kam s peniazmi?
Počet príspevkov: 26 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
to 3koza
chodím sa na pacific vždy rozcvičiť - je to tam dobrá haluz - ak chceš predísť infarktu z magorov, tak na pacifiku hraj len freerolly a peniažky daj radšej na expekt - tam to má asi naj úroveň - je to každého subjektívny názor a možno ti sem napíšu viac herní - bavievam sa na pacifiku, trénujem na fulltillte a hrávam na t6ke, ale naj úroveň je podľa mňa na expekte... :)
Aj keď v každej herni natrafíš na magorov, tak najkvalitnejšie si asi zahráš na expekte a cdčku :) tam ťa strata peňazí nebude až tak mrzieť...
Odporúčam najskôr vyhrať nejaký ten freeroll bez straty vlastných peňazí - ak sa bude dariť tak týždeň dá sa odhadnúť tvoj skill a potom niekam investovať :)
Aj keď v každej herni natrafíš na magorov, tak najkvalitnejšie si asi zahráš na expekte a cdčku :) tam ťa strata peňazí nebude až tak mrzieť...
Odporúčam najskôr vyhrať nejaký ten freeroll bez straty vlastných peňazí - ak sa bude dariť tak týždeň dá sa odhadnúť tvoj skill a potom niekam investovať :)
- d-macabre
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: to 3koza
myslim , ze je to uplne jedno kde clovek hra. Na najmensich limitoch su v 90% slaby hraci vo vsetkych herniach.Ci je to Boss media , iPoker , PP. Inac asi sa kuknem na tych magorov na Pacificu. Ked hras z takymito luckermi mozno prehras 3x full buyin , ale 7x ho vyhras spet *THUMBS UP*
- kendy11
- Založený: Jan 2007
pokerstrategy
jestli jeste nemas ucty u moc heren tak rozhodne doporucuju PS, PP, titan anebo fulltillt přes pokerstrategy
- DuSheen
Re: pokerstrategy
a jestli nevis co to pokerstrategy je tak ti na icq 222-953-347 rad vse vysvetlim a pomuzu :) ;-)
- hokejkamail
- Založený: Júl 2007
Re: to 3koza
no fazu freerollov mam uz za sebou, potom som hraval s free money a prvy depozit som dal na P****Stars... mal som tam zrejme "zaciatocnicke" stastie ked som vyhral okolo 250 dolarov ktore som si vybral ale odvtedy je to katastrofa a dovolim si tvrdit ze som nehral nejake zle ale za par dni som tam prehral prakticky cely bankroll... celkovo sa mi P****Stars nejak zhnusili a chcem ist inam a ciel je najma vybudovat si bankroll a ustalit svoju hru (teoreticky som myslim vybaveny dobre, par knih precitanych + desiatky videii + cardrunners, chyba mi prax, odohrane mnozstvo ruk0)
tak sa pytam ci pacific je dobra volba alebo skusit niekde inde... iPoker sa mi nepaci tak tam asi nie :D
tak sa pytam ci pacific je dobra volba alebo skusit niekde inde... iPoker sa mi nepaci tak tam asi nie :D
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
Re: Re: to 3koza
Hlavne chod tam kde je dobry rakeback. Tomu sa nevyrovna ziadny bonus, podla mna
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
to hokejkamail:
nepropaguj tu ine stranky pls, thx
Na diskusii je zakázaná propagácia výrobkov, tovarov, služieb a umiestňovanie referal odkazov. - to sa vztahuje aj na ine stranky, inak chytak je v tom, ze v buducnosti ked sa to uz naucis o dtej herne nemas narok na rakeback a podobne veci
Na diskusii je zakázaná propagácia výrobkov, tovarov, služieb a umiestňovanie referal odkazov. - to sa vztahuje aj na ine stranky, inak chytak je v tom, ze v buducnosti ked sa to uz naucis o dtej herne nemas narok na rakeback a podobne veci
- cstrike22
Re: to hokejkamail:
promin, neuvedomil sem si to, zatmeni mysli :( klidne to smazte kdyztak, moje blbost
- hokejkamail
- Založený: Júl 2007
to 3koza
a už je to tu - čím viac príspevkov, tým viac rád a herní - skúsil by som zohnať kontakt na GADZINA a s ním rozobrať tvoju problematiku ohľadom správneho vkladu - má myslím niekde blog - skús ho nájsť cez google - snáď ti helpne - podľa mňa má dobrý bank managment a je dosť dobrý :)
- d-macabre
- Založený: Jan 2008
Počet príspevkov: 26 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.