspevkov: 10 • Stránka 1 z 1
Ovladanie poker softwaru klavesnicou
Vacsina herni nie je zrovna privetiva ku myslienke, ze niekto nie je klikacia masina. Takze vcera som sa uz nastval a zbuchal som maly soft, ktory tuto schopnost *niektorym* herniam pridava.
1. Pre ktore herne funguje?
Funguje pre herne systemu BossMedia (Paradise, PokerHeaven atp) a pre herne systmu iPoker (Titan, Expekt, Tony G atp)
2. Ako sa ovlada?
Na jeho ovladanie sa pouzivaju klavesy numerickej klavesnice
1 - fold
2 - check/call
3 - bet/raise
0 - all in (iba u iPoker)
. - sit out
+ - zvysit velkost stavky
- - znizit velkost stavky
enter - vykonanie akcie
Po spusteni exe suboru sa objavi u hodin mala zelena ikonka ktora signalizuje ze aplikacia bezi, a kde ju mozete aj ukoncit.
Aplikacia funguje iba ked je *aktivne* okno danej herne. Po stlaceni klavesy sa mys presunie nad tlacitko a po stlaceni klavesy Enter, mys "klikne". U klaves + a - nie je potrebne pouzivat Enter
3. Kde si tuto superduper vec stiahnut?
tu: http://leteckaposta.cz/271546313
To je asi vsetko, vyskusajte, pripadne pripomienky piste sem. Vela zabavy a menej bolaveho zapastia :)
1. Pre ktore herne funguje?
Funguje pre herne systemu BossMedia (Paradise, PokerHeaven atp) a pre herne systmu iPoker (Titan, Expekt, Tony G atp)
2. Ako sa ovlada?
Na jeho ovladanie sa pouzivaju klavesy numerickej klavesnice
1 - fold
2 - check/call
3 - bet/raise
0 - all in (iba u iPoker)
. - sit out
+ - zvysit velkost stavky
- - znizit velkost stavky
enter - vykonanie akcie
Po spusteni exe suboru sa objavi u hodin mala zelena ikonka ktora signalizuje ze aplikacia bezi, a kde ju mozete aj ukoncit.
Aplikacia funguje iba ked je *aktivne* okno danej herne. Po stlaceni klavesy sa mys presunie nad tlacitko a po stlaceni klavesy Enter, mys "klikne". U klaves + a - nie je potrebne pouzivat Enter
3. Kde si tuto superduper vec stiahnut?
tu: http://leteckaposta.cz/271546313
To je asi vsetko, vyskusajte, pripadne pripomienky piste sem. Vela zabavy a menej bolaveho zapastia :)
- dizzi
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
hmm
tak ja niekedy ovladam sipku cez mobil Bluetoothom , je to sranda ked date obraz na 82cm uhlopriecku TV a hrate s postele ;-), len pozor hrozi ze zaspite ako ja :-D
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
Re: Re: ...
no riesili sme to spolu po icq, ale nejak sa nam to nepodarilo rozchodit, niektore moje testovacie skripty u neho fungovali a niektore potom uz nie, pre mna dost nepochopitelne, ale zhodli sme sa ze to moze byt obmedzenymi pravami a divnou konfiguraciou :)
- dizzi
Re: Re: Re: ...
v pohode, hlavne ze uz mas jeho heslo do internetbankingu a cislo kreditky ;-)
btw. takych softov je uz kopec hotovych, vacsinou cez AHK, ja pouzivam BetPot v ktorom sa da velkost ovladat kolieskom mysi a pravym tlacitkom sa vsadza pot size. Len pochybujem ze to bude fungovat na takych exotickych herniach ako ipoker a boss kde hra velmi malo multitablerov
btw. takych softov je uz kopec hotovych, vacsinou cez AHK, ja pouzivam BetPot v ktorom sa da velkost ovladat kolieskom mysi a pravym tlacitkom sa vsadza pot size. Len pochybujem ze to bude fungovat na takych exotickych herniach ako ipoker a boss kde hra velmi malo multitablerov
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Re: Re: Re: ...
No samozrejme, uz sa vozim v mercedese.
Ano to co som spravil je v AHK, ako som napisal mys ma rozculuje - je iracionalne pre stale rovnaku cinnost mierit vzdy znova mysou :)
Neviem ci iPoker je taka exoticka. (ak si nemyslel i4 ;) Minimalne u nas je to rozsirena platforma
Ano to co som spravil je v AHK, ako som napisal mys ma rozculuje - je iracionalne pre stale rovnaku cinnost mierit vzdy znova mysou :)
Neviem ci iPoker je taka exoticka. (ak si nemyslel i4 ;) Minimalne u nas je to rozsirena platforma
- dizzi
*
mna sice mys nerozculuje a podla mna je to lebsie ako na hlavesnici a ak odide mys pocas turnaja co moze byt dost nerpijemne, tak je tvoj program dobri, ked vymyslis, nieco na hlasove ovladanie cez mikrofon daj vediet :)
- svkice666
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Počet príspevkov: 10 • Stránka 1 z 1
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.