slovensky pokrovy zvaz
nepochopil si
yegon.....to nie je komplex,to je fakt...... Dana Hantuchová si tiež môže povedať že je naj tenistka na slovensku...:))) ju poznajú ludia..,,mna hold ešte nie
- slepy
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: nepochopil si
slepy ides @=, som sa tu este nikdy takto nebavil :-D
- Lose
- Založený: Jan 2007
a táto detto
http://www.pnp.sk/fitinko17/328434800
- slepy
- Založený: Feb 2008
Re: Re: Re: ..
:-D :-D :-D
- 016roy
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 10 krát/39 krát
Re: Re: Re: ..
:-D suhlasim
- 016roy
- Poďakoval/li: 10 krát/39 krát
Re: hmm
Pavian akurat neviem preco beries mna do ust ... lebo povazujem to vyjadrenie za dost prizemne ... ale ved kazdy si moze pisat co chce ... na druhej strane, keby si ma niekedy stretol, tak by si vedel, ze na otazku ci som najlepsi hrac na svk, odpovedam vzdy rovnako, a to vetou, ze neexistuje sposob definicie najlepsieho hraca, takze to si nedovolim o sebe povedat. cize si sa dost sekol ... a co sa tyka uspesnosti, tak to, ze nas klub (a to nie je moj klub) vyuziva pri prome ze som najuspesnejsi svk hrac, tak zas ked niekto EPT alebo WSOP vyhra, tak sa to pouzivat nebude. Je to marketingovy nastroj, rovnako ako online herne pouzivaju hracov, ktori dosiahli nejake uspechy ... ale skutocne nikdy ale nikdy som o sebe nepovedal, ze som najlepsi hrac v historii .... slepeho sebavedomie v tomto nedobieham :) cize su dve moznosti ... bud nevedomost a cerpanie z tretej ruky ... alebo je este jedna taka slovenska, cize zavist, a to u Teba nepredpokladam ... cize asi tie info z tretej ruky . a tu plati, doveruj ale preveruj ... ja by som si nieco take o niekom dovolil napisat, keby som vedel :) ale good luck pri hre :)
- ccpoker
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.