viac iPOKER herni zapnutych
Počet príspevkov: 19 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Re: Re: Re: Re: ipoker
ipoker herne maju stoly spolocne pokial si si nevsimol a nahanie fpp bodov na urcitom limite by bolo urcite tymto sposobomom napriklad v HU ze urcite plusove ... ziadne nahananie z jednej do druhej ... to neviem ako si myslel .. ale sak to je jedno proste by tak bolo vela spekualicii a moznosti ale nic take neni cize je to ok :)
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ipoker
este mi prosim ta povedz ako by to mohlo byt profitove, teda v HU urcite plusove nahananie fpp???
- PeTeR1
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ipoker
Co sa tyka FPP tak tam by som problem nevidel, na to aby si ziskal FPP musis nieco zaplatit do banku, takze tam v pluse nemozes byt ani na bonusoch. Skor sa jedna o to, aby sa nehrala podvodna hra sposobom ze dvaja hraju proti dalsim styrom napriklad pri 6 miestnom stole. Aj keby sa ti to podarilo spustit (nie je to nemozne) tak by ti na to, ze hras ty pod sam v dvoch herniach urcite prisli a zmrazili by ti obe konta, takze neradim skusat...
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
rovnake stoly?
a to ste odkial na to prisli, ze sa hra na rovankych stoloch vo vsetkych ipoker herniach? ved je to chobotina jak traky
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
Re: rovnake stoly?
su to tie iste stoly, resp. hraci su zo vsetkych herni pokope, len niektore turnaje v ostatnych herniach nie su...
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: rovnake stoly?
vlade toto vies, alebo si len myslis?
ved to nedava zmysel, aby sa potom prevadzkovali rozne herne.
a prevadzkovatel je ten isty, ci kazda herna ma ineho?
ved to nedava zmysel, aby sa potom prevadzkovali rozne herne.
a prevadzkovatel je ten isty, ci kazda herna ma ineho?
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
Re: Re: Re: rovnake stoly?
klikni si na ipoker.com a card room a tam uvidíš herne ktoré fungujú na rovnakej báze a sú v sieti ipoker a sú totožné turnajmi a hráčmi.
-
SpongeBob - Príspevky: 332
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
Re: Re: Re: Re: rovnake stoly?
Stoly su tiez identicke, cize to znamena ze ak sedis pri nejakom stole v nejakom garante al. cash, neznamena to, ze nehras s hracmi s inych ipoker herni.
Skus si pustit napriklad nejaky garant na CD, pozri hracov, vypni, pusti si to co ja viem Titan, pozri ten isty turnaj a hracov ;)
Odlisuju sa len v urcitych turnajoch, ktore si herna robi sama, na Titane napriklad WPS a na expekte nedavno skonceny poker cruise.
Aj bliziaci sa 2.000.000 garant robi ipoker spolocne vo vsetkych herniach.
Skus si pustit napriklad nejaky garant na CD, pozri hracov, vypni, pusti si to co ja viem Titan, pozri ten isty turnaj a hracov ;)
Odlisuju sa len v urcitych turnajoch, ktore si herna robi sama, na Titane napriklad WPS a na expekte nedavno skonceny poker cruise.
Aj bliziaci sa 2.000.000 garant robi ipoker spolocne vo vsetkych herniach.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Počet príspevkov: 19 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.