ALL IN s KJ?
Počet príspevkov: 5 • Stránka 1 z 1
ALL IN s KJ?
hral jsem s kamosmi a mnel sem na ruke KJ mimo barvy. Kamarat sel jeste pred flopem ALL IN a ja jsem vedel ze ma horsi startovni kombinaci nez ja.. (mnel 10 9 mimo barvy). Nakonec jsem se rozhodol dorovnat a prohral sem.. Myslite ze sem udelal spravne?
- gogista
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
lol
a odklias si vedel, ze ma horsiu ruku? odrazalo sa mu na sklickach od okuliarov?
inak KJ zavisi od situacie, pri 10 miestnom stole by som sa velmi do allinu neplasil, ale pri heads up je to uz dost silna ruka.
zavisi este od pozicie, ci mas prevahu v stacku , ci mas precitaneho supera atd. atd...
jednoducho, univerzalna odpoved nejestvuje
inak KJ zavisi od situacie, pri 10 miestnom stole by som sa velmi do allinu neplasil, ale pri heads up je to uz dost silna ruka.
zavisi este od pozicie, ci mas prevahu v stacku , ci mas precitaneho supera atd. atd...
jednoducho, univerzalna odpoved nejestvuje
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
to su stastlivci
Neboj aj ja mam kamosa ktori hrava s nami v skole on dorovna vsetko a ani si karty nepozre ked sa ide prekvapit vylozi kartu a zisti ze mu na river prisla a vyhral :D keby sa to stalo raz nic nepoviem ale jemu furt
- FeSTeRsvk
- Založený: Jan 2008
ehm
a v akom pomere bol BB proti tvojmu stacku?? to je tiez velmi dolezity udaj:))
ked odpovies budem pokracovat:))
ked odpovies budem pokracovat:))
- Petrzalcan
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Počet príspevkov: 5 • Stránka 1 z 1
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.