slovensky pokrovy zvaz
je skoda,ze se hadate
mate na Slovensku pekne uspechy v pokeru jak na zivo,tak on-line.Radsi je vyuzijte kladne*THUMBS UP*
- aston
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: a
Nechcem sa do toho moc vrtat ale prispevky slepeho mi pridu trosku primitivne a "detske" neviem na jednu stranu tu pises nech sa do toho ludia nevrtaju ze neviedia a blabla a pritom tu kazdy druhy post napises ze si niekoho opichal a ako to bolo a vyhadzujes to ludom na oci ... mozno by aj nezaskodilo ak by si sa vyjadroval do jedneho postu , mozno by to znasobilo respekt " wannabe najlepsieho miesaca karticiek niekde v hornej dolnej" ...
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
w878748973xxx
a ty si kto? aký sex? kde som ja napísal že som tu dakoho prekotil,hm? jednu správu mi takú ukáž.... Najlepší miešač? JO, Ba je horná dolná,to je pravda, ukáž mi lepšieho,hm?
- slepy
- Založený: Feb 2008
Re: ..
podla tvojich primitivnych postov a spravania a vystupovania sudim ze toho viem asi 100 nasobne viac :) mozno nie prave v "dealovaní" ale menezovani urcite kedze nemiesam karticky ako ty ... nie ze by som odsudzoval dealerov ale teba urcite :) jo a aby som nezabudol podla coho sudis ze si najlepsi dealer ? mas vyhranu nejaku sutaz v dealovani na cas alebo co pre boha :)? ci vsetko su len tvoje egoisticke reci ??? asi to druha vsak ze ..
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Re: Re: ..
Najlepsi dealer je ten co dokaze v sekunde povedat kto vyhral v omahe hi/lo ked islo 6 hracov allin :-D
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
.
viem oceniť svoje schopnosti, tak som si dal titul naj dealer na svk...a čo? je to zakázané..možno aj ty si daj titul..naj mrdač roka..uvidíš, ako sa Ti baby pohrnú, alebo teda nech sme mimo toho sexu..NAJ balič sushi, určite až z Japonska sem prídu do Tvojej reštaurácie ludia...
- slepy
- Založený: Feb 2008
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.