slovensky pokrovy zvaz
Re: Re: nech sa páči
+ vyjadrovat kedze tvoje samolube ego neprebije len tak nieco evidentne ...
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
wrr
zatím čo sa tu s vami nadrapujem mi aziatky utekajú...wrrrrr... Hi,im looking for a girl,who can go with me cruising.i will pay all your expences..after good relationship hope making love with you everytime,everyplace...100 000 phil pesos for you
- slepy
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
hehe
a neverili by ste čo spraví takáto správička s dievčatami s chatov a podobne..........bacha teda aby som vám nezbalil vašu drahú polovičku cez net......... :).............. 2000 EUR pre studentku, ktora mi sprijemni pobyt na Slovensku sexom a doprovodom po krajine na jeden vikend(Ta3, kupele...) vsetko platim od drobnosti, restauracie po ubytovanie..
- slepy
a keď toto
prilepíte kočke z Thajska, určite ju vo webkam uvidíte nahú...hezký den... Hi,im looking for a girl,who can go with me cruising.i will pay all your expences..after good relationship hope making love with you everytime,everyplace...80 000 baht for you
- slepy
sloboda prejavu
heh vobec mi nevadi co pises, len ma prekvapuje ze "najlepsi slovensky diler" ma prejav ako zakomplexovany 12-rocny
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.